Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο του Κ. Τσαρτσιταλίδη

Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.
Ευχαριστώ: τους ακούραστους συνεργάτες από τη Δημοτική κίνηση “+δημιουργία”! που έτρεξαν, μίλησαν, μοίρασαν, οργάνωσαν.
Ευχαριστώ: όσους μας εμπιστεύθηκαν.

Σε ένα χυδαίο πολιτικό σκηνικό, σε ένα πολιτικό τοπίο που κυριαρχεί η οργή και ο φόβος, όπου ο λαϊκισμός σπέρνει ανέμους και θερίζει ψήφους προς το παρόν και θύελλες πολύ σύντομα.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γλυτώσουμε την καταστροφή. Όταν η κυβέρνηση και οι εκλεκτοί της ακολουθούν την πιο βλακώδη, την πιο αυτοκτονική για την οικονομία πολιτική. Σ' αυτό το εφιαλτικό σκηνικό τι ρόλο μπορούν να έχουν οι ορθολογιστές μεταρρυθμιστές; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι ορκίστηκα στα παιδιά μου να ζήσουν σε μια αξιοπρεπή, σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη και κατ’ επέκταση χώρα.
Πρώτα θα πεθάνω και μετά θα τα παρατήσω.

Τσαρτσιταλίδης Κίμων
υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

6 σχόλια:

  1. Ωραία λόγια αλλά με την ασφάλεια του δημοσίου.Αν ήσουν στον ιδιωτικό τομέα που προφανώς δεν έχεις περάσει ή αν ησουν άνεργος τότε θα τα έβλεπες αλλιώς τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου για μένα προσωπικά δεν είναι μόνο λόγια ... προφανώς με γνωρίζεις επομένως θα ξέρεις ότι και στην υπηρεσία μου τα ίδια λέω και για τα ίδια παλεύω χωρίς να φοβάμαι κανέναν και να ξέρεις ότι υπηρεσιακά το πληρώνω ακόμα ..... όσο για το άνεργος που είναι ότι χειρότερο για την προσωπικότητα του ατόμου νομίζω πως τώρα θα είναι χειρότερα τα πράγματα .....

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει και εναλλακτική Κίμωνα, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος εισαι φιλε ο Αιζενχαουερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας που διψάει για διασημότητα και τρις την ώρα βρίσκει και κάποια αφορμή να εμφανίζεται με κάποια δήλωση. Εύχομαι και βουλευτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ που εκφράζεις την γνώμη σου "ανώνυμα" ... αν ήθελα να είσαι σίγουρος πως μπορούσα ....

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.