Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Έναρξη λειτουργίας των βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης (video)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 από το Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη, η έναρξη λειτουργίας των βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη της Φλώρινας.
Πρόκειται για ένα από τα λίγα παρόμοια εγκεκριμένα πανελλαδικά έργα μέσω ΕΣΠΑ και ο Δήμος Φλώρινας είναι ο μοναδικός της Δυτικής Μακεδονίας που προμηθεύτηκε το οικολογικό σύστημα βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης.
Οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης της Φλώρινας, εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα συσσώρευσης απορριμμάτων με την ύπαρξη των απλών κάδων και τη μη επάρκειά τους.
Τα ωφέλιμα και θετικά αποτελέσματα του πρωτοποριακού και καινοτόμου για την περιοχή μας συστήματος συμπίεσης απορριμμάτων θα είναι ορατά άμεσα, αφού η προστασία του περιβάλλοντος θα είναι δεδομένη με μια πόλη ακόμα πιο καθαρή και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών.


13 σχόλια:

  1. Τέλεια τώρα γνωρί ζουμε που θε πετάξουμε τον Βοσκό και τα Ζετάκια είναι αυτό που λέμε μόνοι τους έσκαψαν τον κάδο τους - και μια πληροφορία- Ο Δήμος Φλώρινας δεν είναι ο μοναδικός στη Δυτική Μακεδονία που έχει βυθιζόμενους κάδους . Ο Δήμος Γρεβενών έχει το ίδιο σύστημα και μάλιστα πολύ πριν από το Δήμο το δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να ανυψωθεί, να εκκενωθεί και να ξαναβυθιστεί ο κάθε κάδος χρειάζεται πάνω από 10 λεπτά. Ξέρετε τι μποτιλιαρίσματα αναμένεται να δημιουργούνται στους δρόμους από το απορριματοφόρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημαρχε οταν θα κοψεις τα χορτα στα πάρκα και στις πλατειες προτεινω να καθιερωσεις αργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω να μην γίνει κανένα κακό αλλά έχω δει παιδάκια να το επεξεργάζονται.θα έπρεπε να είναι υπερυψωμένο γιατί χωράει παιδί μέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε η πιο βρώμικη πόλη τη Ελλάδας. Και επικίνδυνη επίσης. Η κατάσταση με τα αδέσποτα στους δρόμους είναι πλέον ανυπόφορη. Τα σκυλιά κυνηγούν τον κόσμο, έχω δει με τα μάτια μου να δαγκώνουν ένα παιδάκι στο πάρκο. Οι ακαθαρσίες τους αποτελούν εστίες μόλυνσης. Τι θα γίνει μ' αυτή την κατάσταση; Οι βυθιζόμενοι κάδοι μας μάραναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ .

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΟΡΜΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΕ ΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΑΝ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΟ ΝΑΡΑΝΑΝ...

      Διαγραφή
  7. σε λιγο ερχετε και η βυθιση του συνδιασμου.καλη καθελκυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. esena ti se noiazei posi wra tha kanei , afou apla petas ta skoupidia kai feygeis. Perimeneis na pareis apodeixh kai tha meineis na teleiwsei o kados?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε λέμε για το χρόνο ρίψης των απορριμμάτων ανεγκέφαλε αλλά για το χρόνο της αποκομιδής από το απορριμματοφόρο. Δες το βίντεο πρώτα και μετά μίλα.

      Διαγραφή
    2. αν και απο το τρόπο γραφής σας, είναι μάταιο να σας πω οτιδήποτε θυμηθείτε οτι οι κάδοι αυτοί δεν αδειάζουν κάθε 2-3 μέρες αλλα μπορεί και καθε 2-3 εβδομάδες αφου έχουν μεγάλη χωρητικότητα. Αν ενα φορτηγό στις 6 το πρωί τους αδειάζει σε 10 λεπτά μια φορά το μήνα που είναι το πρόβλημα;

      Το μόνο που δεν καταλαβαίνω εγω είναι γιατι να απαγορεύεται το παρκάρισμα μπροστά τους, ας οριστεί πότε αδειάζουν και μόνο τότε να μην επιτρέπεται.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.