Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Φλώρινας Μιχάλη Τσιώκα

Φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες δεδομένης της κατάστασης που βιώνουμε σήμερα.
Η συγκυρία αυτή απαιτεί την συμμετοχή μας, την ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου με κοινά οράματα και κοινούς στόχους.
Οφείλουμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για ένα Δήμο αυτόνομο, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα και πάντα κοντά στον πολίτη. Ένα Δήμο που θα λειτουργεί όπως πραγματικά πρέπει, προς όφελος των πολιτών.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Λύγκος», σας περιμένουμε, για να παρουσιάσουμε την πρότασή μας για το Δήμο Φλώρινας.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Τσιώκας
Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

42 σχόλια:

  1. OTAN ΛΕΤΕ ΥΓΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Μιχάλη. Δεν μπορώ να έχω ασφαλή γνώμη για τις ικανότητες σου αλλά ξέρω σίγουρα πως έχεις ήθος και αξιοπρέπεια, που είναι χαρακτηριστικά ενός καλού υποψηφίου δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file gia na gnorizoume to itos kapoiou;

      basiki proipotesi einai na ton gnorizoume kala, to opoio synepagiete kai me tin gnomi peri ikanotitas

      kala einai prin provoume se opoiadipote energia ,

      na eimaste an miti allo , ....................

      Διαγραφή
    2. ωραίο αυτό που είπες με την μύτη φίλε.......

      Διαγραφή
    3. Και το συνεπάγιεται.
      Ντου γιου νοου, μαι φρενντ 12:33, άγω, άγομαι κλπ; Ντου γιου νοου συν-, συμ- (συμμετέχω), συγ- (συγκεντρώνω), συσ- (συσσωρεύω) κλπ; Το "επ" και να μην το ξέρεις, λίγο-πολύ βγάζεις άκρη. Αρκεί να κατανοείς ότι μιλάς ελληνικά...
      Για γέλια και για κλάματα μαζί...
      Διογένης

      Διαγραφή
    4. file mou , exo na sou po mono ena,

      isos prosgiotis kai sunelths

      i diagogi sou diloni tin katagogi sou,
      nomizo arkei

      Διαγραφή
    5. Σου ζητώ συγγνώμη, φίλε μου, αν ενοχλήθηκες από το σχόλιό μου. Ειλικρινά. Πίστεψέ με, δεν είχα απολύτως καμία τέτοια πρόθεση, ούτε να σε κατηγορήσω ήθελα ούτε να σε προσβάλω ούτε τίποτα τέτοιο. Να θίξω το θέμα των γκρίκλις ήθελα, αλλά μάλλον δεν το έκανα και με τον καλύτερο τρόπο. Επιτέλους, δεν μπορείτε κάποιοι να καταλάβετε ότι παίζετε με τη φωτιά; Τι να πω...
      Διογένης

      Διαγραφή
  3. Τι γίνεται εδώ μέσα ρε; είστε καθόλου καλά στα μυαλά σας; ο ένας σας βρωμάει ο άλλος σας ξυνίζει λες και δεν ξέρετε ο,τι όποιος βγει δήμαρχος θα πέσει σαν πεινασμένο σκυλί να φάει φράγκα και να κάνει κοννέ για την οικογένεια του και τα κομματόσκυλα που τον βοήθησαν να εκλεγεί, αν υπάρχουν εν έτει 2014 πολίτες που ακόμα πιστεύουν πως σε οποιονδήποτε που βάζει υποψηφιότητα του καίγεται καρφί για το μέλλον και την κοινώνια της Φλώρινας και όχι αποκλειστικά η τσέπη του τότε είναι άξιος της μοίρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού το ξέρεις, μπορεί να υπάρχει και κάποιος. Αν είναι να το πάρουμε απόφαση ότι όλοι και όλα είναι σάπια, τότε είναι που καήκαμε!
      Διογένης

      Διαγραφή
  4. ME ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΣΠΡΙΔΗ ΜΑΝΤΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΑΣΟΚ Ε Ε Ε?ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΗΔΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ?ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ....ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον 11:56 πμ. Πρέπει να είσαι ανόητος ψυχοπαθείς! Ψάξε τον εαυτό σου και θα δεις!

