Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μας τελείωσαν κι αυτές. Μόδα πια οι μνημονιο-εκλογές

Ο Πυρήνας Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή με το κλείσιμο της σύντομης αλλά έντονης και κρίσιμης αυτής προεκλογικής περιόδου, θέλει να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας για την θερμότατη αποδοχή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.
Οι μάσκες των ψευτο-σωτήρων μας έχουν πλέον πέσει και κατά κοινή ομολογία οι άνθρωποί μας ήταν οι μόνοι υποψήφιοι που έτυχαν εγκάρδιας αποδοχής όπου και αν πήγαν αυτές τις ημέρες και οι μόνοι που μίλησαν ουσιαστικά και ειλικρινά με τον κόσμο της Φλώρινας κοιτάζοντάς τον στα μάτια, δίχως υπεκφυγές, μισόλογα ή υποσημειώσεις.
Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα φανεί περίτρανα το βράδυ της Κυριακής στο άνοιγμα της κάλπης, όταν ο κόσμος θα μας εμπιστευτεί να τον αντιπροσωπεύσουμε στον δύσκολο αγώνα για Εθνική αξιοπρέπεια, αυτοδιάθεση και ελευθερία, ενάντια στα νεοφιλελεύθερα Μνημόνια και στην εθνο-αποδομητική παρακμή, ενάντια στη διαφθορά και στον ραγιαδισμό που χρόνια τώρα μας επιβάλλουν, ενάντια στις ορέξεις κάποιων κύκλων για τη δημογραφική και πολιτιστική μας εξαφάνιση.
Οι εκλογές αυτές είναι κρισιμότατες σε ότι αφορά το στοίχημα της Εθνικής μας ελευθερίας. Απευθύνουμε έκκληση στο λαό της Φλώρινας να μην ακολουθήσει τις φωνές που του ζητούν να διαμαρτυρηθεί μέσω της αποχής. Η αποχή δεν είναι διαμαρτυρία, αλλά παραίτηση από την μάχη που δίνεται, και συμφέρει μόνο όσους θέλουν ανενόχλητοι να μας κρατούν δεμένους στη σκλαβιά των μνημονίων. Καλούμε το λαό να ενισχύσει εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που αντιμάχονται την υποτέλεια, την κατρακύλα, το μηδενισμό. Να ενισχύσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ώστε να κάνει τη ζωή δύσκολη σε όσους ονειρεύονται μια Ελλάδα αποικία χρέους και να χαλάσει τα σχέδια όσων ποντάρουν στην παρακμή και την εξαφάνισή μας.
Συμπολίτες μας πατριώτες, με το χέρι στην καρδιά, καλή ψήφο μεθαύριο.
Ζήτω η Ελλάς!

Πυρήνας Φλώρινας
Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου

3 σχόλια:

  1. Αισθάνομαι ο Ηλιάτορας εκεί ψηλά απ όπου μας αγναντεύει να χαρεί για τον σκληρό και δύσκολο μονοπάτι που μεταλαμπαδεύουμε και δεν υποκύψαμε στις σειρήνες των ξένων και εγχώριων ξενόδουλων βαρβάρων. Ένας Ηλιάτορας που πολεμούσε με ελάχιστους μαζί με τον Μανιάτη Λέοντα Νίκο Μιχαλολιάκο πρίν από εσάς πρίν από εμάς πρίν από κείνους που θα έρθουν ..Τώρα με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Εδώ ήταν Εδώ είναι Εδώ θα είναι Ηλιάτορα για πάντα οι ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ του Εθνους ...Σιχαίνομαι το σημερινό τους Κράτος Λατρεύω τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μου...Δεν με χωράν τα στενά δεσμά του κόμματος κράτους Νιώθω ελεύθερος όταν μεγαλώνει ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ...

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από τόση λάσπη, τόσους διωγμούς τόση συκοφαντία και τόση μαύρη προπαγάνδα, αυτό το κόμμα κρατάει ακόμα γερά. Οι Έλληνες δεν είναι κορόιδα, τελικά.
    Μπράβο, παιδιά. Γερά και με το κεφάλι ψηλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.