Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η πρώτη συνάντηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Φλώρινας (video)

Με στόχο τη συνδιαμόρφωση αυτοδιοικητικής κίνησης ενόψει των εκλογών του Μαΐου και παράλληλα την εγγραφή μελών, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Φλώρινας».

81 σχόλια:

  1. Ο τίτλος είναι η δεύτερη συνάντηση της πρωτοβουλίας πολιτών Φλώρινα και όχι η πρώτη. Είχε προηγηθεί , προ διμήνου, συνάντηση στα γραφεία του Σύριζα αν δεν κάνω λάθος και μαζεύτηκαν οι πρώτοι της πρωτοβουλίας.
    Πέρασαν δύο μήνες και οι συριζαίοι μετασχηματίστηκαν σε ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών στην αρχή και μετά έβγαλαν το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και έγιναν πρωτοβουλία πολιτών Φλώρινας.
    Μαζεύτηκαν 60 άτομα και είπαν να ξαναβρεθούν. Εν τω μεταξύ θα έχει έρθει Μάιος και θα έχει επανεκλεγεί ο νύν Δήμαρχος Βοσκόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να κάθεσαι στο σπιτάκι σου και να γράφεις όποια βλακεία σου έρθει στο κεφάλι είναι ό,τι πιο εύκολο.Επειδή η άγνοια σου όμως δεν είναι τόσο αθώα,ας μάθει ο κόσμος. γιατί εσύ πολύ καλά γνωρίζεις, ότι έχουν γίνει επτά συγκεντρώσεις και όλες σε διαφορετικούς χώρους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ, καφετέριες, ξενοδοχεία κλπ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κίνηση άλλο τόσο ανόητος είσαι!!!

      Διαγραφή
    2. και συ ρε μεγάλε τι ζόρι τραβάς αν είναι του Σύριζα? δεν το ήξεραν οι άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα για να μην χάσεις εσύ την βολή και τα προνόμια που μπορεί να έχεις τώρα.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στην κίνηση, μπράβο στα παιδιά αρκεί να συνεχίσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο κέντρο του πάνελ ο γραμματέας του Γερμανίδη. Φουλ ανεξάρτητα τα παιδιά και πολλοί πρώην πασόκοι.
    Πάμε γι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώην πασόκοι, πρώην νουδούτες, πρώην του Μήτσου, πρώην της Ευλαμπίας... Από δω και πέρα τι κάνουμε?

      Εγώ χαίρομαι που βλέπω κάτι νέο και διαφορετικό. Διεφθαρμένους, κολλημένους και πουλημένους δεν θέλω να βλέπω πια...

      Παιδιά θέλει υπομονή και επιμονή. Συνεχίστε.

      Διαγραφή
    2. είναι ακόμα γραμματέας του? είστε σίγουροι? μήπως τον έδιωξε?

      Διαγραφή
  4. Καθαρα προσωπα, με ηθος και τολμη, με ξεκαθαρη προταση. Να αφησουμε στην ακρη τις ταμπελες και βγουμε μπροστα για την Φλωρινα. Μακαρι να εχει συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φθαρμένοι πολιτικάντηδες, ανεπάγγελτοι νεαροί με οικογενειακή οικονομική ισχύ, συμπαγής παρουσία ΣΥΡΙΖΑίων. Γέννηση και θάνατος ταυτόχρονα.

      Διαγραφή
    2. ωραίο το παιχνιδάκι αλλά να το παίξετε μόνοι σας,Βοσκόπουλος δήμαρχος για τα επόμενα 5 χρόνια και να τον χαίρεστε και να έχετε κάτι να κριτικάρετε.ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΌΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ!ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ,ΡΑΓΙΑ,Ε ΡΑΓΙΑ!

      Διαγραφή
  5. Γεια σας βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Εσείς καταντήσατε έτσι τη χώρα μας. Σοβιετία παντού. Προτείνετε και δημοψήφισμα για κατάργηση της μονιμότητας αν τολμάτε να δείτε τότε τι θα εισπράξετε απο την κάλπη που τόσο σέβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πέστα μεγάλε. με πρωτο και καλυτερο τον χρησταρα τον βολεμμενο πασοκο που αφου πηρε ότι ηθελε απο το πασοκ τωρα μας το παιζει συριζα.