      Διαγραφή
  5. Μιχάλη, είσαι καλό παιδί. Το "ΠΑΣΟΚ" έχει πεθάνει, αν είσαι με τον εαυτό σου, έχει καλώς, αλλιώς είσαι χαμένος κι' εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ανοίξεις ένα λεξικό , δίπλα στην λέξη υγεία θα δεις τον ήλιο τον πράσινο.Τι δεν καταλαβαίνεις φιλαρακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα κατάλοιπα του Πασοκ τέλος ..αν είναι δυνατόν δεν ντρέπεται καθόλου ...έλεος πια έλεος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανένα φρέσκο πρόσωπο ρε παιδιά ???
    Οσο καλός και να είναι ο Μιχάλης,δύσκολο να αποτινάξει την ρετσινιά του Πασόκου,και όπως συνηθίζουμε να ψηφίζουμε εδώ,με φουλ κομματικά κριτήρια,δύσκολα να πείσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε, επειδή ήταν (ίσως να είναι ακόμα Πασοκος) Πασοκ σημαίνει , ότι ο Μιχάλης είναι Τσοχατζόπουλος! Δε ντρέπεσαι! Τι είναι αυτά που λες! Επειδή ο Τσοχ. ήταν κοπρόσκυλο, όλοι οι Πασοκοι είναι κλέφτες, δεν ντρέπεσαι καθόλου! Δεν γνώρίζεις δικαστές, αστυνομικούς, εφοριακούς , εκπ/κούς κτλ, κτλ επίορκους! Αν δεχτώ αυτή σου την ισοπέδωση, τότε όλος ο ελληνικός λαός είναι κλέφτες και διεφθαρμένοι! Εκτός πια κι αν αυτό υπονοείς!

      Διαγραφή
    2. δυστυχώς φιλε δεν είναι μόνο ο Τσαχατζόπουλος , αλλά χιλιάδς κλέφτες απο το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ που κυκλοφορούν ελύθεροι και απολαμβάνουν τα κλεμένα τους σε ξένες τράπεζες, όσο για τα λαμόγια που αναφέρεις αστυνομικοί, εφοριακοί, τελωνιακοί , δικαστές , στρατιωτικοί κλπ αν δεν ήσουν πράσινος η γαλάζιος δεν έπερνες θέση κλειδί στο δημόσιο για να μπορέσεις να κλέψεις !!

      Διαγραφή
    3. Γνωρίζεις πόσοι ΚΚέδες έγιναν αστυνομικοί; Πολλοί! Ξεχνάς εσκεμμένα τα μο΄ρια το 1982 με τον Πεπονή και τον ΑΣΕΠ αργότερα! Έχεις κακή μνήμη! Έχεις μάλλον ισχνή κριτική σκέψη και ταυτόχρονα άδικη!

      Διαγραφή
  9. μπα δεν νομιζω φιλε , εσυ που ρωτας αν είναι του ΠΑΣΟΚ , τους δεξιους εννοει που κατεβαινουν μαζι του, καλη επιτυχια φιλε μιχαλη καιρος ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ευχη του θειου Γιωργου (Λιανη) την πηρες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ήθος και αξιοπρέπεια από που κατάλαβες ότι έχει? μήπως έχετε την ίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπραβο μιχαλη, τοσα χρονια στον δημο εκλεγμενος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ κσι τωρα ξυπνησες και θυμηθηκες οτι ελεγεσ απο μικροσ θελω να γινω δημαρχοσ? το μονο που ελεγεσ στο δημοτικο συμβουλιο - γιατι ημασταν εκει και σε ακουγαμε ηταν ....δεν ψηφιζουμε τον προυππολογιμσο του δημου ετσι γιατι δεν θελουμε... αντε καλη αποτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι πολύ εύκολο να δει κανείς τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2004, 2007 και 2009 στο Δήμο Φλώρινας. Νέα Δημοκρατία και Πασοκ συγκέντρωναν κάθε φορά πάνω από 91%. Τι σημαίνει αυτό ότι και σήμερα θα έχουν τα ίδια ποσοστά, ή ότι σήμερα ψηφίζουν άλλοι άνθρωποι ; Όχι βέβαια, είναι εύκολο πίσω από την ανωνυμία όλοι αυτοί που άνηκαν στο 91% χθες να είναι κατήγοροι του ευατού τους σήμερα.
    Κι' εγώ κάποτε άνηκα στο 91%, σήμερα όχι. Η ζωή αλλάζει, οι απόψεις αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν, η πολιτική αλλάζει ......ε ας αλλάξει και η Φλώρινα.
    Ένας ακόμη ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιχάλη Καλή Επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα δείξετε ότι πραγματικά είστε μακριά από παλαιοκομματικές προσεγγίσεις. Εύχομαι καλό Αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι προέρχονται απο κάποιο πολιτικό κόμμα και έχουν κάποια πιστεύω και κάποιες αρχές , ο κ Τσιώκας δεν τα πρόδωσε ποτέ ...
    Στα 20 χρόνια στην αυτοδιοίκηση σαν σύμβουλος αλλά και ως αντινομάρχης έδειξε το ήθος του και τις ικανότητες του .
    Καλή επιτυχία Μιχάλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο κ.Τσιώκα που αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το Δήμο μαζί με νέους υποψήφιους για να αλλάξει κάτι επιτέλους στη Φλώρινα.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλήθεια έγινε πρόταση στον Κουλίδη κι από ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανεξάρτητη μη "κομματική κίνηση" του Σύριζα έκανε πρόταση Κουλίδη αλλά την απέρριψε όπως και πολλοί άλλοι ακόμα ψάχνουν.

