Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υποψηφίων ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στη Φλώρινα

Σήμερα Σάββατο 03-05-2014 θα επισκεφθεί το νομό Φλώρινας κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αποτελούμενο από τους ΔΑΒΒΕΤΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ, ΠΙΚΡΟΥ - ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ ΡΙΤΑ, ΤΟΜΑΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΧΟΛΕΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, καθώς και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή από τη Φλώρινα ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκινά στις 10.00 π.μ. με σύσκεψη των ευρωβουλευτών με στελέχη του κόμματος στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, και στην συνέχεια δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.
Την 12.30 θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Επιμελητήριου Φλώρινας, και στην συνέχεια σύσκεψη με στελέχη του κόμματος στον ίδιο χώρο.
Τέλος το κλιμάκιο των ευρωβουλευτών θα επισκεφθεί την περιοχή των Πρεσπών.

13 σχόλια:

  1. OΠΟΙΑ ΤΙΜΗ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ. ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΖΗΤΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ , ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΟΨΙΜΟΣ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΧΡΩΜΟΣ ΑΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΜΩΣ Ε?Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ...

      Διαγραφή
    2. 7:18 ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΠΟ ΒΛΗΤΟ ;;ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΤΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΚΙΖΕΙΣ ΒΟΣΚΟΓΑΛΕ,Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑΣ..

      Διαγραφή
    4. 11;29 εσένα για να σε καταλάβει κανείς χρειάζεται διερμηνέα. Φαντάζομαι θα είναι πολύ δύσκολο για σένα να διαβάσεις κάτι και να το καταλάβεις.

      Διαγραφή
    5. 11;29 EIΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  2. βρε καλώς τα παιδιά του Σαμαρά. Αυτούς που μέσωσαν και δεν το κατάλαβα. Αυτοί που με ξεπάγιασαν το χειμώνα για να σκληραγωγηθώ, αυτούς που με άφησαν μετά από είκοσι χρόνια χωρίς δουλειά για να ξεκουραστώ, αυτοί που με κάνουν να πληρώνω νοίκιο στο σπίτι που με πολλές στερήσεις και σε είκοσι χρόνια έφτιαξα γιατί δεν θέλουν να έχω άγχος για τη συντήρησή του, αυτοί που μου ξεποουλήσαν όλα τα εργατικά μου δικαιώματα για να αντιληφθώ πόσο καλοί άνθρωποι είναι οι τραπεζίτες και πρέπει να τους σώσω, άρα σώζω τη ψυχή μου, και τέλος αυτοί που βίασανασύστολα τη ζωή μου και θέλουν να είναι οι δικηγόποι μου στην υπόθεσή του βιασμού μου. Όχι κυρίες και κύριοι, όσα δωράκια και να μου τάξετε δεν σας ξαναψηφίζω. Ευχαριστώ και στα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενδιαφέρθηκαν να μας δουν τι κάνουμε; Πόσο συγκινητικό!
    Καλά είμαστε, εξοχότατοι άρχοντες. Ζούμε ακόμα σε πείσμα των αφεντικών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ;

    Η ΤΟΜΑΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΙς ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ

    http://www.efsyn.gr/?p=192712

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα πια είναι αργά.
    Τα ήπιαν τα τσίπουρα στη Ραφήνα 3 το πρωϊ με το Μαρκογιαννάκη.
    Κι εμάς,κι εμάς Κωστής Παλαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχουν καν τη στοιχειώδη ντροπή για τα εγκλήματα που έκαναν ενάντια στον Ελληνικό λαό. Αν είμαστε τόσο βόδια και τους ξαναψηφίσουμε... ε τότε θα αξίζουμε όσα πάθουμε και άλλα τόσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτάνει με την μιζέρια ρεεεε....η Φλώρινα ήταν είναι και θα είναι ΝΔ....Φτύστε τον καθρέφτη και μετά τους πολιτικούς....Δεν πήγαν απο μόνοι τους εκεί να κυβερνούν...Περαστικα σας....Και στις εκλογές η ΝΔ πρώτο κόμμα θα είναι ρεεε...αφου εκεί θα πάτε πάλι...καλά μας κάνουν και πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.