      Διαγραφή
    2. ο Γιάννης ο Βοσκόπουλος θέλει να σας ευχαριστήσει με κάθε τρόπο παιδιά της πρωτοβουλίας.Ούτε στα καλύτερα όνειρα δεν είχε δεί τετοιο καλό.

      Διαγραφή
  6. Κάτι καινούργιο γεννιέται. Η Νέα Δημοτική Κίνηση πρέπει να τρέξει! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φέξε και ξύπνησα ρεεεεεεε.Δημοτικές εκλογές κάνομε ρεεεε όχι κίνηση φίλων άννας

      Διαγραφή
    2. ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΑΝΝΟΥΛΑΣ ....

      Διαγραφή
  7. Όταν αποφασίσεις να κάνεις κάποια κριτική χρησιμοποιώντας μέσα όπως το Ιντερνέτ να είσαι πιο προσεκτικός στην λογική που χρησιμοποιείς. Μπορείς να δημιουργήσεις μία πολιτική κίνηση με στελέχη και υποστηρικτές που προέρχονται από τον πλανήτη «Άρη» όχι βέβαια.
    Μπορείς όμως να την δημιουργήσεις σίγουρα με όλους εκείνους που πιστεύουν πρώτα από όλα στο "καλό του τόπου" και όχι ….., απογοητεύτηκαν ή και δεν τους εκφράζουν άλλο τα ξεπερασμένα παλαιά πολιτικά κόμματα είναι σκεπτικά όντα και όχι φανατισμένοι και διεφθαρμένοι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή Τσαούσογλου (Γ.Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας), Παπαδημητρίου (Γραμματέας βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ), Γκέκτσης (μέλος ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υποψήφιος βουλευτής), Σπίρτου (μέλος ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια βουλευτής), Πολατίδου (μέλος ΣΥΡΙΖΑ), Μπουντουλούλης (συνδιακαλιστής ΣΥΡΙΖΑ), Παναγιωτίδου (μέλος ΣΥΡΙΖΑ), Μαύρου (μέλος ΣΥΡΙΖΑ) και πολλοί άλλοι ΣΥΡΙΖΑ είναι "απογοητευμένοι και μη εκφραζόμενοι από τα παλαιά κόμματα" στα οποία περιλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ; Και βρέθηκαν εκεί με δική τους ατομική πρωτοβουλία;ΕΛΕΟΣ!!!! Μη μας κοροιδεύετε!!! Εκτός αν ντρέπονται που είναι ΣΥΡΙΖΑ. Για να μη πω για άφθαρτους πολιτευτές ΝΔ (Μποντζίδης) και ΠΑΣΟΚ (Τσότσκος, Σουμπάσης). Εμπρός για μια πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κίνηση.

      Διαγραφή
    2. Για χαφιες δεν κανεις πολυ καλη δουλεια. Ηταν και αλλοι την Τεταρτη στην συναντηση. Γιατι δεν ειπες και τα αλλα τα ονοματα; Τζαμπα οι μισθοι!

      Διαγραφή
    3. Μπα γιατί; στα κρυφα ήρθαν;

      Διαγραφή
  8. Καλοδεχούμενη η κίνηση… μου άρεσε που αποτελείται από νέους ανθρώπους…
    Αλλά για μας που είμαστε από χωριό? Θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κίνηση και να εκφράσουμε τα προβλήματα μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοδεχούμενοι και εσείς στην κίνηση. Όχι μόνον για να εκφραστείτε, αλλά και να συμμετέχετε.

      Σας περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση.