      Διαγραφή
    2. Εχουν τον Σαπαλιδη αναπληρωματικο

      Διαγραφή
    3. σχόλιο: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε μόνο στον κ. Κουλίδη πρόταση , αλλά και σε άλλους, τουλάχιστον τρεις! Φυσικά οι άνθρωποι αρνήθηκαν και ξέρετε γιατί; Γιατί γνωρίζουν , ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα επιστρέψει στα....ποσοστά του! Δεν καταλάβατε παίδες Ελλήνων, ότι κάτι πάει πολύ στραβά με σας! Ότι πήρατε το 2012 το πήρατε! Μη σας παρασύρουν τα γκάλοπ, και παίρνει αέρα το μυαλου΄δακι σας! Ο κόσμος διαισθάνεται πόσο άχρηστοι είστε! Βουδούρη, Κουλίδης, Καρυπίδης, Λαφαζάνης, Μηλιός, Στρατούλης, μονομερή διαγραφή του χρέους, τώρα ...μόνο το απεχθές χρέος και ........το κακό συναπάντημα! Δεν είστε σοβαροί!

      Διαγραφή
    4. Αυτή είναι..... ανώτερη πολιτική ανάλυση. Φίλε μου πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια. Και εκεί που νομίζαμε ότι ο κόσμος άρχισε να βλέπει και πέρα από
      τη μύτη του. Είδαμε βέβαια πόσο χρήσιμα ήσαν όλα τα λαμόγια του ΠΑ - ΣΟΚ και της Ν Δ. Όσο για τα γκάλοπ... .....δες και τα πραγματικά, αν μπορείς.

      Διαγραφή
  18. κ. Τσιώκα πιστεύω ότι πραγματικά είστε ένας έντιμος άνθρωπος, σας εύχομαι καλή επιτυχία για την απόφασής σας να υπηρετήσετε των Δήμο Φλώρινας από τη θέση του Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντιμη είναι και η γιαγιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με παλιά, χρησιμοποιημένα υλικά, πώς θα χτίσεις νέο σπίτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απορία!
    Από τον Βοσκόπουλο έχασε ο Ασπρίδης!
    Είναι δυνατόν να τον κερδίσει ο Τσιώκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ασπρίδης δεν έχασε από τον Βοσκόπουλο, αλλά από τα πουλημένα τομάρια ( ισως κι από εσένα ) και φυσικά από αυτήν που και σήμερα ακόμα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ συνεχίζει να ξοφλάει τα..........χρέη της στον Βοσκόπουλο! Σκέπτομαι να κατέβω κι εγώ υποψήφιος για να "πουλήσω" τελικά την απόσυρσή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εσύ τι λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου, μάλλον με έχεις παρεξηγήσει!
      Εγώ εξέφρασα απλά μια απορία επειδή δεν αντέχω άλλο τον Βοσκόπουλο!

      Διαγραφή
  22. ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ Νο3 απο την μελιτη ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. υπομονη....να δουμε και ονοματα απο συμβουλους.....ειμαι περιεργος............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ίσως να μη διαβάσει κανείς το σχόλιό μου επειδή είναι κουραστικό να ''ξεφυλλίσει'' όλο το προηγούμενο κατεβατό, αλλά θέλω να θέσω ένα δυο ερωτήματα: Αφού ο Μιχάλης δήλωσε υποψηφιότητα για τον δήμο Φλώρινας και όχι για την αντιπεριφέρεια, γιατί ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα ήταν ψηφοφόροι του Δήμου Αμυνταίου; Γιατί δεν παρέστη στην εκδήλωση ο επικεφαλής της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ; Μπορεί να μου πει κάποιος αν θα το τερματίσει ο Μιχάλης το εγχείρημα ή αν θα παραδώσει τα ηνία του εκλογικού αγώνα στον Ασπρίδη (ελέω κατάστασης που θα προκύψει); Γιατί τα μέλη (τα τελευταία ) του Παλαιού, κατ΄ ευφημισμόν, καθαρού ΠΑΣΟΚ κάνουν την πάπια και δεν παίρνουν θέση; ψίθυροι λένε ότι περιμένουν να αποφανθεί με υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά θα πάρουν θέση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.