Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Βρέθηκε… πετρέλαιο στη Φλώρινα!

Φαίνεται πως η περιβαλλοντική και προφανώς κάθε είδους συνείδηση είναι ανύπαρκτη για κάποιους στην Φλώρινα. Έτσι μόνο εξηγείται η εγκληματική πράξη της απόθεσης απορριμμάτων και πετρελαιοειδών σε περιοχή του πεδίου βολής Φλώρινας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Αν υπάρχουν υπεύθυνες υπηρεσίες ας επιληφθούν.

Ένας διαβάτης

12 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΑΕΙ Η ΕΚ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΜΚΟ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΦΘΕΙΝΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΚ?ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ 70$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ , ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι Έλληνες είναι βρομιάρηδες STOP!!!!!
    αλλά αυτό που βλέπω σε όλη την περιοχή της Φλώρινας είναι τραγικό!!
    εγώ είμαι από την Αυστρία για όσους θέλουν να με ειρωνευτούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς και οι γερμανοί βρωμισαται την χώρα μας το 40 και έχετε το θράσος να μιλάτε και να λες τους ελληνες γελειε έτσι πάρε δρόμο από εδώ

      Διαγραφή
    2. εσείς και γερμανοί βρωμισαται την χώρα μας το 1940 θράσος να μιλάτε και να λες τους ελληνες γελειε ετσι να φύγεις δρόμο από εδώ

      Διαγραφή
    3. εγώ θα φύγω!!!!!!
      ΑΛΛΑ
      οι Έλληνες είναι βρομιάρηδες STOP!!!!!

      Διαγραφή
  7. αν πήγαινε ο .....διαβάτης και δίπλα από το κυνοκομίο σε ένα περιφραγμένο χώρο -δημοτικό σκουπιδότοπο - να τραβήξει φωτογραφίες εκεί θα διαπίστωνε την μεγαλύτερη οικοπεριβαλλοντική καταστροφή στην Φλώρινα μέσα σε δασική έκταση παρακαλώ ...Όσο για τον ΄τίτλο που έβαλε χαριτολογώντας θα πρόσθετα ότι αφού "πετρελαιο βρέθηκε" τι να την κάνουμε την τηλεθέρμανση η την ακριβή φορολόγηση του πετ.θέρμανσης αφού εδώ ο μαύρος χρυσός αναβλύζει στα χωράφια; ...άραγε τι έψαχνε ο διαβάτης στο πεδίο βολής ; έκαμνε περίπατο; πήγαινε στην Μονή Αγίου Μάρκου; πήγε να ταίσει τα αδέσποτα ή τα σκυλάκια του κυνοκομίου; έκαμνε σκοποβολή; η πέρναγε από εκεί για να πάει στο νεκροταφείο χωρίς σιδερένιες καγκελόπορτες όπου μέρα νύχτα είναι ανοιχτό να μπαινοβγαίνουν διάφοροι ακόμη και αδέσποτα ζωάκια που ξαπλάρουν ακόμη και πάνω στα μνήματα ; προφανώς τίποτα από όλα αυτά...προσπάθησε να αναδείξει ( όπως κάνω συχνά )την ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ κάποιων δημοτών και την σκουπιδίλα που δεσπόζει στην Φλώρινα και υποθέτω δεν είναι από εκείνους που θέλουν να κρύβουν τους σκουπιδότοπους και την παρακμάζουσα εικόνα της Φλώρινας από την κοινή γνώμη! ....Το τελευταίο είναι άξιο συγχαρητηρίων εκ μέρους μου από ακτιβιστικής άποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τέλεια!
    Γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό για τον υδροφόρο ορίζοντα;;;
    ψιλά γράμματα έ;;;
    Μπορεί να μολυνθεί ότι υπόγειο νερό υπάρχει από κάτω, νερό που μπορεί να φθάνει και στον κάμπο.
    Έχει κανένας πηγάδι, γεώτρηση κλπ πιο κάτω;; να ανησυχεί!!
    Εκτός του να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο ασυνήδειτος θα πρέπει άμεσα να καθαριστεί η περιοχή από τα πετρελαιοειδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.