      Μέλος πρωτοβουλίας

      Διαγραφή
  9. ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΗΤΕΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΧΘΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To ότι οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους είναι κομματικά "χρωματισμένοι" και μάλιστα με συγκεκριμένα χρώματα, αυτό δε χωρά σοβαρή αμφισβήτηση. Και ίσως είναι το αδύνατο σημείο της "Κίνησης", όταν μάλιστα αποφεύγουν και να το δηλώσουν. (θα ήταν πιο έντιμο)
    Όμως το ότι πολλοί συμμετέχουν από ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά, ούτε και αυτό το αμφισβητεί κανείς.
    Ίσως η σοβαρότερη επιφύλαξη έχει να κάνει με φόβους για αυθαίρετη υιοθέτηση ιδεολογικής πολιτικής μετά τις εκλογές. (ψηφίσματα και ενέργειες υπέρ των λαθρό, των "διαφορετικοτήτων", ανοχή και εύνοια προς τους σκοπιανούς αυτονομιστές, εμπάθεια ενάντια στο Στρατό και την Εκκλησία, καλλιέργεια αντεθνικού κλίματος, κλπ)
    Όταν μιλάμε για κοινωνικές ομάδες με μειωμένη ή και ανύπαρκτη εθνική συνείδηση, και μάλιστα σε ευαίσθητες ακριτικές περιοχές σαν και τη δική μας, οι φόβοι αυτοί κάθε άλλο παρά αδικαιολόγητοι είναι.
    Θα πρέπει λοιπόν η "Κίνηση", αν θέλει να διεκδικήσει το Δήμο με αξιώσεις, να πείσει τους δημότες ότι οι παραπάνω φόβοι είναι αβάσιμοι. Όμως λίγο δύσκολο το βλέπω.

    ΥΓ: Τα παραπάνω σχόλια οι φίλοι της "Κίνησης" ας τα εκλάβουν σαν φιλικές ειλικρινείς συμβουλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gia pia ethniki sinidisi milame otan o kosmos petheni apo to krio mes sta spitia tou(autoi pou akoma exoun)? Otan tou kovoun ti ugeia kai ti paidia???? Otan ton tarazoun stin paralogi forologia??? gia pia Ethniki sinidisi pos na agapisi o "politis" atui ti xora k kirios enas Neos pos na exei kinitra na mini se auti ti xora!!!!!!!!!!
      As milisoume gia ti florina omos pou epivalete na asxolithoun me ta koina neoianthropoi epitelous!!!!! Einai mia polu kali kinisi kai makari na anaptixthi kai na tin agkaliasi o kosmos k kirios h neolea!!!!

      Διαγραφή
    2. Να βγει η κίνηση και να καταδικάσει την θέση της "νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ" για "μακεδονική μειονότητα¨. ΤΩΡΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Καλοδεχούμενες και χρήσιμες οι συμβουλές.
      Όπως τονίστηκε χθες αρκετές φορές, τα άτομα που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία δεν είναι η δημοτική κίνηση. Αυτή θα δημιουργηθεί από ανθρώπους που έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην κίνηση και όποιον άλλον επιθυμεί.
      Μετά θα συναποφασίσουν για το πρόγραμμα, τις θέσεις και τον επικεφαλής.
      Μέλος πρωτοβουλίας

      Διαγραφή
    4. Ονοματακι δεν εχετε κυριε η κυρια μελος; Ελενη Σιδηροπουλου πως κρινεις την ανωνυμια του "μελους";

      Διαγραφή
    5. άμα σας ψιφισομε μακεδονική γλόσα θα διδασκετε στα σχολία η όχι.

      Διαγραφή
    6. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΙΖΒΕΡΙΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΝΔ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ..ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕ ΨΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ...ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ .ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ @@@@ΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΣΑΣ...ΚΑΛΕΣΜΑ ....ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΑΛΙΖΘΕΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.

      Διαγραφή
    7. ΑΝΩΝΥΜΕ 1.40 ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΔΙΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ ...ΜΑΛΙΣΤΑ ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΝΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΣΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΔΟΜΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙΤΗ ΣΙΤΙ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΕ 20ΧΛΜ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΆΘΕΙ ΆΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΛΑΒΙΚΗ ΓΚΛΩΣΣΑ....ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ..Δ..ΑΟΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ........

      Διαγραφή
  11. Στο 13'20'' ο Δημητράκης άθελά του έκανε τη γκάφα. Μίλησε για τους "χρυσαυγίτες", που δεν τίθεται καν θέμα συμμετοχής στην κίνηση. Άρα για ποια ανεξαρτησία μιλάμε; Εδώ κάνει μπαμ το Συριζα πίσω από το φερετζέ. Ποιον προσπαθούν να ξεγελάσουν οι "δημοκράτες"; Ας ήταν τουλάχιστο ειλικρινείς με τους Φλωρινιώτες, που ζητούν τη ψήφο τους.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειλικρινείς και ευγενείς πρέπει να είναι θαυμάστε επίπεδο στο δεύτερο σχόλιο (10:35πμ) ;

      "Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κίνηση άλλο τόσο ανόητος είσαι!!! "
      Θαυμάστε ύφος

      Διαγραφή
    2. Δεν είνα η μόνη γκάφα που έχουν κάνει;Αναφέρουν:"ότι έχουν γίνει επτά συγκεντρώσεις και όλες σε διαφορετικούς χώρους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ, καφετέριες, ξενοδοχεία κλπ."

