Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο διαγωνισμός του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του «Αριστοτέλη»

Η προθεσμία υποβολής φωτογραφιών για τον 1ο διαγωνισμό Φωτογραφίας του Φωτογραφικού τμήματος του «Αριστοτέλη» λήγει το Σάββατο στις 25 Ιανουαρίου 2014. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 15 Φεβρουαρίου 2014.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Το «Φωτογραφικό Εργαστήρι του Αριστοτέλη» διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Εικόνες της Φλώρινας στις γιορτές». Πάρτε μέρος με τις φωτογραφίες που τραβήξατε κατά τη διάρκεια των γιορτών από τις 20/12/2013 και αφορούν τη Φλώρινα, τη γιορταστική ατμόσφαιρα, την κίνηση, αυτό που σας έκανε εντύπωση και το αποτυπώσατε.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με μια (1) φωτογραφία έγχρωμη ή ασπρόμαυρη.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν τη φωτογραφία, το όνομά τους και το τηλέφωνό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): fotografikoergastiri@gmail.com ή να υποβάλουν τη φωτογραφία και τα στοιχεία τους στο ιστολόγιο: http://florinaphotocontest.blogspot.gr

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook και στο ιστολόγιο μόνο με το ονοματεπώνυμο.

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ COMPACT 16 Mpxl (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται η μάρκα)

Δωρεάν συμμετοχή.

2 σχόλια:

  1. καλη κινηση αλλα με αφηνει γεματη ερωτηματικα.. αφου το θεμα του διαγωνισμου ειναι η φλωρινα στις γιορτες, ποιο το νοημα της παρατασης ενω οι γιορτες εχουν τελειωσει; τι γιορτινο θα βρει ο κοσμος να φωτογραφισει αφου οι γιορτες τελειωσαν στις 7 του μηνα οπως σωστα ειχει οριστει στη πρωτη προθεσμια; τοσος χρονος χρειαζετε πια για να διαλεξουμε και να ανεβασουμε μια φωτογραφια; γιατι επισις οι φωτογραφιες να εχουν τραβηχτει μετα τις 20 Δεκεμβρη αφου εορταστικο κλιμα υπηρχε και νωριτερα με στολισμενα σπιτια δεντρα λαμπακια στους δρομους κλπ; επισης το να στελνουν τις φωτογραφιες με ονομα με κανει να πονηρευομαι... απ οτι ξερω, αν και δεν εχω ξανασειμετασχει σε διαγωνισμο, τα ονοματα ειναι κρυφα για να μην επιρεαζονται οι κριτες. Αληθεια ποιοι ειναι οι κριτες; και για ποιον ευνοητο λογο δεν αναφερετε η μαρκα της φωτογραφικης μηχανης ενω σε ολους τους αλους διαγωνισμους αυτο φενεται παντα; τελος ο διαγωνισμος αφορα επαγγελματιες ή ερασιτεχνες; δεν επρεπε ναειναι ξεκαθαρο και αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει βρε διοργανωτες,αλλα αυτο το «Φωτογραφικό Εργαστήρι του Αριστοτέλη»δεν εχει καποιους υπευθυνους.Ολα κρυφα τα εχετε.
    Να δουμε εχουν καποια σχεση με την φωτογραφια.
    Απο διαστασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.