Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης στη Φλώρινα

Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς (43 και 44 χρονών) γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

10 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΕΛ.ΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά! κ τον άλλο τον είχανε κ επιφανή συνάδελφό τους! Τους μικρούς ξέρουν να πιάνουν, τα μεγάλα κεφάλια όχι βέβαια! Ποιος να τα πειράξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατι πρεπει να γινει με αυτους τους μπατσους.. αυτα μονο στην φλωρινα συμβαινουν.. δεν μπορειτε ρε κοπουκια να χαλατε την ησυχια των ανθρωπον για δυο τσιγαρακια.. εδω και πολυ καιρο παρακολουθω τισ συλληψεις που κανετε, ειδικα η ο.π.κ.ε κανει την περισσοτερο δουλεια.. εχετε δει πανω απο 10 γραμμαρια καμια φορα? θα πρεπει να ντρεπεστε αλητες ε αλητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι μαλλον νιωθουν παντοδυναμοι, καταστρεφοντας την ζωη του αλλου για μια προσωπικη επιλογη που εκανε χωρις να κανει βλαπτει κανεναν αλλον παρα μονον τον ευατό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι στο Αλβανικο χασισι που ειναι γεματο με καρκινογονα φυτοφαρμακα.Δημοψηφισμα τωρα για την απελευθερωση της καλλιεργειας για προσωπικη χρηση...πανω απο το 60% της ελλαδας κανει χρηση ...ουτε ενας θανατος.Σπειρτε φουντα και χασισι για να βγουμε απο την κριση....νοθμερο ! σε πωλησεις το καλαματιανο στις παρανομες εξαγωγες.....νουμερο 1 σε ποιοτητα το μακεδονικο.....ξυπνατε ρεεεεεε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν το είχαν κάνει νόμιμο θα είχαμε σωθεί όλοι! Έλεος κ σιγά πια που το θεωρούν ναρκωτικό! Που ζούμε κ δεν μπορούμε να επιλέξουμε τί θα κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαστούρια όλου του κόσμου ενωθείτε! ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αν το είχαν κάνει νόμιμο θα είχαμε σωθεί όλοι!" Πιο σωστά "αν δεν είχε απαγορευτεί". Αν δεν το κατάλαβες, αυτό το "όλοι" σημαίνει κυριολεκτικά όλοι.

      Διαγραφή
    2. απο κατι τετοιους σαν και εσενα υποφερουμε ολοι.γελας κιολας χαχα ε χαχα.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.