Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Ανάσα αξιοπρέπειας» στη Φλώρινα

Σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 6.00 μ.μ.

Στο ποτάμι της Φλώρινας, από τη Μητρόπολη μέχρι τον Αριστοτέλη, φτιάχνουμε αλυσίδα ανάσας για την αξιοπρέπεια της Φλώρινας.
Ανάσα αξιοπρέπειας
Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε
Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες. Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε!

https://www.facebook.com/events/1375913012723483/?sid_reminder=4351606185078554624

15 σχόλια:

  1. "Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη"

    Γιατί ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ - μνημονιακοί κατά 70% - κρύβεστε στην ανωνυμία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβληματισμένος εργαζόμενος11 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:55 μ.μ.

    Θα διαμαρτυρηθούμε κατα της κυβέρνησης για τα μέτρα που θα μας επιβάλει; Τι ακριβώς είναι το κάλεσμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!! Ολοι το απογευμα στο ποταμι!!!!! μην ακουτε τις ανθελληνικες φωνες που θελουν ννα μας κανουν σοβιετικη ενωση!!!! ολοι στηριζουμε την κυβερνηση μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου τα πράγματα;

      Διαγραφή
    2. καθολου δεν τα εχω μπερδεψει, ο συριζα αναγνωριζει τον κινδινο η ευρωπη να γινει σοβιετικη ενωση οπως ειπε και ο βαρουφακης. ολοι στηριζουμε τον αγωνα που δινει η κυβερνηση απεναντι στους εχθρους της πατριδας μας που θελουν να μας κανουν ραγιαδες. ολοι οι Ελληνες δινουμε το παρον στον υπερ παντων αγωνα, οπως μας διδαξαν οι προγονοι μας.Ο μεταξας ειπε το μεγαλο ΟΧΙ το 1940. στα χναρια του και μεις σημερα θα γραψουμε λαμπρες σελιδες στην ιστορια για την απελευθερωση της μικρης σε μεγεθος πατριδας μας αλλα τοσο μεγαλης σε ιρωισμο. μολων λαβε και σημερα η ελλαδα θα βγει για αλλη μια φορα νικητης.

      Διαγραφή
    3. ο 1.05 ειναι του καμενου και θα παει απο σποντα, ε ρε γλεντια...

      Διαγραφή
  4. Είναι επικίνδυνο να μιλάμε για συνέλληνες και ανθέλληνες... Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση η οποία για πρώτη φορά υπερασπίζεται τον λαό και διαπραγματεύεται... Το τι ποιότητας διαπραγμάτευση όμως θα κάνει και τι στάση θα κρατήσει θα φανεί σήμερα και τις επόμενες μέρες... Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δείχνει αγωνιστική και ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα που λέει και ο Τσίπρας... Όλοι στο ποτάμι της Φλώρινας λοιπόν να δώσουμε ώθηση στο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που ηταν όλοι αυτοί όταν οι προηγούμεες κυβερνήσεις προσπαθουσαν να διαπραγματευτουν και δεν τα κατάφεραν επειδή, οχι μονο κανείς δεν τους υποστήριξε (για να έχουν πλάτη και να διαπραγματευτουν υπο άλλους όρους) αλλά ο ΄΄ στρατός των μπαχαλάκηδω και άλλων πυρπολητών της αριστεράς, ηταν ετοιμοπόλεμοι κατά της όποιας προσπάθειας επιχειρήθηκε. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. Αφου υποσχέθηκαν τόσα, ας τα υλοποιήσουν, με δική τους ευθύνη. Δεν χρειάζονται έξτρα συνδρομή....την έχουν πάρει με την μορφή της Λαϊκής εντολής.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για άλλη μια φορά η κοινωνία σέρνεται στους δρόμους και στις πλατείες αποπροσανατολισμένη να βροντοφωνάξει το ΟΧΙ σε ανύπαρκτους ή φανταστικούς εχθρούς. Την τέχνη των λαοσυνάξεων καλά την δίδαξαν οι εθνομύντορες μακεδονομάχοι και Χριστόδουλοι.
    schapiro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή τι; Να βγούμε έξω να συνηγόρήσουμε στην χρεοκοπία ; Ο βΑΡΟΥΦΑΚΗΣ θα πάει στο Μεξικό ρε κορόιδα! Εγώ κι εσείς δεν έχουμε που να πάμε!Εκείνος έχει πεθερό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 4:11
    Μπορείς να μας θυμήσεις για ποιά διαπραγμάτευση γράφεις και για ποιό πράγμα διαπραγματεύτηκαν οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ??? Μαλλον κάτι μου διαφεύγει... Λαϊκή εντολή είχαν και οι άλλες κυβερνήσεις... Λαική υποστήριξη δεν είχαν... γιατί άραγε??? Και μη ξεχνας ότι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι όλοι ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σωστά είναι και ΑΝ.ΕΛ το ξεχάσαμε

      Διαγραφή
    2. Βοήθησε πολύ η τοποθέτησή σου στην συζήτηση μπράβο!

      Διαγραφή
    3. http://dexiextrem.blogspot.gr/2015/02/blog-post_253.html#more


      Γι αυτήν το νοοτροπία πρόκειται.

      Διαγραφή
  9. 12:16 Για ποταμίσιος μου ακούγεσαι. Αει τώρα στο ποτάμι της Φλώρινας. Απο τα 20.000-30.000 Ε που έπαιρνε ο αρχηγός σου ανα εκπομπή εσύ μάσησες τίποτα . Οχι! Ε μη μασάς και τις μ@@@@@@ που λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.