Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Οι «έξυπνοι» σε αυτή την πόλη είναι πολλοί



Φωτ. αναγνώστη

18 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το λιγότερο... Το παρκάρισμα σε θέσεις ΑΜΕΑ στους δημόσιους χώρους είναι καθημερινό. Το διπλοπαρκάρισμα στη μέση του δρόμου ενώ 50 μέτρα παρακάτω υπάρχει θέση στάθμευσης επίσης. Κορνάρουν όλοι στο φανάρι αν δεν ξεκινήσεις αμέσως, αλλά 10 μέτρα παρακάτω σταματάνε (εννοείται στη μέση του δρόμου πάλι) για να μιλήσουν με τον κολλητό τους!
    Δεν είναι ότι έχει καταργηθεί ο ΚΟΚ, το πρόβλημα είναι ότι έχει χαθεί η στοιχειώδης ευγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τροχαία υπάρχει μόνο για να κόβει κλήσεις υπέρβασης ταχύτητας και για αλκοτέστ. Καλά κάνει. Ας δείξει και ανάλογο ενδιαφέρον και εντός της πόλης γιατί τέτοιοι έξυπνοι υπάρχουν πολλοί. Του δημάρχου του αρέσει άραγε αυτή η εικόνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προηγούνται σε εξυπνάδα όσοι κατόρθωσαν (γιατί είναι όντως άθλος!) να εξαφανίσουν δεκάδες ή και εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης μέσα στην πόλη. Οι υπόλοιποι ακολουθούν την εξυπνάδα αυτή, συχνά μη έχοντας άλλη επιλογή.
    Ειδικά για τους κατοίκους των χωριών (που είναι και αυτοί που αφήνουν ζεστό χρήμα στην πόλη) η πρόσβαση στην πόλη της Φλώρινας με ΙΧ αποδεικνύεται καθημερινά δυσεπίλυτο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aιδιαστικο φαινομενο. Αυτά μόνο στην Φλώρινα γίνονται ,γιατί υπαρχει ανοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχααχαχα μπορεί και ο δήμαρχος να το κάνει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα και αν το παρκινγ στην νομαρχία έχει κενές θέσεις πολλοί είναι αυτοί που παρκάρουν στις θέσεις ΑΜΕΑ λόγο του ότι είναι μπροστά μπροστά.
    Η ΓΑΗΔΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομιζω η Φλωρινα να εχει τοσο μεγαλο προβλημα με τους χωρους σταθμευσης οσο σε αλλες πολεις της ελλαδας,ειδικοτερα με τις μεγαλουπολεις....το προβλημα του ''ελληναρα''ειναι οτι αν μπορουσε να μπει με το αυτοκινητο του στο supermarket να ψωνισει και να περασει απο το αμειο με το αυτοκινητο του μαζι θα ηταν ευχαριστημενος,οπως βεβαια και εκει που πινει τον καφε του η ακομα χειροτερα στις διακοπες που παει στην παραλια θελει το ιδιο το αυτοκινητο του να του κανει ισκιο στην ξαπλωστρα.Χωροι σταθμευσης υπαρχουν.....χοντρε νεοελληνα περπατα και λιγο ......κανει καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο τα κορυφαια ειναι αυτοι που διπλοπαρκαρουν στο φαναρι για να παιξουν τζοκερ η για να βγαλουν λεφτα απο την τραπεζα,αυτοι δεν ειναι για κλησεις αλλα για μπατσες.
    (λες και αν πανε να παρακαρουν και μετα πανε να παιξουν θα τους πεσει ο κ@@@ς.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θέλησε ο Στύλου να γινει χώρος σταθμεύσεως το πρώην γήπεδο και ο χώρος κάτω απ την Νομαρχία. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζούμε κάθε ημέρα και ιδιαιτέρως τετάτρη και σάββατο. Πέρα απο όλα τα άλλα στραβά, αυτά επιτείνουν το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΙΔΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ........ΟΜΩΣ ΤΟ "ΣΎΝΘΗΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ....ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΜΕ ΓΚΟΛΦΑΚΙ ...ΓΩΝΙΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ..ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ...ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ.......ΟΠΟΙΟΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ..ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΔΟ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ..ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ???????? ΝΕΑ ΦΛΟΡΙΝΑ ΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ?????? ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ/////???? ...ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ......ΑΥΤΑ ...ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΒΡΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕΕΕΕ - ΔΙΑΣΩΘΕΙΤΕ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΗ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΤΕ.....ΑΜΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Φλώρινα δεν υπάρχει οδική παιδεία.
    ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!
    μην ψάχνεστε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι που είναι μερικοί δεν σέβονται τίποτα εχουμε κ την αστυνομια η οποια ενεργα δυστυχως με καταγγελιες...πληρωσα διπλασια χρηματικη κλιση απο τον διπλανο μ οπου ουδεποτε εμαθα το γιατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείτε τι γίνεται στα πάρκινγκ του Βασιλόπουλου και του LIDL.Υπάρχουν δεκάδες θέσεις και τα παρκάρουνε μπροστά στην είσοδο και στις θέσεις των ΑΜΕΑ. Γι`αυτο μην ψάχνουμε δικαιολογίες του τύπου ``δεν υπαρχουν πάρκινγκ`` στην πόλη. Ο 8:15 τα είπε σωστά. Η νοοτροπία μερικών γαϊδουριών και η τεμπελιά. Πρέπει να γινόμαστε ``κακοί``.Να παίρνουμε την τροχαία τηλέφωνο (αφού μόνο έτσι λειτουργεί....)και μετά θα κλαίγονται να μην τους κόψει κλήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ..ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΕΔΩ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΕΣΚΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΟΣ Η ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΝΤΟΥ...Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΝΑΕΙ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ....ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ....ΑΠΑΝΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ....ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΈΚΟΒΕ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω αυτό που γράφεις να μην το εννοείς....Γιατί δυστυχώς όμοιες επιφανειακές απόψεις μας κρατάνε πίσω....η λάθος στάθμευση των οχημάτων πέραν των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργεί γενικά....μπορεί να δυσκολέψει την διέλευση ενός ασθενοφόρου για ένα επείγον περιστατικό, που το δευτερόλεπτο μετράει...
      Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να είσαι εσύ η κάποιος δικός σου σε αυτή τη θέση του ασθενή....έτσι δεν είναι η μήπως όχι….?

      Διαγραφή
    2. υπάρχουν και ...ασθενοφόρα στην Φλώρινα? Τώρα το έμαθα....

      Διαγραφή
  15. Ο κλασσικός Φλωρινιώτης με μυαλό αμοιβάδας, από κάτι τέτοιους σαν εσένα υποφέρει η πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.