Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κλείνουν σιγά σιγά το νοσοκομείο;

Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι δεν κλείνει η Τρόικα το νοσοκομείο, αλλά οι εκ των έσω. Ήδη από αδιαφορία και μόνο έχει μείνει ο νομός χωρίς ορθοπεδική κλινική. Αδιαφορούν οι διευθυντές των κλινικών, αδιαφορεί η ιατρική υπηρεσία, αδιαφορεί η διοίκηση του νοσοκομείου.
Περιφερειάρχης, δήμαρχος, βουλευτές του νομού απλά δεν υπάρχουν ή καλύτερα δεν ξέρουν που είναι το νοσοκομείο.
Πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι για τα παιδιά μας, για το μέλλον του νομού μας, γιατί όλοι αυτοί είναι όχι μόνο ανίκανοι, αλλά και επικίνδυνοι. Όνειρο τους είναι να κάνουν το νοσοκομείο ένα κέντρο υγείας.
Ρωτήστε τον περιφερειάρχη, τον δήμαρχο, τους βουλευτές του νομού πότε επισκέφτηκαν το νοσοκομείο και τι έχουν κάνει για αυτό. Αν έχουν τα κότσια και απαντήσουν ειλικρινά και αληθινά μια είναι η απάντηση: Τίποτα.

Αναγνώστης

14 σχόλια:

  1. ..το μετέωρο βήμα του πελαργού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ 11.10 ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΗΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και που υπάρχει.... είναι απλά να βολευτούν μερικοί αργόσχολοι κ άσχετοι γιατροί που τους πληρώνομαι εμείς οι φορολογούμενοι.... για να γίνεις καλά πρέπει να πας σε άλλη πόλη… ένα θα σας πω έσπασε η γυναίκα μου το πόδι της και ο ΓΚΟΥΡΟΥ "γιατρός" έκανε διάγνωση από το τηλέφωνο ..... και απεφάνθη ότι δεν έχει τίποτα και να πάρει ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ!!!!! ευτυχώς την άλλη μέρα έφυγα για ΑΘΗΝΑ και οι "άσχετοι γιατροί του ΚΑΤ" μόλις την εξέτασαν έκαναν εισαγωγή για χειρουργείο... τις έκαναν επέμβαση και της ΕΒΑΛΑΝ 2 ΔΥΟ ΛΑΜΕΣ ΚΑΙ 6 ΕΞΙ ΚΑΡΦΙΑ. θα μου πείτε αυτοί δεν ΞΕΡΟΥΝ!!!! και πρέπει να κατέβει ο ΓΚΟΥΡΟΥ γιατρός να τους εκπαίδευση!!!!!! Στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου το πότε ήρθα στο νοσοκομείο και τι ώρα.... ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι της Συγγρού τροϊκανές αδελφές νοσοκόμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οχι μονο οι αιρετοι. Και ολοι οσοι εχουν βλεψεις για θεσεις, ολο καλεσμενοι ειναι και ολο φιγουρα! Γιαουρτη σε ολους ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχουμε διοικήτρια καλή στο νοσ/μειο και όλα θα πάνε σούπερ... είναι και του κοματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ... ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ... ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ , ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΣΤΙΣ 10 Π.Χ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 19 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 10. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ , ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.iatropedia.gr/articles/read/4331

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. na min klisei eutyhospou uparhei kai auto giati se ligo
    etsi opws pame 8a pethenoume apo mia apli gripi
    sigharitiria sto tmima tis heirourgikis klinikis pou
    ehei korifeous giatrous(miltiadou dimos,koroneos giwrgos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ποιοτική υπηρεσια έιναι ένα σοβαρό θεμα αλλά και το να κλείνουν νοσοκομεία, σχολεία, τρένα, πανεπιστημια κλπ δεν κάνει τη ζωή μας καλύτερη... ας το σκεφτούμε όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ετσι μπραβο..Η παρανοια συνεχιζεται..Ο αλλος λεει να μας κλεισουν και το νοσοκομειο..Ειμαστε μεγαλοψυχοι παντως οι Φλωρινιωτες.Οπου και νας πας δεν θα βρεις πολιτη που να λεει ναι στο να του κλεισουν του νοσοκομειου της περιοχης του..Εμεις κανουμε ομως τη διαφορα..Αλλα ετσι ειναι αν στο χωριο του ο αλλος δεν ειχε νοσοκομειο,γιατι να το θεωρει αναγκαιο?Ειμαι πεπεισμενος οτι αν βγει ενα φιρμανι που να λεει οτι κλεινουν τα πανεπιστημια,τα σχολεια και οι δρομοι θα βρεθουν εκ νεου καποιοι πεφωτισμενοι που θα επιχειρηματολογησουν υπερ του κλεισιματος..ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο σωστος και ο ενεργος πολιτης αυτης της χωρας φιλε που ταλαιπωρηθηκες στο νοσοκομειο αν αντιμετωπισει αυτο που αντιμετωπισες εσυ οφειλει να καταγγειλει το γεγονος.Να λογοδοτησει ο γιατρος και ο καθε υπευθυνος και αν δεν επαρκει να φυγει για να προσληφθει καποιος καλυτερος και την επομενη φορα που (να μη)χρειαστεις τη φροντιδα γιατρου να σου παρασχεθει η πρεπουσα ιατρικη φροντιδα.Ετσι αντιδρα ο συνειδητοποιημενος πολιτης.Το να θελουμε να κλεισει το νοσοκομειο ειναι καθαρη ΤΡΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.