      Το ανακοίνωσαν πουθενά για να πάνε όσοι ενδιαφέρονται ή συναντήθηκαν μεταξύ τους.

      Διαγραφή
    3. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα. Είναι συμμορία ναζιστών και σατανιστών, που ανά τον κόσμο τους χρησιμοποιεί το πολιτικό σύστημα για να τρομοκρατεί τον λαό.

      Οι ψηφοφόροι της βέβαια δεν σημαίνει πως ασπάζονται αυτές τις ιδέες. Νομίζουν πως αντιστέκονται στην πολιτική κατάσταση και πως η Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί τους υπόλοιπους πολιτικούς. Πλανώνται πλάνην οικτραν…

      Διαγραφή
    4. Το ουρανιο τοξο θα το δεχτειτε? Θα ειχατε υποψηφιο τον Αναστασιαδη στην Μελιτη? Αυτα πρεπει να ξερουμε εξ αρχης για να μην βρεθουμε να συμβαλουμε σε μια κινηση που τελικα θα διαφωνουμε. Δεν θα ριχνουμε νερο στο μυλο σας χωρις να ξερουμε που παει το πραγμα

      Διαγραφή
    5. O ΣΥΡΙΖΑ υβρίζει THN ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να γίνει αρεστός σε Αμερικανούς και Σιωνιστές.
      Η μόνη λύση για την Ελλάδα «είναι μια Εθνική ηγεσία και όχι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες που προσκυνάνε την ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ».

      Διαγραφή
    6. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ(ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΗΣΙΑ,ΣΧΟΛΕΙΟ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΠ
      ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?

      Διαγραφή
    7. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΣ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ

      Διαγραφή
    8. Απάντηση στον 2:47
      Οι συναντήσεις αυτές ξεκίνησαν με 4-5 άτομα και κάθε φορά γινόμασταν και πιο πολλοί. Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα και την ανάγκη για κάτι καινούργιο.
      Όταν στις δυο τελευταίες συγκεντρώσεις ήμασταν περισσότεροι από 30 αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε και να προχωρήσουμε σε δημοτική κίνηση, η οποία θα δημιουργηθεί τώρα.
      Μέλος πρωτοβουλίας

      Διαγραφή
    9. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ..

      Διαγραφή
    10. kanenas de tha soy apantisi file moy giati oloi tos einai kriforatsistes

      Διαγραφή
    11. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ......ΚΡΥΦΘΗΤΕ ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

      Διαγραφή
    12. @4.53
      ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

      Διαγραφή
    13. @3.15
      ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
  12. Πισω απο την κινηση αυτη κρυβεται ο συριζα με τα ελαχιστα εναπομειναντα στελεχη του πασοκ και με σκοπο να προωθησουν οποιονδηποτε αρκει να φαγωθουν τα δυο δυνατα χαρτια , δηλαδη βοσκοπουλος και μπελτσος. Αν παντως ειναι για το καλο του δημου ας προχωρησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ-ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ?

      Διαγραφή
  13. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxa kalo kalo!!!!!ayto me ton fasista to kseris?

      Διαγραφή
    2. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ.

      Διαγραφή
  14. Απαντώ στον σχολιαστή περί Εθνικής Συνείδησης…

    Στον σχολιαστή που ούτε καν με Ελληνικούς χαρακτήρες θέλει να γράφει.

    Είμαι Φλωρινιώτης, νέος και ψηφοφόρος του Δήμου Φλώρινας και ενεργός στην τοπική κοινωνία μας. Η Εθνική μου Συνείδηση είναι Ελληνική.

