Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κόντρες και καταγγελίες στο δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας (video)

Σκηνές απείρου κάλλους με εκατέρωθεν βολές και καταγγελίες εκτυλίχθηκαν για άλλη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας. Πρωταγωνιστές ο δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος και οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων της μειοψηφίας, κύρια ο Αιμίλιος Ασπρίδης και δευτερευόντως η Όλγα Μούσιου.
Ο κ. Ασπρίδης ανέφερε αρχικά πως ο δήμαρχος, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, τον απείλησε και τον εκβίασε, ενώ ο κ. Βοσκόπουλος από την πλευρά του μίλησε για διαχείριση μαύρων χρημάτων από τον κ. Ασπρίδη την περίοδο που ήταν δήμαρχος.
Όταν η κα Μούσιου θέλησε να τοποθετηθεί για την εκλογή του νέου προέδρου του σώματος, ο δήμαρχος ανταπάντησε: «Εσύ και ο Ασπρίδης δεν θα κάνετε κουμάντο στην παράταξη μας».
Στο «παιχνίδι» μπήκαν στη συνέχεια και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.


17 σχόλια:

  1. "Θα ακολουθήσει μέσα στη μέρα αναλυτικό video με όλη τη συζήτηση"

    Ωραία... τρέχω να προλάβω να πάρω μπύρες και καμιά κατψυγμένη πίτσα από το σούπερ!!! Εδώ έχει πιο πολύ φάση και από τα γήπεδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

    ΠΑΡΟΝΤΕΣ 9 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 31 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ


    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕΣΙΤΑΛ ΡΕΜΒΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ....ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ...ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΑ...ΘΡΑΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ...ΟΙ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι η προεκλογική εκστρατεία του Ασπρίδη χρηματοδοτήθηκε από την Κοινωφελή του Περάσματος είναι κοινό μυστικό, απόδειξη ότι υπάρχουν τιμολόγια δεκάδων χιλιάδων ευρώ τα οποία οιν εκδότες τους ουδέποτε ζήτησαν να πληρωθούνε εδώ και τόσα χρόνια.
    γιατί???? Γιατί απλά είναι εικονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάμε για Τον δήμαρχο! Ας τον ξαναβγαλουμε! Τόσο απαξίωση και ειρωνεία και ντεμεκ μαγκιά προς όσους απλά έχουν διαφορετική άποψη δεν έχω ξαναδεί. Κάτι τέτοιους θέλω να να τους δω πως συμπεριφερονται στην πραγματική ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o βοσκόπουλος στην κατάσταση πανικού όπου έχει περιέλθει σάν την ηθοποιό Βασιλειάδου μίας ταινίας του παλιού κινηματογράφου βγήκε με το "τεφτέρι" και ΕΚΒΙΑΖΕΙ τα μέλη του Δ.Σ. Φλώρινας . Βοσκόπουλε οι απειλές σας σου αποτελούν άσφαιρα του πανικού σου.
    κ.Ασπρίδη και λοιποί εν αρχή το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να σώσετε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σας είναι να απέχετε συνειδήτα απο τις "δημοκρατικές-" προσχεδιασμένες αποφάσεις και συνεδριάσεις του εν λόγω <> και γιατί όχι να καταθέσετε τις παραιτήσεις σας ώστε να προκληθούν πρόωρες εκλογές .
    Αρκετά ανεχθήκαμε τον Βοσκόπουλο και την παρέα του με το .."τεφτέρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί @@@@@@@@@ είναι αυτός;
    Να τον χαίρεστε οι Φλωρινιώτες, αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη...
    Και αναρωτιέμαι πώς ένας άνθρωπος με το επίπεδο της κας Μούσιου αντέχει να κάθεται δίπλα και να κάνει συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει , ειπαμε,@@@@@@@@@@ ο δημαρχος.Αλλα επίπεδο η ΜΟΥΣΙΤΣΑ; Πόθεν προκυπτει αυτό; Και γενικότερα ο Δήμος έγινε μπάχαλο από οταν ΄΄επανδρώθηκε με εκπαιδευτικούς΄΄. Δεν ειναι απλή βαθμολογία η ενασχόληση με τα κοινα. Αντε στα σχολεία σας(για να μορφωθειτε).-

      Διαγραφή
  8. Ποιος μιλάει ρε ;;;;; Ο Βοσκοπουλος που για ενα μακαλο και ενα κρασι πιστωνε τη νομαρχια με 500 και 1000 ευρω τραπεζι. Αντε ρε δεν ντρεπεσαι βγαινεις και τιμητης σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον Βοσκοπουλο μυγα τον τσιμπησε κι αρχισε να θυμαται; Ως τωρα τιποτα... Το ιδιο και ο Ασπριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν υπάρχει εισαγγελέας πρέπει να τους μπουζουριάσει και τους μεν και τους δε αμέσως.Υπάρχει;Αρκετά πέρασαν ζωή και κότα εις βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. poios einai aytos re pou apeilei tous pantes kai ta panta ante spiti sou enoia sou liga ta pswmia sou voske!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ.Βοσκόπουλε, φυσικά δεν μπορείτε να παραδεχθείτε ότι αν δε σας στήριζε το κόμμα της Ν.Δ. όχι δήμαρχος δε θα γινόσαστε αλλά ούτε έξω από το Δημαρχείο δε θα περνούσατε, γιατί θα σας έστηναν στα τρία μέτρα όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι του συνδυασμού σας, που εκόπτοντο να σας συνδράμουν ζητώντας την ψήφο μας τάχα μου για να σας συμμαζέψουν και αντ' αυτού τους βάλατε τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι και δεν ξέρω με τι μούτρα θα μας ξαναπλησιάσουν για να τους εμπιστευθούμε πάλι.΄Οσο για σας,αν τολμάτε ξαναβάλτε υποψηφιότητα χωρίς την στήριξη κόμματος και τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αιτία που εκδιώχθηκε ο κ. Ρασάικος είναι εξής΅ Αν δεν έφευγε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την υπογραφή του κ. Ρασάικου στην περιφέρεια εντός δέκα ημερών, τότε θα εθεωρείτο η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την πρόσληψη της κ. Δούκισας άκυρη, γι αυτό και έγινε τόσο γρήγορα η αλλαγή με τον κύριο Σίπκα, ο οποίος φυσικά σαν καλό παιδί υπέγραψε την σχετική απόφαση αμέσως! Θα μου πεις με τι αντάλλαγμα! δεν ξέρω!
    Δεν γνώριζε ο νέος πρόεδρος ότι η πρόσληψη της κυρίας αυτής ήταν και είναι παράτυπη και παράνομη!
    Όταν θα φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια , εκεί θα τα πούμε κύριε Δήμαρχε και κύριε Πρόεδρε! ¨ολα στην ώρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνώριζε ο νέος πρόεδρος ότι η πρόσληψη της κυρίας αυτής ήταν και είναι παράτυπη και παράνομη!
      ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ??????????
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ?????????
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ??
      Α ΡΕ ΚΑΗΜΈΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  14. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.