Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση του προέδρου της Τ.Κ. Πολυποτάμου Αθανάσιου Σαμπαλή σε καταγγελία του τοπικού συμβούλου Βασίλη Στόικου

Για την αποκατάσταση της αλήθειας των όσων καταγγέλλει ο Τοπικός Σύμβουλος, σας γνωρίζω τα εξής:
Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου και στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της αμφίδρομης πληροφόρησης μεταξύ των μελών του Τοπικού Συμβουλίου και των συγχωριανών μου, αποφασίσαμε τη διενέργεια λαϊκής συνέλευσης για το 2015, στις 15/02/2015, ώρα 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου της Τοπικής μας Κοινότητας.
Για την ενημέρωση των συγχωριανών μας εκδόθηκε ανακοίνωση, η οποία ήταν αναρτημένη είκοσι μέρες πριν, και εστάλησαν γραπτές προσκλήσεις στον κάθε Τοπικό Σύμβουλο αλλά και στους φορείς του χωριού μας. Συνεπώς, όλοι γνώριζαν έγκαιρα τον τόπο και τον χρόνο της λαϊκής συνέλευσης.
Στον χώρο της συνέλευσης βρισκόμασταν από τις 18:45 τόσο εγώ, όσο και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Πέτρου Σπύρος, περιμένοντας τους συγχωριανούς μας. Δυστυχώς, μέχρι την καθορισμένη ώρα προσήλθε μόνο ένας κάτοικος, ο κ. Ευαγγέλου Γεώργιος.
Να επισημάνω ότι στη λαϊκή συνέλευση καλούνται οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, σε όλα τα χρόνια της θητείας μου, με δική μου πρωτοβουλία, για να μπορέσουμε να ιεραρχήσουμε και να διεκδικήσουμε για ζητήματα που αφορούν στην Τοπική μας Κοινότητα. Να ακούσουμε από τους κατοίκους τα προβλήματα που τους απασχολούν και τις προτάσεις τους για λύσεις.
Λόγω της απουσίας των κατοίκων αποφασίσαμε την αναβολή της λαϊκής συνέλευσης σε χρόνο που θα ορίσουμε σύντομα.
Ο κ. Στόικος δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται και δεν μπορεί να καταγγέλλει κανέναν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, διότι δεν σέβεται τους θεσμούς, αφού συνήθως απουσιάζει από τις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου και δεν προσήλθε στη λαϊκή συνέλευση, παρά καθόταν στο καφενείο με την παρέα του.
Τελειώνοντας, να θυμίσω ότι η κοινωνία μας είναι μικρή και το ποιος είναι ο καθένας το ξέρουν όλοι.
Από την αρχή της θητείας μου λειτουργώ πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον του χωριού, μακριά από σκοπιμότητες, με διαφάνεια, ήθος και συλλογικότητα.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου
Αθανάσιος Σαμπαλής

15 σχόλια:

  1. Όλοι στη Φλώρινα ξέρουν ότι ο Πολυπόταμος έχει έναν από τους πιο άξιους προέδρους γιατί λειτουργεί δημοκρατικά και ενδιαφέρεται για όλα τα προβλήματα του χωριού. Είματσε κοντά του και στηρίζουμε τις προσπάθειές του. Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι, οι άξιοι πάντα ξεχωρίζουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καλύτερο που έχει να κανει ο προεδροσ για να το βουλωσουν όλη είναι να σταματήσει να το παίζει μονόπλευρα το παιχνίδι.δεν κερδιζει τίποτα από όλο σκηνικό με τουσ συλλογουσ, και να μην επηρεάζεται από τον. κατά τα αλλά είναι ο πιο καταληλοσ για ΠΡΟΕΔΡΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο ένας από τους συλλόγους προσπαθεί να κάνει πάντα το δικό του για δικούς του λογους. Δεν φταίει για αυτό ο πρόεδρος.
    Ένας τακτικός επισκέπτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα όσα λέει ο πρόεδρος είναι ψέματα. Λειτουργεί εις βάρος τον περισσοτέρων και έχει κάνει την κοινότητα τσιφλίκι του.ΌΝΤΟΣ υπήρχε ανακοίνωση στης 7-30 και ο πρόεδρος έκλεισε την κοινότητα και όταν τον ρώτησαν όλοι όσοι πήγαιναν στην συνέλευση γιατί έκλεισε είπε ότι η ώρα είχε περάσει ενώ η ώρα ήταν 7-30 ακομα και άμεσος άλλαξε την ανακοίνωση και έβαλε 7-45. ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟ..........?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον από το να γράψεις κάτι αρνητικό για τον πρόεδρο γράφεις ότι νάνε. Κανείς δεν πήγε εκτός από αυτούς που γράφει. Μπορεις να τους ρωτησεις.Αυτοι που τον ρωτησαν βγηκαν απο το καφενειο του ζιωγα όταν τους ενημερωσαν.ειμουν στο άλλο καφενείο και τα ειδα .Δεν άλλαξε καμιά ανακοίνωση . Αν έχεις κάποια τέτοια διξτην. Αν το είχε κάνει θα ήταν εις βάρος του και όχι προς όφελος του μάλλον μπερδεύτηκες. Το ότι λειτουργούν όλα όπως πρέπει και δεν κανουν καποιοι οτι θελουν σε πειράζει.

