Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Συνέντευξη του Στ. Κωνσταντινίδη στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH (video)


33 σχόλια:

  1. ΑΠΛΟΣ,ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ,ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΙΑΝΗ.
      ΠΛΗΝ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΑΘΗ!!!!!!!!!!

      ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΤΩΡΑ ......... ΟΠΩΣ

      Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΣΤΑΘΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. Σταθη μαζι σου ειμαστε..οτι και αν γινει την Κυριακη εισαι ο νικητης στις καρδιες ολων.ακομα και σε εκεινων οπου για λογους συμφεροντος και μονο ειναι απεναντι...και εκεινοι ακομα γνωριζουν πολυ καλα οτι εισαι μεγαλη ψυχη και καθαρος ανθρωπος και απεχεις πολυ απο το δικο τους,να εισαι σιγουρος γι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΕΝΟ

      Διαγραφή
  4. Φοβουνται μηπως κερδισει τις εκλογες ο Σταθης και τον λασπολογουν οπου βρεθουν. Τι να πουμε.. μακαρι να κερδισει και να διαψευσει τους πικροχολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den thumamai se pio shmeio alla ta kofufaia sxolia einai 2!!!
    1) oi allages DEN ginontai apo panw pros ta katw alla apo katw pros ta panw. anti na endiaferthoume loipon pws na feroume nea kondulia sthn polh (mesa apo thn idia th voulh kai diekdikwntas ta) mas endiaferei na diaxeiristoume auta pou mas analogoun gia na ginei h kosmogonia twn ergwn pou diamunyei o kurios kwnstantinidhs. kata th gnwmh mou mia sunergasia tha leitourgouse apsoga an mesa apo th voulh o kurios kwnstantinidhs diekdikouse kondulia gia thn flwrina ta opoia se sunergasia me to dhmo flwrinas tha phgainan se erga kai energeies pou tha anavathmizan epitelous th zswh sth flwrina!!!
    2) oute kai o idios den pisteuei sthn enothta kai thn katanohsh pou thelei na perasei pros ta eksw apenanti stous politikous tou antipalous kai tous mh pshfoforous toy - allwste h allazonikh sumperifora ek merous mellon tou sunduasmou (se topikes koinothtes stis opoies exoun hdh eklegei daipseudei kathe tetoia prospatheia)
    sto shmeio ayto thelw na anoiksw mia terastia parenthesh sxetika me to oruxeio ths VEVIS..
    SIGOURA theloume san flwriniwtes ena oruxeio pou tha dwsei douleia sthn topikh koinwnia ALLA h leitoyrgia toy prepei na ginei vasei sugkekrimenwn PROYPOTHESEWNNN. oi apeutheias anatheseis kai ta themata pou adunatei na apanthsei o kyrios kwnstantinidhs sto video pou sas parapempw parakatw genoun MEGALA erwthmatika.... EMEIS theloume ena oruxeio sunnomo, pou sevetai tous flwriniwtes kai dra me vash to sumferon tou koinou ths flwrinas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.......ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Γ@@Ω ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  6. oriste kai to video pou anaferw parapanw: http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5980.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γερά Στάθη! Με τον λόγο της αλήθειας, με ειλικρίνεια και μετριοπάθεια που σε διακρίνει θα νικήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Στάθης έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχουν πολλοί που ασχολούνται με την πολιτική, είναι καλός άνθρωπος!!! Μαζί σου, Στάθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΓΑΙΔΑΡΑΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΟΥΟΥΛΛΛ

      Διαγραφή
  9. Στην ελληνική γλώσσα λέμε
    1. Ο ψόφος, όταν κάνει πολύ κρύο.
    2. Το ψύχος, επίσης όταν έχει πολύ κρύο.
    3. Η ΨΗΦΟΣ, όταν εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας στο Δήμο, το Κοινοβούλιο κλπ.
    Κατά τα λοιπά, ΥΓΕΙΑ σε όλους παιδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα ως πολιτικό μηχανικό με ενόχλησε που ο επιστήμονας αρχιτέκτονας Γιάννης βοσκοπουλος αντί να πει πρόσοψη ή όψη κτιρίου ειπε το λαϊκό φάτσα σπιτιού, αλλα είχα τόσο πολλές αντιρρήσεις και διαφωνίες σε σχέση με όλα τα εξοργιστικά που ειπε και έτσι δεν το έκανα θέμα. Το οτι αυτο βρήκες να πεις για όσα ανέφερε ο Σταθης δείχνει τουλάχιστον διατεταγμένη υπηρεσια και προσπάθεια αποπροσανατολισμού (αποτυχημένη).

