Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ε.Κ.Φ.: Την ερχόμενη εβδομάδα η πληρωμή της κοινωφελούς εργασίας

Μετά από συνεννόηση που πραγματοποιήσαμε και τις έντονες πιέσεις που ασκήσαμε στο Υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της πληρωμής των ωφελουμένων του προγράμματος ΚΟΧ και σας πληροφορούμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτάχυνση των διαδικασιών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Παναγόπουλο και τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ

12 σχόλια:

  1. Μακάρι να είναι έτσι, να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι μπραβο...ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτους που θα μας πληρωσουν για τη δουλεια μας....γιατι εμεις δεν δαγκωνουμε το χερι που μας δινει ψωμι. ο θεος να μας κοβει χρονια και να σας δινει μερες αξιοι αφενταδες μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ????ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ????ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ[ΑΝΕΡΓΟΙ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ???????? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο Κ. ΜΠΙΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΗΤΗ ΕΝΩ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΕΣ, ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ,ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.1 ΜΑΡΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΕ όπως πάντα η δευτέρα η παρασκευή τώρα ποια δεύτερα και πια παρασκευη δεν έχει σημασία ..... ΝΤΡΟΠΉ και χωρίς υπογραφή ανωνυμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοντεύει 2 η ώρα, που είναι τα λεφτά οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάει και η δευτέρα που είναι τα λεφτα οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν λίγο επικοινωνία με Αθήνα: αν ο φάκελος δεν πάει σήμερα περιμένετε από βδομάδα πληρωμή και αν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε ψιτ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΜΠΙΡΟ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΜΗΝΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΔΕΗΤΖΗ ΦΤΩΧΕ ΕΡΓΑΤΗ...ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΤΕ ΚΟΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...ΜΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.