Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (video)

Η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας είναι η 4η σε βιοποικιλότητα στη χώρα, τη στιγμή που στην Ελλάδα υπάρχουν 6.500 βότανα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν εξειδικευμένη χρήση. Ο βουλευτής και γεωπόνος Γιώργος Κασαπίδης, μιλώντας χθες στην ημερίδα για την καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα αυτών των καλλιεργειών.
Την ημερίδα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Καυκάσου, σε συνεργασία με τον αγροτικό συνεταιρισμό περιοχής Φλώρινας.

4 σχόλια:

  1. Ο πιο άξιος άνθρωπος της Κοζάνης που πολεμήθηκε από το "Σύστημα" του πολιτικά ανεπαρκή Παπαδόπουλου στην Κοζάνη. Ήταν μεγάλη μας η τιμή που τον δεχτήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά άξιος και ικανός επιστήμονας!!!Μακάρι οι καινοτόμες ιδέες του να βρουν πρόσφορο έδαφος και στο Νομό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O KAΣΑΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της ημερίδας. Ο Στάθης , ο Ηλιάδης και ο Ευαγγέλου γιατί έχουν τέτοιο θλιμμένο ύφος; Μήπως κατάλαβαν τι τους περιμένει στις εκλογές που έρχονται; Στολίδι της Δ. Μακεδονίας ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.