Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Η έξαρση του μίσους και της τυφλής βίας από υποστηρικτές του ναζισμού δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο και ειδικά αυτούς που έχουν ταχθεί πρώτοι στον αγώνα για τη διασφάλιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.
Καλούμε τον κάθε πολίτη να ορθώσει με κουράγιο το ανάστημά του και να εμποδίσει την εξάπλωση της φασιστικής λαίλαπας που όχι μόνο δεν φοβίζει αλλά εξυπηρετεί το σύστημα. Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία να πάρει κάθε μέτρο καταστολής του φαινομένου πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα, πριν ζήσουμε μια νέα «νύχτα κρυστάλλων».
Η νηφαλιότητα, η σωφροσύνη, η περισυλλογή, η πίστη στη Δημοκρατία και κυρίως η απομάκρυνση του φανατισμού από την ψυχή και το μυαλό μας είναι οι πολυτιμότερες σπονδές με τις οποίες μπορούμε να τιμήσουμε την μνήμη του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτριος Π. Στεφανίδης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξανδρος Ν. Σιάμκουρης

6 σχόλια:

  1. Ντροπή σας κύριοι. Είστε και δικηγόροι. Επειδή είμαστε μια μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε αρκετά καλά, απ' ότι θυμάμαι και οι δύο υπογράφοντες έχετε κάποια σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Αν κάποιος απ' εσάς διαπράξει ένα έγκλημα θα φταίει το κόμμα σας; Όσο για τη "νύχτα των κρυστάλλων", να σας θυμίσω την πρώτη τετραετία του ΠΑΣΟΚ (1981-1983) που ήταν μια ατελείωτη "νύχτα των κρυστάλλων" χωρίς ξημέρωμα, μια νύχτα διαρκείας που είχαν επιβάλλει οι πρασινοφρουροί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι Δύσπιστε...και όχι μόνο...όλοι ξέρουμε...
    Συγχαρητήρια που το λες..άλλοι τα λένε μόνο από πίσω..και από μπροστά γλύφουνε....
    ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που το κόμμα που ανήκει ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, δεν είναι κόμμα αλλά απόκομμα και ο ίδιος ο δολοφόνος εκτελούσε εντολές από τους ανωτέρους του. Επομένως δεν είναι απλός οπαδός ενός οποιουδήποτε κόμματος είναι ένα απόβρασμα ένας πληρωμένος δολοφόνος, όπως και οι ανώτεροί του ναζιστές ψυχοπαθείς.-
    ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πεπεισμένε συμφωνώ μαζί σου αλλά έχασες τα νέα. Ο εν λόγω δολοφόνος ανήκει σε δύο (2) αποκόμματα αποβρασμάτων και ψυχοπαθών. Αρχικά στο Κ.Κ.Ε. και στη συνέχεια στη Χ.Α. για οικονομικούς λόγους. 'Αντε να βρεις άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι προπαγάνδα, δεν ανήκε ποτέ στο ΚΚΕ. Παρακολουθώ τα σχετικά από πολύ κοντά.
    ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θ. Πάγκαλος: Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει αναγνωρίσει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, και έτσι πήρε και το καθεστώς νομίμου κόμματος. Αντίθετα το ΚΚΕ δεν το έχει κάνει, και θεωρείται νόμιμο κόμμα με παραχώρηση της ελληνικής Πολιτείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.