      Διαγραφή
  10. ΕΝΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑΘΗ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσείς εκεί οι παρατρεχάμενοι του Στάθη, πολύ καρφώνεστε. Περιμένετε να γράψει κάποιος και κανένα αρνητικό σχόλιο, και μετά τον λιβανίζετε το "ΝΑΙ-ΣΕ-ΟΛΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για μια στιγμή ρε συνδημότες και υπεύθυνε του blog!!! Τι προσπάθεια "Αγιοποίησης" του γνωστού μας αλλά όχι και τόσο αθώου Στάθη είναι αυτή?!?!?! Οι περισσότεροι Φλωρινιώτες έχουν άλλη άποψη, όπως κι εγώ που τον ξέρω καλά!!! Κι εξηγούμαι: Αυτός δεν είναι που ψήφιζε αβασάνιστα όλα τα μνημονιακά νομοσχέδια, άρα είναι ηθικός αυτουργός κατασχέσεων, πτωχεύσεων, καταθλίψεων, αυτοκτονιών κλπ κλπ??? Αυτός δεν έπαιζε με τον πόνο του κοσμάκη για την εξεύρεση μιας δουλειάς και έταζε διορισμούς σε ΕΥΠ, ΔΕΗ κλπ σε 10 και έβαζε 2 (και τους υποχρέωνε να τον "ακολουθούν" σε όποιο πολιτικό καπρίτσιο του)??? Αυτός δεν άλλαζε ονόματα σε αποτελέσματα προσλήψεων σε μια νύχτα (ενώ τον παρακαλούσαν για το αντίθετο!!!) για να βολέψει δικούς του??? Αυτός δεν καταργούσε ανθρώπους, αντίθετους πολιτικά προς αυτόν, που δικαιούνταν να βρίσκονται σε θέσεις κι έφερνε ακόμα και ξένους, με λιγότερα προσόντα, σε αυτές...αρκεί να μην έμπαινε ο "αντίθετος" αλλά κατά τα άλλα αξιότερος (αναφέρομαι σε εκπαιδευτικό φορέα)??? Αυτός δεν έκανε τους μισούς κολλητούς του τελωνειακούς για να παίρνουν τα διπλά λεφτά??? Αυτός κι η παρέα του δεν απειλούσαν επαγγελματίες προεκλογικά να παραδώσουν κλειδιά φορτηγών τη Δευτέρα??? Αυτός, τέλος, δεν κρατούσε κρυφές τις σταυροδοσίες του συνδυασμού του μέχρι χθες για να μην τον φτύσουν τα παιδάκια που τους πήρε τις ταυτότητες, τους είχε υποψήφιους, τάζοντας ότι θα τους βοηθούσε να εκλεγούν, ενώ τους πέταξε σαν λεμονόκουπες μόλις του έκαναν τη δουλειά??? Αυτός είναι ο Στάθης!!!... κι όχι αυτός που σου χτυπά την πλάτη και σε κερνά ποτό κάνοντάς σου τον καλό!!!

