Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Φόλες στη Νίκη

Φωτ. αρχείου
Χθες το πρωί, στη Νίκη Φλώρινας, βρέθηκε και το 7ο νεκρό σκυλί από φόλα τους τελευταίους 4 μήνες.
Όλα τα σκυλιά εντοπίζονται στην περιοχή μπροστά από την εκκλησία.
Η αστυνομία είναι ενήμερη για τα περιστατικά χαρακτηρίζοντας κτήνος τον δράστη. Καλείται όποιος γνωρίζει να επικοινωνήσει με το κοντινότερο Α.Τ.

7 σχόλια:

  1. Πρέπει να βρεθεί το συντομότερο ο ψυχοπαθής δολοφόνος. Είναι επικίνδυνος. Ο νόμος προβλέπει ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι κακό ψόφο να έχει ο δολοφόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα δεν είναι σωστό να δηλητηριάζουμε τα ζώα. Αναλογίστηκε όμως κανείς γιατί υπάρχει αυτός ο μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκυλιών. Όλοι μας το παίζουμε φιλόζωοι, όταν όμως γεννιούνται αυτά τα κουταβάκια από ιδιοκτήτες σκυλιών τα πετάνε στους κάμπους αβοήθητα (ωραίοι φιλόζωοι). Ο καθένας μπορεί να έχει τον σκύλο του στο σπίτι να το φροντίζει και αν δεν θέλει μικρά ας το στειρώσει. Σκέφτηκε ποτέ κανείς αν αυτά τα αδέσποτα επιτεθούν σε μικρά παιδιά που παίζουν σε αυτόν το προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Ποιος θα είναι τότε το κτήνος; Θα πούμε ζώο (σκυλί) είναι δεν καταλαβαίνει. Σε λίγο θα αρχίσουν τα σχολεία, τα παιδιά θα πηγαινοέρχονται συνέχεια ποιος θα τα προφυλάξει από τα αδέσποτα; Σίγουρα η φόλα δεν είναι λύση θα πρέπει επιτέλους οι αρμόδιες υπηρεσίες να λάβουν τα μέτρα τους. Αλλά επειδή έχω παιδιά δεν θα λυπηθώ το σκυλί. Και μην ξεχνάμε το περιστατικό στην Λαμία που ένα κορίτσι πήγε στο σχολείο να δει τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων και της επιτέθηκε αδέσποτο σκυλί και βρέθηκε με αιμάτωμα στο κεφάλι στο νοσοκομείο. Ποιος είναι ο δολοφόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις φόλες που έριξε το ασυνείδητο κτήνος κινδυνεύσουν μικρά παιδιά , πράγμα που έχει συμβεί στο παρελθόν, τι πρέπει να γίνει;;;;; Το ανθρωπόμορφο τέρας εύχομαι να συλληφθεί σύντομα και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το κακό παράγινε. Ανοχή ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Σωστός! Επίσης βαρέθηκα να βλέπω άτομα να παίρνουν σκυλιά, να τους φέρονται σαν μπιχλιμπίδια, να τα επιδεικνύουν (γιατί έγινε μόδα να έχεις και από ένα σκυλί) και όταν τα βαρεθούν όπως όλα τα gadgets τους να τα παρατάνε σε κάποιο χωριό έχοντας τη συνείδησή τους ήσυχη ότι δε τα άφησαν στη πόλη που πετάνε συνέχεια φόλες.

      Διαγραφή
  4. Επιτέλους ας πιάσουν αυτόν τον εγκληματία να ησυχάσουμε. Κάθε φορά που σου λένε για το σκυλί σου εύχεσαι να μην είναι αυτό. Η αστυνομία ας πάρει τα μέτρα της. Ο Εισαγγελέας κάποιος. Τι δουλειά κάνουν αυτοί. Είναι ποινικό αδίκημα.
    Υ.Γ. Φόλα και σε σένα δολοφόνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.