Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ στη Φλώρινα (video)

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στους δήμους και στις περιφέρειες, υπάρχει ελπίδα - υπάρχει προοπτική. Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τη σημερινή κατάσταση. Για αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία» διοργάνωσε χθες η Τομεακή Επιτροπή Φλώρινας του ΚΚΕ.
Παράλληλα, έγινε παρουσίαση των υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, - των συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ στις τοπικές εκλογές, - στην Π.Ε. Φλώρινας.
Δείτε στο video τις δηλώσεις του γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ Κώστα Σταμπολίδη, του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καραντζίδη και της υποψηφίας δημάρχου Φλώρινας Βίκυς Παπαναστασίου.

6 σχόλια:

  1. Καλα παιδια και οι δυο Φλωρινιωτες υποψηφιοι...
    Μπραβο στην επιλογη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ; ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ;

      Διαγραφή
    2. Εννοω οτι μιαλω για τους Φλωρινιωτες του ΚΚΕ και δεν ξερω τους υποψηφιους του σε Αμυνταιο και περιφερειαρχη

      Διαγραφή
  2. Τα καλύτερα παιδιά. Σεμνοί, αγωνιστές, μορφωμένοι. Αλλά με το ΚΚΕ δεν βγαίνουν στην Φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτό λοιπόν λουστείτε αυτούς που σας αξίζουν, αφού δεν μπορείτε να ψηφίσετε τους σεμνούς, αγωνιστές κ μορφωμένους! Δεν βρίσκονται τυχαία στο ΚΚΕ. Τολμήστε επιτέλους να τους στηρίξετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραντζίδης είναι εξαιρετική επιλογή. Την κοπέλα δεν την ξέρω αλλά φαίνεται συγκροτημένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.