Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Περιοδεία Καμμένου σε Καστοριά, Φλώρινα και Κοζάνη

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος σήμερα Τρίτη 20 Μαΐου 2014 θα επισκεφθεί την Καστοριά και τη Φλώρινα.
Στις 19:30 ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα μιλήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα στον πεζόδρομο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

1 σχόλιο:

  1. τωρα που θα βάλει οριστικό λουκέτο στο απόκομμα του θυμήθηκε ο καμενος να κάνει περιοδία στην δυτική Μακεδονία.....Σιγά ο Καρυπίδης να μην ήταν καμμένος ..καμμένος και χαμενος από χέρι...από Δευτέρα ο Καμμένος θα αποτελεί παρελθόν μόνο κάτι..... απελπισμένοι τον στηρίξαν και φάγαν την χυλόπιτα ....όσες μεταλλάξεις και να κάνει η νέα δημοκρατία με καμμένο ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.....τ'ΏΡΑ ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΈΝΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ...ΔΙΑΙΤΑ Όπως ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΠΛΑΝΕΜΈΝΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΑΣΤΕΓΟΙ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ..ΚΑΜΜΕΝΕ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ....ΚΟΥΒΑΛΑ ΝΕΡΟ ..Ο ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.