Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Έκρυθμη η κατάσταση στο Αμύνταιο (video)

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση έξω από το στρατόπεδο «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο, όπου εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους. Ο δήμαρχος Μάκης Ιωσηφίδης έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στο χώρο, μετά την εντολή και την προσπάθεια να μεταφερθούν τα άρματα εκτός του στρατοπέδου με κατεύθυνση το Μαυροδένδρι Κοζάνης. Δείτε το video με τα αμοντάριστα πλάνα.

20 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ???? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 5 ΤΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟΔΩ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε και καλή συνέχεια.Να μας πάρουν και νοσοκομεία και σχολεία για ε'ιμαστε ικανότατοι σαν πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=7Euxwva_PP0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κωνσταντινιδης οπως παντα χαμογελαστος...ουτε ξερει τι γινεται εκει απλα του ειπαν να παρευρεθει και πηγε να χαζευει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εικόνες που θυμίζουν αλλες χώρες..Τριτοκοσμικές..

    τσακωνεται ο κόσμος με την αστυνομία..το σχέδιο καλά κρατεί..διαίρει και βασίλευε..

    μέχρι που θα αλληλοφαγωθούμε..και θα έρθουν τότε οι 'μεγάλες δυνάμεις' να μας 'σώσουν'..τα έχουμε ξαναζήσει..

    και οταν πεινάμε και θα μας πετάνε γάλα σε σκόνη, θα τους φιλάμε τα χέρια..
    κακόμοιροι είμαστε..φουκαράδες..κ πάλι για καταλληλότερους τους ίδιους θα έχουμε στο κεφάλι μας..

    μπεεεε...μπεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηλάμε για όσκαρ Ά Ανδρικου ρόλου μη πω και σκηνοθεσίας... Άντε και καλή επανεκλογή τόσο θέατ... εεε κόπος μη πάει χαμένος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλε μου και μάλιστα σκέφτομαι ότι μπορεί να μην απονεμηθεί στον Δήμαρχο αφού φαίνεται να το διεκδικεί και ο Στάθης.
      Η τέλεια υποκρισία 3 ρόλοι(σεναρίου-σκηνοθεσίας-ηθοποιίαςς) σε ένα πρόσωπο, δεδομένου ότι ο Στάθης στηρίζει την μνημονιακή πολιτική λιτότητας εξόντωσης και παντελούς «απογύμνωσης» της περιοχής μας.

      Ισορροπιστής

      Διαγραφή
  7. στο 11:20 λες δεν παω πουθενα!!! γιατι? κτημα του πατερα σου ειναι? φτανει το θεατρο μακαρε. τον Μαιο τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λύσσα μουφάκια... Ο αρχηγός σας κρύβεται στο γραφείο. Έδιωξε τον στρατό μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και έβαλε τα παπαγαλάκια του να ειρωνεύονται στα blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο μ@@@ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ...Κλείστε θέση σε ελικόπτερα στις επόμενες εθνικές εκλογές ...γραικυλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ξεφτλισμενοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ @@@ γι αυτό που κάνατε στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση στον 8:00 μ.μ νομίζω ότι καλύπτει και εσένα.
      Γιατί πολύ απλά φίλε μου δεν είναι όλοι το ίδιο.

      Διαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει υποψία ανατροπής, αλλά τέτοια πέναλτι δεν τα πέρνει ούτε ο θρήνος...Άμα θεωρηθεί τελευταίος αμυντικός (πριν τα οχήματα) μπορεί να βγεί και κόκκινη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OI POLITIKOI TIS FLORINAS APEDIXAN OTI EINAI PANTELOS A X R H S T O I ANIKANOI - I TELEYTEES TRIPES TIS FLOGERAS-- DROMO KLOTSIA SE OLOUS SAS META APO AYTO POY EGINE STO AMINTAIO ..KATALABES STATHI-HLIADI-GERMANIDI - BOSKOPOULE KAI POLITIKANTIDES TIS SFALIARAS ...STON KAIADA THA SAS STILOYME OLOYS...

    εθνικιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσεχε μην παθεις κανενα καρδιακο και σε τρεχουμε στα μπιτολα!

      Διαγραφή
    2. Τζάμπα Εθνικιστής το παίζεις και θες να εκφράζεις άποψη, προβάλλοντας εθνικιστικές κορώνες, γράφοντας όμως Γκρίκλις.
      Επειδή λοιπόν ένας Εθνικιστής πρέπει να είναι νηφάλιος στην κρίση του και ειλικρινής, θα πρέπει να αναζητήσεις από όλους αυτούς που ανέφερες τους πραγματικά υπαίτιους. Υπαίτιοι που δεν είναι άλλοι από αυτούς που πολύ απλά, στηρίζουν και ψηφίζουν τα μνημόνια.
      Το στρατόπεδο το Αμυνταίου κλείνει με το πρόσχημα της αναδιάρθωσης των Ενόπλων Δυνάμεων προβάλλοντας οικονομικά κριτήρια και προτάγματα...που στην πράξη δεν ισχύουν.
      Συνεπώς διοχέτευσε την οργή και αγανάκτηση σου, εκεί που πρέπει.
      Π.Χ ο Στάθης ως κυβερνητικός που έχει την δυνατότητα να κλείνει ραντεβού με υπουργούς, καθώς ο ίδιος κοκορεύεται, και αυτοπροβάλλεται, είναι ένα πρόσωπο που θα πρέπει άμεσα να απευθυνθείς.
      Κλείνοντας θα στο πω με τον τρόπο έκφρασής σου, από αυτούς που έκαναν την π@π@ριά από αυτούς να ζητάς τα ρέστα.

      O apsekastos...μην το παίρνεις στα σοβαρά δοκίμασα και εγώ την γραφή σου.

      Διαγραφή
  12. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΤΑΝ 'ΕΝΤΟΝΗ' Ή ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ Ή ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝ ΕΞΟΔΟΥΧΟΙ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΣΤΡΑΒΑ. ΤΟ 1994 ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ 'ΤΡΩΓΑΜΕ' ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ, ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΑΤΕ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Α.Ν ΕΓΙΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ. ΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡ/ΔΟ.
    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΑ;;;
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΣΠΙΤΑΚΙ...ΚΑΙ...ΟΣΚΑΡ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ.
    ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...
    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ.
    ΟΧΙ ΑΑΛΟΝ ΡΑΣΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχαχα ο "δήμαρχος" την άραξε κάτω, οι γυναίκες τρελάθηκαν να μην έπαθε τίποτα, τον σήκωσε και ασθενοφόρο, άλλοι να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο και να φωνάζουν ζήτω τα σκόπια και η αναρχία και να έχει και ματατζήδες για το εφέ της υπόθεσης :)

    Θα μπορούσε να ήταν σκηνικό από cult ταινία, στην οποία μετά το κλείσιμο του στρατοπέδου άλλοι γίνανε χρυσαυγήτες, άλλοι αναρχικοί και άλλοι αυτονομιστές. Έχεις και τον άλλον να μην ξέρει τι να πει στην κάμερα, ποιον να υποστηρίξει.

    Δεν ξέρω αν είναι για κλάματα η φάση αλλά εγώ έχω γελάσει με την ψυχή μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΤΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευτυχώς o κόσμος έχει μάτια κ βλέπει. Έχει άποψη, επιτέλους. Αμήν. Άδραξε την ευκαιρία η δημαρχαρα αλλά o κόσμος έχει ξυπνήσει. Επιτέλους. συμφωνώ με τους περισσότερους. Αλλά θέλω να τα ακούσω όλα αυτά στην επόμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πετρέλαιο στη φλώρινα, όταν θα κάνει την εμφάνιση του o Στάθης. Σε μπλοκ κ ανώνυμα γράφω ότι μου κατέβει. Live θέλω να δω κινητικότητα. Εύγε φλώρινα, ξυπνάς σιγά σιγά. Ευοίωνο ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.