Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση - απάντηση Σαπαλίδη στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδω ως πλήρως ανυπόστατα τα αναφερόμενα εις βάρος μου στην σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και θέτω στην κρίση του Φλωρινιώτικου λαού τις μέχρι τώρα επιλογές και αποφάσεις της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας.

8 σχόλια:

  1. Μπράβο Σάββα. Με μια λέξη τα είπες όλα. Ανυπόστατα τα πάντα.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιώθηκε. Η πολιτικάντικη απάντηση Σαπαλίδη που δεν κάνει λόγο για την ταμπακιέρα μιλάει από μόνη της.
    Το παλιό έφυγε, να πάει στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......ΣΑΒΒΑ ....ΚΟΥΡΑΣΕΣ....ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΟΤΕ... ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββα έχεις κουράσει! Κάτσε χαλαρά όσο καιρό είσαι ακόμα πρόεδρος ΕΒΕ και μετά σπιτάκι σου. Δεν πιστεύω να δοκιμάσεις και πάλι για το ΕΒΕ (μηδέν + μηδέν = μια τρύπα στο νερό η θητεία σου) γιατί ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτα και ήδη ετοιμάζονται αξιόλογα άτομα να αναλάβουν (πρώην σύντοφοι σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο μένος εναντίον του Σάββα δεν μπορώ να το καταλάβω. ο Τρόπος που γράφεις σε προδίδει. όσον αφορά την θητεία του Σάββα στο Επιμελητήριο, καλό θα ήταν να μιλάς με παραδείγματα, το μηδεν + μηδεν είναι απλά ένα σχόλιο δικό σου για να αφησεις εντυπώσεις και να ρίξεις άλλη μια φορά λάσπη. Όσο για το ποιος θα αναλαβει ιδού η ρόδος.... και για το αν είναι αξιόλογα ατομα όσοι καταθέσουν ενδιαφέρον για το ΕΒΕ θα φανεί μετά την Θητεία τους εφόσον και εάν εκλεγούν. Το να τους χαρακτηρίζεις έτσι πριν καν αναλαβουν δείχνει απλά ότι έχεις κόμπλεξ με τον Σάββα. Σε καταλάβαμε..... Αλλά έρχεται για όλους η σειρά να λογοδοτήσουν. Και η δική σου είναι στα σκαριά. Λίγη υπομονή ακομα...

      Διαγραφή
  4. Δεν ξέρει να τα παρατάει ο Σάββας αφού τα έχει κάνει μαντάρα, γι αυτό λίγη ιστορία:
    Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αλλά και τις βουλευτικές του 2015, για μεγάλο χρονικό διάστημα σκυλόβριζε τον Σύριζα επειδή δεν του βγήκαν όπως επιθυμούσε και δήλωνε προς πάσαν κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ξανακατέβει ποτέ υποψήφιος.
    Παρ' όλα αυτά και ενώ κανείς δεν του πρότεινε υποψηφιότητα, αυτοπροτάθηκε ο ίδιος δι' αντιπροσώπων του, χωρίς να εμφανισθεί ο ίδιος στην τοπική οργάνωση. Το κόμμα, από ηθική υποχρέωση και επειδή ήταν υποψήφιος το Γενάρη του 2015, τον συμπεριέλαβε στη λίστα στην 3η θέση, αυτήν που είχε καταλάβει και στις εκλογές. Σημειωτέον πως είχε ζητήσει κατ' ιδίαν ακρόαση από υψηλόβαθμο στέλεχος που είχε επισκεφτεί πρόσφατα τη Φλώρινα, στο οποίο δήλωσε την πρόθεση και επιθυμία του να είναι υποψήφιος, δεσμευόμενος πως δεν αξιώνει καμία σειρά στο ψηφοδέλτιο.
    Όταν πληροφορήθηκε τη σειρά κατάξης εξεμάνη και επιτέθηκε με πρωτοφανείς ύβρεις στα μέλη του τοπικού Σύριζα, όπως συνηθίζει όταν δεν του αρέσει κάτι, θεωρώντας πως "τον έφαγαν". Το ίδιο βράδυ δημοσίευσε την παραίτησή του για "προσωπικούς και ιδεολογικούς λόγους", το επόμενο πρωί έδωσε συνέντευξη σε τοπικό ραδιόφωνο, προσπαθώντας με την αποχώρησή του να κάνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημία στο κόμμα.
    Θα είχε πολλά να πεί κανείς για το πέρασμα του κ. Σαπαλίδη από τον Σύριζα Φλώρινας (όπου κανείς δεν άκουσε τη φωνή του με ανοιχτή τοποθέτηση), αλλά καλύτερα ας τον αφήσουμε να ξεχαστεί στη μοναξιά και τα ματαιωμένα όνειρά του...Bye bye Σάββα, δεν θα μας λείψεις καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα, πραγματικά φίλε τα λές τα πράγματα με το όνομα τους. Επιτέλους ας μάθουν όσοι δεν ξέρουν τι εστί Σάββας.

      Διαγραφή
  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΣΜΟΙΡΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ,ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΣΤΡΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.