    *Δημοσιεύστε το ...και υπάρχει και συνέχεια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελεος με το μνημονιακος και ο βουλευτης ο κακος! ο βοσκόπουλος σε ποια παράταξη ανήκει αγαπητέ μου;;;; Αριστεροός είναι;;;; Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου επειδη εμαθες να πιπιλας μια συγκεκριμενη καραμελα

      Διαγραφή
  14. Ελληνικό λεξικό
    "μνησίκακος" : Αυτός που θυμάται το κακό που του έκαναν και θέλει να εκδικηθεί ή τον χαρακτηρίζει]
    [που έχει την τάση να εκδικείται ή εκφράζει διάθεση για εκδίκηση]
    εκδικητικός: εκδικητική συμπεριφορά
    φιλέκδικος
    [που χαρακτηρίζεται από ρεβανσισμό]
    ρεβανσιστικός: ρεβανσιστική πολιτική

    Τέτοιος είναι και όχι αυτό που προσπαθείτε να πείσετε μάταια τον κόσμο ότι είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kalh h prospa8eia agiopoihshs alla den pianei paidia! Ton kseroume kalytera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συγχαρητήρια κ.Στάθη πολύ σωστά λόγια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Stathi, isws tha eprepes na ta peis ola auta nwritera wste na na mathei olos o floriniotikos kai oxi mono tin alithia!!!!
    i logiki kai i kardia xerei ti thelei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά ρε Στάθη, ποιος δήμαρχος έκανε τα περισσότερα για την Τηλεθέρμανση, ο προηγούμενος ή ο τωρινός????? Πάντως εσύ κατέβηκες κόντρα αντάρτης και στους δύο!!! Δεν πείθεις πλέον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο Κ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΗΤΑΝΕ.

      Διαγραφή
  19. ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΞΥΠΝΑ !!! ΓΙΑ ΤΑ 80.000.000 € ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Στάθης πάντα διεκδικούσε κονδύλια για τη Φλώρινα... η ΑΝ.ΦΛΩ με τον Βοσκόπουλο τα διαχειρίζονταν σωστά;;;; όσο για τους διορισμούς τελωνειακών και τα συναφή που υπάρχει σε παραπάνω σχόλιο, αυτά γίνονται μέσω ΑΣΕΠ... και στο κάτω κάτω, οι περισσότεροι τελωνειακοί που διορίστηκαν εδώ και μια τετραετία ανήκουν οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ κι όχι στο κόμμα του Στάθη!!!...και αφού έκανε τόσο ποινικά κωλάσιμες πράξεις με τους συνδυασμούς και τους εκβιασμούς εις βάρος των πολιτών, γιατί δεν έχετε πάει στην Εισαγγελία για καταγγελία ή δεν έχετε προβεί σε διαβήματα στο κόμμα του Στάθη για να διερευνηθεί το θέμα και να περάσει από τα αρμόδια τμήματα της Βουλής;;;; Φτάνει η λάσπη, κύριοι του Βοσκόπουλου...αφού έχετε χειροπιαστά στοιχεία, γιατί δε βγαίνετε να τα καταθέσετε;;; στου κρεμασμένου το σπίτι, δε μιλάνε για σχοινί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε "Μπαμπινιώτη", γιατί μόνο έτσι, μπορώ να σε προσφωνήσω, που άνοιξες ένα λεξικό, είδες τρεις λέξεις που σ' εντυπωσίασαν και τις έγραψες... πραγματικά, θέλω να γράψεις, εξηγώντας πού εδράζεις τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς σου για τη φυσιογνωμία του Στάθη... γιατί απ' ό,τι φαίνεται έγραψες τρεις λέξεις, απλά για λόγους εντυπωσιασμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 1:04 πιο πάνω σου δίνει τις απαντήσεις! Ξέρω κι άλλες περιπτώσεις εκδικητικότητας του Στάθη αλλά αν τις αναφέρω θα θίξω άτομα που δεν έχω την άδεια τους.Αυτοί που ασχολούνται ξέρουν...

      Διαγραφή
    2. να πάρεις την άδειά τους ή καλύτερα να πας στην Εισαγγελία να καταθέσεις... αλλά είστε γατάκια και λασπολόγοι...χειροπιαστά στοιχεία, πάρ'τε παράδειγμα τις καταγγελίες και τις προσφυγές στα αρμόδια όργανα και στη Διοίκηση με αποτέλεσμα να βγει το πόρισμα του Ρακιντζή...

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.