    Τι είναι αυτά τα χαζά και ανθελληνικά που προπαγανδίζεις;
    Όχι μόνο απλά ως νέος αγαπώ αυτή τη χώρα αλλά και αισθανόμαστε υπερήφανος που γεννήθηκα Έλληνας… γιατί θα μπορούσα να ήμουνα ένας δυστυχής ψευτοβαλκάνιος, χωρίς πατρίδα, χωρίς ιστορία και εννοείτε χωρίς εθνική συνείδηση και για να καλύψω την κομπλεξικότητα μου με κάθε τρόπο να προσπαθούσα να κλέψω την εθνική συνείδηση του γείτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί αναγνώστες, υπάρχουν σχόλια με χαρακτηρισμούς και καταγγελίες που δεν μπορούν να υποστηριχθούν. Εάν θέλετε μπορείτε να κάνετε τα συγκεκριμένα σχόλια επωνύμως και τότε θα δημοσιευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρτε τωρα θεση αν τολματε και εχετε τα κοτσια για την ανεξαρτησια της καταλονιας! Να μας πει τωρα καποιος απο το πανελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχαχα με Μποντζίδη και ΣΥΡΙΖΟτέτοιους βλέπω στο τέλος να κατεβαίνει μόνο Βοσκόπουλος άντε και κανα ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυστυχώς πάλι κυριαρχούν τα άσπρα μαλλιά. Ειναι δεν ειναι δέκα άτομα οι κάτω των 40 ετών. Μειωμένο ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αν υπάρχουν τα άσπρα μαλλιά, αποκλείεται να συμμετέχουν για να μας δώσουν τα φώτα τους για τα λάθη του παρελθόντος, με την εμπειρία τους; από όποιον χώρο κι αν προέρχονται, ειδικά τον πιο έμπειρο χώρο από όλους! του ΠΑΣΟΚ! Αποκλείεται να απογοητευτηκαν από την ηγεσία του και να ψάξουν προσφορο έδαφος για να προσφέρουν στον τόπο;

      Συμμετέχετε όλοι για να αποκλείεστε όσους δεν έρχονται με αυτό το σκοπό αλλά άλλους προσωπικους. Για να δημιουργήσουμε μια καθαρή κίνηση!

      Διαγραφή
  19. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΠΕΛΤΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ:ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΝΑΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΨΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ Ο ΝΑΣΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ 2011-2012 ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΙΟΝ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ <>!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
    ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΚΡΑΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4.53 ζητάς σχολείο σκοπιανό και θέση δημοσίου στα σκόπια? προφανώς έχεις μπερδευτεί εδω είναι ΕΛΛΑΔΑ .Σέ λάθος μπλόκ γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συνοπτικά από μέρος των παραπάνω σχολίων: Σε Πανελλήνια πρωτιά, στη Φλώρινα, δημιουργείται Δημοτική Κίνηση με συμμετοχή ΣΥΡΙΖαιων, Χρυσαυγιτών, Φιλοσκοπιανών και Παλιών Πασόκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας λέει ότι χαζομάρα του κατέβει για να καλύψει τη βλακεία του

      Διαγραφή
  24. Μακάρι να έχει αποτέλεσμα η εν λόγω κίνηση.

    ΥΓ1 Πώς το είπε στο 13:12 του βίντεο; Οι χρυσαυγήτες δεν αντέχουν τη Δημοκρατία; Ενώ το ΚΚΕ... Κι εμένα δεν μου αρέσουν λ.χ. ο εθνομηδενισμός και η θολοκουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως να αποκλείονταν από την "Πρωτοβουλία" οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε ο "Γαύρος" μού αρέσει. Να αποκλειστούν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού;

    ΥΓ2 Τι σχέση έχει η εθνική συνείδηση και ο πατριωτισμός με την ανικανότητα, την τεμπελιά, τις απατεωνιές, την ολιγοψυχία, την εθελοδουλία και τις προδοσίες των πολιτικών, που μας οδήγησαν –με την αμέριστη δική μας συμπαράσταση– όπου μας οδήγησαν! Κάποιοι ή είναι μπερδεμένοι ή προσπαθούν να μας μπερδέψουν...

