Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Φύτευση λουλουδιών σε κεντρικό κόμβο της Φλώρινας

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου το πρωί ο Δήμος Φλώρινας φύτευσε λουλούδια στον κεντρικότερο οδικό κόμβο, στον συγκεκριμένο εφάπτονται πέντε δρόμοι με κεντρικότερο την Λεωφόρο Καραμανλή, από αυτό τον κόμβο οι διερχόμενοι ξένοι και ντόπιοι περνούν για να εισέλθουν στο κέντρο της πόλης μας.
Η σημασία του καλλωπισμού των κόμβων με λουλούδια έχει μεγάλη σημασία για τους πολίτες, δίνει πολύχρωμο τόνο στην καθημερινότητα αλλάζει την ψυχολογική εικόνα και μας κάνει περισσότερο ευδιάθετους!
Ειδικοί του αμερικάνικου πανεπιστημίου Rutgers με επικεφαλή την καθηγήτρια ψυχολογίας Jeannette Haviland-Jones, υποστηρίζουν:
«Τα λουλούδια μας κάνουν πιο ευτυχισμένους, αυξάνουν το αίσθημα ικανοποίησης από τη ζωή, επηρεάζουν θετικά την κοινωνική μας συμπεριφορά και είναι ικανά να ανεβάσουν την καθημερινή διάθεση μας εύκολα και με φυσικό τρόπο».

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

8 σχόλια:

  1. Τα λουλούδια απλώς χρειάζονται ΠΟΤΙΣΜΑ. Υπάρχει σχεδιασμός γιαυτό ή θα μαραθούν σε 10 μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Τετάρτη έσπασα ζάντα απο τρύπες...πες τα και αυτά δημοσιογραφουλη με παρωπίδες...έλεος πια με τον @@@ ρε νεα Φλώρινα μας εκνευρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνωμη κιολας ρε παιδια,μπορει καποιος να μου εξηγησει σε τι αποσκοπει η αναρτηση τετοιων νεων?Τοσο χωριο δηλαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν ανώνυμα ή επώνυμα να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ προφανώς δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    Δημοσιογράφος.
    Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μας έχεις τρελάνει το κατάλαβες...Τα παρουσιάζεις όλα παραδεισένια επειδή έχεις προσωπικό και μόνο όφελος...Η Φλώρινα ρημάζει και ερημώνει έρχονται ξένοι και λένε ότι την έχουμε εγκαταλειμμένη...Εσύ με παρωπίδες βλέπεις μόνο τα καλά και τα άσχημα κάτω από το χαλακι του δημάρχου....Μην θεωρείς τον εαυτό σου δημοσιογράφο αλλά εκπρόσωπο τύπου του δημάρχου....Οι αληθινοί άνθρωποι λένε και τα στραβά και τα καλά....Ευτυχώς όλοι σε ξέρουν....Πήγαινε και μίλα στον Καύκασο το είδες πως κατάντησε το χωριό σου.....;;;;Χρήστος.Π

      Διαγραφή
    2. Λογοκρισία δεν θα μας κάνεις. Οι απόψεις σου δεν ενδιαφέρουν κανένα. Είσαι εκπρόσωπος τύπου του δήμου;;;; Ο Δήμαρχος τι λέει;; Έχεις απύθμενο θράσος.

      Διαγραφή
  5. Πρέπει να αναζητήσουμε την αιτία για την οποία αναγράφεται κάθε άρθρο διότι ο κρίνων είναι και κρινόμενος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.