Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης στη Φλώρινα

Τις βραδινές ώρες της Τρίτης στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 21χρονο ημεδαπό γιατί σε σωματική έρευνα που του έγινε, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (12 γρ.) και ένα εργαλείο (πίπα) για χρήση κάνναβης.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το εργαλείο χρήσης κάνναβης κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

4 σχόλια:

  1. ...Κι από την Εισαγγελέα, κατ’ ευθείαν για ισόβια. Μην πω ...στα έξι μέτρα.
    Δεν ντρεπόμαστε, λέω 'γώ, ως κοινωνία!
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τα παιδιά να πιούνε κανά ντουμάνι με την ησυχία τους! Τους μαυρίζετε τις ζωές χωρίς λόγο λες και κάνανε κάποιο έγκλημα, όλα της ηλικίας είναι, φάση που περνάει.. αν δεν τα κάνουν τώρα πότε θα τα κάνουνε; ήμασταν και εμείς παιδιά τις ίδια κάναμε και γίναμε σωστοί οικογενιάρχες που προσφέρουν στην κοινωνία της Φλώρινας.

    Με εκτίμηση

    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΡΕΜΠΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε συ, φίλε Γεράσιμε, μη λες τέτοια πράγματα για τα παιδιά! Αφού έχει αποδειχθεί(!!!) ότι τα ντουμάνια οδηγούν σταδιακά στα λεγόμενα "σκληρά ναρκωτικά". Καλύτερα στη φυλακή. Να πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στην πρέζα...
      Διογένης

      ΥΓ Ξέχασα να ρωτήσω τους κυρίους Αστυνομικούς που έκαναν τη σύλληψη: Τα γραμμάρια ήταν 12 ή 22;

      Διαγραφή
  3. Πολλή ζαλάδα σήμερα... Καλά ρε Γεράσιμε, απορώ, εσύ πώς ξέφυγες από τον μονόδρομο του θανάτου;
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.