      Διαγραφή
  5. Κυριε Σαμπαλη ,και οι υπολοιποι που σπευσατε να κατακρινετε την καταγγελια του Κ.Στοικου η οποια δεν εγινε εσκεμενα ,υπηρχε προφανης λογος...το να γραφετε ποικιλα σχολια , τα οποια να ειναι αρεστα και ορθος γραμενα ομως απεχουν μιλια απο την αληθεια,χανουν απο μονα τους τη σημασια τους.Δεν ηθελα να προσθεσω απλως ενα σχολια και εγω ,ομως για να ξερουμε τι λεμε και τι γραφουμε.ΛΟΙΠΟΝ υπηρχε αναρτηση εκ μερους του κ.Σαμπαλη για λαικι συνελευση στις 19¨30μμ και στις 19΄΄31μμ εκλεισε την κοινοτικη αιθουσα με λογο την μη χρονικα προσελευση κανενος.Αν ειναι δυνατνον!καθομασταν με το ρολοι στο χερι?δεν υπηρχε χρονικο περιθωριο εστω 5λεπτων?και ας γραφει οτι εκλεισε την αιθουσα στις 19΄΄45μμ.Αυτο δεν ισχυει και υπαρχουν μαρτυρες οχι λογια.....αν ενδιαφερεται οπως λεει για τ κοινο καλο ασ καλεσει εκ νεου συνελευση για να δουμε ποιος ψευδεται,διαγορετικα υπαρχει δολος και σκοπιμοτητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δεν διάβασες ότι θα επαναληφθεί σύντομα. Περίμενε λίγο.

      Διαγραφή
  6. Το ΣΔΟΕ περνάει για ελέγχους ποτέ απο τους πολιτιστικους συλλογους της Φλώρινας ;;; Αν ναί , πότε ήταν τελευταία φορά ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό λέμε και εμείς ευτυχώς υπήρχαν και μαρτηρες.... Γιατί αυτά που λέτε όλα είναι για εντυπώσεις. .... όσο για το σδοε Ασ φοβούνται. Αυτοί που δεν ξέρουν τι τους γινετε....Έρχονται..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Σαμπαλη μας γραφεις οτι λειτουργεις με δημοκρατικους θεσμους και προς οφελος ολων των κατοικων αν ενα απο τα οφελη ειναι να δινεις τις ατομικες αναγκες των κατοικων για καυσοξυλα σε συνεταιρισμο που δεν εχει κανει προσφορα και δινουμε το ποσο των 340 ευρω για τη συλλογη και κοπη και υπαρχουν συνεταιρισμοι που δινουν προσφορα με το ποσο των 300 ευρω και δεν αναγνωριζεις τοτε ισως δεν λειυουργεις οπως μας λες προς οφελος των χωριανων που εκπροσωπεις αλλα με αλλα συμφεροντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά τα ξύλα ποιος θα τα κόψει ορίζεται από το γραφείο του δημάρχου. Δεν ορίζει ο πρόεδρος. Όσο για την τιμή και το ποιος θα τα κόψει δεν το ξέρουμε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ολες τις κοινοτητες την αναθεση για τα ατομικα κανει ο προεδρος μονο στον πολυποταμο αποφασιζει ο δημαρχος?

      Διαγραφή
    2. Κάποιο λάθος κάνεις. Είμαι από κοντινό χωριό και ξέρω ότι ο δήμαρχος αποφασίζει. Έγινε ολόκληρη φασαρία πέρσι για αυτό.

      Διαγραφή
  10. Όπως είπε καποιος σε προηγούμενα σχολεια. Πρώτα εκεί στον πολυποταμο Βρείτε άκρη με Τους 10 συλλόγου σας και μετά κάντε σχολεια. Φτάνει πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άτομα που πριν από τις εκλογές δεν μιλούσαν μεταξύ τους για χρόνια μάλωναν και πλακώνονται. Λένε για συμφερων???ήμαρτον. .. ο κόσμος το έχει τούμπανο και Εσείς κρυβο καμάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.