Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Στιγμές από τη δεύτερη μέρα των «Πολιτιστικών Δρώμενων»






5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΉΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΥΛΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα εξαιρετικά ταλαντούχα παιδιά των "Περαστικών". . . Για ακόμη μια φορά, έδωσαν αυτην την εξαιρετική ευκαιρία στον κόσμο να τους απολάυσει και να αξιδέψει με τους ήχους των φωνών και της μουσικής τους... Μπράβο παιδιά!!! Καλή Σταδιοδρομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ανώνυμε 3:58 είσαι αλλού γι’ αλλού… Δεν ήξερες που πήγαινες, δεν ρώταγες; Συναυλία με έντεχνο-ποιοτικό τραγούδι κάνανε τα παιδιά, όχι «ωδή» στο τσιφτετέλι και το σκυλάδικο! Εγώ που ήρθα για λίγες μέρες στη Φλώρινα, το ευχαριστήθηκα πολύ (τους είχα δει και πέρσι) τραγούδησα και χόρεψα στο τέλος (εσύ δε νομίζω να έμεινες μέχρι τότε) αλλά με διαφορετικά ακούσματα από αυτά που φαντάζομαι πως εννοείς. Εδώ σκεφτόμουν να φύγω και εγώ στη μία ώρα (που άρχισε να «σπάει» λίγο ο κόσμος) ενώ μου άρεζε το πρόγραμμα, λόγω του κρύου που έβγαλε, αυτό δεν σου πέρασε από το μυαλό ε; Αντί να πεις μια καλή κουβέντα για το ήθος και την αξιοπρέπεια των νεαρών με τις επιλογές τους, βγάζεις χολή και φτήνια σε όλη της το μεγαλείο. Ακριβώς για αυτό έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε σαν Ελλάδα και εσείς εκεί τα ίδια…. Χορός, τραγούδι, λουλούδια στην πίστα και πέρα βρέχει για το τι συμβαίνει γύρω μας… ΣΚΥΛΑΔΟΠΟΠ = ΦΤΗΝΙΑ, ΕΦΗΜΕΡΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΚΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΊΑΣ, ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ «ΝΑΡΚΩΣΗ» - για αυτό μας κάνουν ότι θέλουν, δημιούργησαν «μη σκεπτόμενους» ανθρώπους που τους νοιάζει μόνο η καλοπέραση και η διασκέδαση. Πριν την κρίση ήταν «μαγκιά» να καλοπερνάμε γιατί «μπορούσαμε» και σπαταλούσαμε λεφτά, τώρα μας λες επειδή δεν έχουμε λεφτά πρέπει να «ξεδώσουμε» (τα ίδια δηλαδή)... Πότε θα σταματήσουμε το τραγούδι και το χορό, να καθίσουμε να σκεφτούμε λίγο και να κάνουμε κάτι να αλλάξουν τα πράγματα; Εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς ακόμα ΩΩΩΩΠΑ….
    ΕΝΤΕΧΝΟ-ΠΟΙΟΤΙΚΟ τραγούδι = ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΗ, ΠΑΙΔΕΊΑ, ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ, ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΞΙΕΣ - πράγματα που τα έχουμε χάσει εδώ και χρόνια και καταντήσαμε τσιφτετελογυφτοκαλοπερασάκιδες…. Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις (προάγουν τον πολιτισμό υποτίθεται) περιμένεις να ακούσεις σκυλαδοπόπ χαζοτράγουδα, πήγαινε σε καμιά πίστα, σκόρπισε λουλούδια, χρήματα, χόρεψε και ξέδωσε όσο θέλεις (κλασσικός καλοπερασάκιας «νεοέλληνας») αφού σου αρέσει αυτό το είδος. Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις περίμενες να ακούσεις τέτοια τραγούδια, ήμαρτον… Αχ Ελλάδα καημένη, πως σε κατάντησαν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομιζω αφιερωμα ηταν και οχι προγραμμα σε νυχτερινο μαγαζι για να χορεψει ο κοσμος....αλλωστε χορεψανε στα 2 προηγουμενα αφιερωματα....εξαιρετικα τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΤΑΣΜΕΝΟΥΣ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.