Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ο κατήφορος της ΕΠΣ Φλώρινας

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως οι ομάδες των νέων και παίδων της ΕΠΣ Φλώρινας, ομάδες που υποτίθεται απαρτίζονται από τα ταλέντα των ομάδων του Νομού Φλώρινας, έκαναν τόσο άσχημη πορεία… (Νέων: στους 8 αγώνες, 3 ισοπαλίες, 1 νίκη και 13 γκολ κατά, τερμάτισε προτελευταία) με αποκορύφωμα την ομάδα των παίδων (Παίδων: στους 8 αγώνες, 0 ισοπαλίες, 0 νίκες, 8 ήττες και 40 γκολ κατά, φυσικά τερμάτισε με 0 βαθμούς).
Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτές τις ομάδες; Δε βλέπει ότι τίποτα δε λειτουργεί σωστά; Δε βλέπει για να παίξει σήμερα ένα παιδί στην ΕΠΣ πρέπει να βάλει μέσον; Ότι τα 15 από τα 18 παιδιά που αποτελούν την αποστολή είναι από μια συγκεκριμένη ομάδα; Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας, πέρα των υποχρεώσεων του σε ΕΠΟ (βγάλανε και νέο πρόεδρο πρόσφατα), με τι άλλο ασχολείται; Αν θεωρούν οι διοικούντες ότι η τραγική εικόνα που παρουσιάζουν οι νέοι και οι παίδες, αρμόζει σε μία περιοχή παραδοσιακά ποδοσφαιρική, ας συνεχίσουν την κατηφόρα. Απορώ όμως με τη στάση που κρατούν ορισμένοι γονείς και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου… Μήπως τελικά βολευόμαστε επειδή παίζει το παιδί μας και ας μην έχει καμία βελτίωση;
Κανένας δεν ενδιαφέρεται, εκτός από έναν, που φυσικά ο άνθρωπος έχει τους λόγους του και μάλιστα σοβαρούς. Είναι στη διοίκηση της ΕΠΣ, βοηθάει στην ακαδημία συγγενή του, που ανήκει στο δίκτυο του ΠΑΟΚ και είναι και περιφερειακός στην ΕΠΟ. Δε γνωρίζω αν είναι νομότυπα όλα αυτά. Περιφερειακού και υπεύθυνου ακαδημίας. Πως να υπάρξει αξιοκρατία; Το συγκεκριμένο μέλος της διοίκησης ήταν εξαφανισμένο για τρία χρόνια, που προπονητές ήταν άλλοι. Με τους τωρινούς προπονητές, έκανε την εμφάνισή του. Και συνδυάστηκε με την πορεία των ομάδων.
Και είναι άδικο αυτό. Αν η πορεία ήταν διαφορετική θα μπορούσε ο περιφερειακός προπονητής να επιλέξει περισσότερα παιδιά από το νομό μας για την ομάδα της περιφέρειας. Τώρα δυσκολεύεται. Ίσως και να βολεύει.
Η μόνη ελπίδα των παιδιών αυτών είναι να ξυπνήσουν οι γονείς. Ίσως σε λίγο καιρό να μην υπάρξουν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Όταν καταλάβουν το τι συμβαίνει, θα είναι αργά.

Ένας από αυτούς που δεν χαίρονται όταν το παιδί τους παίζει για να παίζει….

10 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΦΤΑΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΕΣΙ Η ΡΟΝΑΛΤΟ .
    ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ....ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ-ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΠΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
    ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ Δ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την στιγμή που λέτε ότι είναι αδούλευτα και απροπόνητα τότε ξεκάθαρα φταίνε μόνο οι προπονητές

      Διαγραφή
  2. συγχαρηρητηρια για το αρθο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ?
    ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ UEFA A EΓΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
    1..ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΩΣΤΑ.
    2.ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ 11Χ11 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ Η ΜΕΛΙΤΗ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ Ο ΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ 9Χ9 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ(ΗΛΙΚΙΑΚΑ) .
    3.ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 14 ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟ ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ).

    ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;;;ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΩΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ(ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΟΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ).ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ; ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ;ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;ΣΕ ΤΙ ΓΗΠΕΔΑ;ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ.ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ….¨ΧΩΡΑΦΙ ‘ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΑΚ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ;ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ;ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΣΥΝΕΥΕΡΕΣΗΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ-ΚΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ,ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΛΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ…ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ .ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ….ΚΡΙΜΑ.
    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παράγοντες ορισμένων σωματίων ας σταματήσουν πρώτα να κατηγορούν για όλα τους διαιτητές ακόμα και στο προπαιδικό και μετά ας έρθουν να μάθουν στα παιδιά μας πραγματικό ποδόσφαιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα περίμενα το άρθρο να είναι γραμμένο επώνυμα .
    Υ.Γ για τα παράπονα η ΕΠΣ είναι ανοιχτή και ευπρόσδεκτοι όλοι για μια συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ. ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ.ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν καταλάβατε ακόμα ότι το θέμα στην ουσία δεν είναι η Ε.Π.Σ. αλλά οι ακαδημίες?
    Ο ένας είναι επιστήμονας γυμναστής με πτυχία ο άλλος είναι γνωστός προπονητής μεγάλης
    αξίας με μεγάλη καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, που δεν έχει άλλο τρόπο να μαζέψει παραπάνω παιδάκια.
    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.