Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Διήμερη απεργία από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο νοσοκομείο Φλώρινας με αφορμή τα νέα μέτρα στα δημόσια νοσοκομεία που εφαρμόζει η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη και Πέμπτη 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2013.
Καλούνται εργαζόμενοι και πολίτες να στρατευτούμε όλοι μαζί για να μην υποβαθμιστεί το ακριτικό μας νοσοκομείο που έχουμε όλοι ανάγκη σε κέντρο υγείας αστικού τύπου στη Φλώρινα.
Όχι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου μας.

3 σχόλια:

  1. σωστα οχι στην υποβαθμιση τοθ νοσοκομειου... ΛΕΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ??? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φύγετε να πάτε αλλού στα ράντζα της Θεσ/νίκης και της Αθήνας, γιά να σας κοιτάξει γιατρός... "μεθαύριο"... αν είστε ακόμη ζωντανός!!!

      Διαγραφή
    2. Είσαι πολύ λάθος φίλε μου, γέννησα τοδευτερο παιδί μου στο νοσοκομείο Φλώρινας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!όλοι ήταν άψογοι!Οι γιατροί φοβεροί οι μαίες υπέροχες όλα ήταν καταπληκτικά!Και το βασικότερο, να σας ζήσει το μωρό γειά σας!!!ούτε έλα απο το γραφείο μου ούτε να σας πω κάτι! Στο Μποδοσάκειο πουγέννησα το πρώτο δεν με βγάζανε μέχρι να ερθουνε να δώσουνε όλοι! Πήγαινε στο ΑΧΕΠΑ να δεις χάλια, ούτε σύρριγγες δεν εχουνε, στο Ιπποκράτειο όλα τα μηχανηματα χαλασμένα είναι!Μια χαρα είναι το νοσοκομείο μας και πρέπει να παλέψουμε όλοι για να μείνει! Αν και είναι αργά! Ηδη πήγαν τα χαρτιά στους εργαζόμενους για την μετακίνηση τους! Απο 1-1-2014 κέντρο υγείας γίνεται!!!!Παει ο στρατός παει το νοσοκομείο σε λίγο και το πανεπιστήμιο!!!!Μια χαρα θα είμαστε!!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.