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2014 - 10:03 π.μ.
    με αυτό το πλευρό να ΚΟΙΜΑΣΤΕ .... ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ..... ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ κ.Παπαδημητρίου,
    Πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια ανεξάρτητη κίνηση σαν και τη δική σας, αλλά έχω ένα σοβαρό κώλυμα, είμαι εθνικιστής, και άρα (όπως πολύ σωστά λέτε) δεν ξέρω από Δημοκρατία.
    Τι να κάνουμε; Η "Δημοκρατία", όπως την εννοείτε εσείς (και όπως την είδαμε στη Σοβιετική Ένωση, στη Β.Κορέα, στην Αλβανία του Χότζα, στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου...) με ξεπερνάει. Ταπεινά παραδέχομαι την ανεπάρκειά μου. Κρίμα, και ήθελα να βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μονο ο αργυριαδης μπορει να ηγηθει μιας πρωτοβουλιας ουσιαστικης και οχι τυπικης. Αραγε τρομαζει καποιους η τεραστια προσωπικοτητα του ανωτερω.;αναρωτωμαι απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον 12:09

      Χρόνια πολλά και σε σένα Παντελή...

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ O ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ...ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ...ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΚΑΙ Ο ΡΟΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΟΝΤΖΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΕΥΔΟΚΙΜΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

      Διαγραφή
    4. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ....ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ;....ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ; ...ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΕ;

      Διαγραφή
  28. και πότε θα δουλεύει στο δημαρχείο? Μια φορά το μήνα όπως το συνηθίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγω δεν αναφερθηκα φιλε σε ροζα και μποντζιδη αλλα στην τεραστια προσωπικοτητα του παντελη. Μην μπερδευεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!

      Διαγραφή
  30. Ευχαριστούμε για τις ειλικρινείς και εποικοδομητικές συμβουλές.

    Μετά από όλα αυτά τα ανώνυμα σχόλια από πολλές αντικρουώμενες πλευρές να θυμίσω..
    1ον : Ειμαστε όλοι Φλωρινιώτες και μας πονάει η “Φλώρινα”;
    2ον : Είμαστε όλοι Έλληνες και μας πονάει η “Ελλάδα”;

    Άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο και άλλοι μάλλον βολεύονται και ευνοούνται από την όλη κατάσταση; Υπάρχει και τέτοια κατηγορία ή μου φαίνεται; Είναι της ιδεολογίας "Ο Σώζων εαυτό σωθήτω " μάλλον..

    Όσο για την ανωνυμία των μελών, άν κάποιοι λένε ένα σωρό οπισθοδρομικές βλακείες που δείχνουν το καθεστώς της Φλώρινας που δεν θέλουν κάποιοι να αλλάξει, και τα μέλη απαντούν ανώνυμα ως ασπίδα στη βλακεία μάλλον.. Μόνο εγώ η αφελής καλοπροαίρετα βγήκα μπροστά επώνυμα μπας και αλλάξω κάτι, αλλά που!! Θα φάω και το κεφάλι μου στο τέλος;

    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά.. μας τραβάνε δεξιά, μας τραβάνε αριστερά, άλλους το κόμμα και άλλους η "ιδεολογία". Ή το ίδιο και το αυτό πιστεύετε ότι είναι; θεωρούμε ο καθένας τους εαυτούς μας ανώτερους από άλλους συνανθρώπους.. Σαν να μην έχουμε τίποτα κοινό.. :-(

    Ανώνυμα λοιπόν κι εγώ σκέφτομαι “..πάμε λοιπόν μπροστά για άλλη μια φορά, κοιτώντας προς τα πίσω..για το μέλλον των παιδιών μας; ή μερικών, γαλάζιων ή πράσινων ή κόκκινων ή πορτοκαλί ή μωβ.. όποιων τα παιδιά είναι ανώτερου Θεού τελοσπάντων..” :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φαίνεται ότι υπάρχει διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν του κεφαλιού τους. Τελικά τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, Νέα Δημοτική Κίνηση ή τον Αργυριάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι μπερδεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένα άτομα, που μόνο στην Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να είναι. Πόσο μάλιστα και "Τιτλοφόροι".

      Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοί, είμαστε εμείς.

      Γι' αυτό ας σταματήσουν να διαδίδουν τις προσωπικές τους προτιμήσεις, σαν να είναι επιλογές του κόμματος.

      Φτάνει πια. Μόνο κακό κάνουν.

      Διαγραφή
  32. Κάθε μέρα υπάρχουν παρασκηνιακές συναντήσεις με την πλευρά Αργυριάδη. Τελικά τα των ανοιχτών συνελεύσεων είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.