Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Φλώρινα

Σχετικά με την ίδρυση Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου ο Βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση διότι ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος αποδέχθηκε το αίτημα για την ίδρυση Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην πόλη της Φλώρινας και προχώρησε στην υπογραφή της σχετικής απόφασης.
Η ίδρυση του Λυκείου, στο οποίο προβλέπονται πολλές ειδικότητες, θα καλύψει τη μεγάλη ζήτηση για επαγγελματική εξειδίκευση και θα τονώσει την αγορά εργασίας προσφέροντας επαγγελματικές ευκαιρίες».

11 σχόλια:

  1. Ο " ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ " ΘΑ ΓΙΝΕΙ " ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές οι πολλές ειδικότητες που προσφαίρει το νέο Λύκειο ,Σταθήκα !
    Τα δουλείας να εβρήκς....ατό εν το πιο σοβαρόν για τεμάς.
    Α.Π ως ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Θα τονωσει την αγορα εργασιας προσφέροντας επαγγελματικές ευκαιρίες..." να μας πει τι παιρνει,,,,γιατι επαφη με την πραγματικοτητα....τρια πουλακια κάθονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ''ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tι μας λες είσαι βαθιά συγκινημένος.; Όταν έφευγε η σχολή ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και τμήματα από τα ΤΕΙ και ψήφιζες ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δεν ήσουν βαθιά συγκινημένος΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά , δεν κατάλαβες ακόμη στάθη ότι τέτοιες παπάντζες δεν περνούν πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να και μια καλή είδηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ίδρυση αυτή δεν λύνει κανένα πρόβλημα για βόλεμα ενός επιτήδειου θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλο αυτό γιατι είμαι 30 χρονων δουλευω και δεν ειχα χαρτί. θα παω με χιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μμμ..οτι έρχεται καλό είναι, αξιοποίηση γης, (πχ λεβαντα) με υπεύθυνη παρακολούθηση από γεωπόνο ο οποίος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεσμευτικος για την τράπεζα οτι οι διαδικασιες ακολουθηθησαν σωστα..σε ενδεχόμενη αποτυχία καλιέργειας....νομίζω ότι μόο ετσι θα ερθει κάτι καλό στον τόπο (ανάπτυξη)..στο θέμα τώρα ηλεκτρολόγοι και ψυκτικοί ειναι δύο ενδιαφέρουσες ειδικότητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.