Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Περιοδεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013
Τ.Ο. Κοζάνης, Πλατεία Γιολδάση 2, 1ος Όροφος
Συνέντευξη Τύπου του συναγωνιστή Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κου. Ματθαιόπουλου Αρτέμη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Κοζάνης στις 18:30, ανοικτή για όλα τα ΜΜΕ του νομού.
Θα ακολουθήσει ομιλία του Βουλευτή προς τους φίλους και τους υποστηρικτές του κινήματος μας σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους συμπολίτες μας ενώ θα αναφερθεί και στο κοινοβουλευτικό έργο που γίνετε και αφορά τοπικά προβλήματα του ν. Κοζάνης.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013
Τ.Ο. Κοζάνης, ανοικτή εκδήλωση στο Δρέπανο Κοζάνης
Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος. Γρέγος Αντώνιος θα παρευρεθεί στις 17:00 στο Δρέπανο Κοζάνης στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η Τ.Ο. Κοζάνης. Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του κινήματος μας να δώσουν το παρών και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του Βουλευτή μας Γρέγου Αντώνιου, καθώς και στελεχών της Τ.Ο. Κοζάνης.

Τ.Ο. Φλώρινας, ανοικτή εκδήλωση στην πόλη της Φλώρινας
Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος. Γρέγος Αντώνιος θα παρευρεθεί στις 20:00 στην πόλη της Φλώρινας όπου η Τ.Ο. Φλώρινας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο). Καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος μας στην Φλώρινα να παρακολουθήσουν την ομιλία του Βουλευτή κου. Γρέγου Αντωνίου καθώς και τις τοποθετήσεις των τοπικών στελεχών στα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ακριτικός νομός μας.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013
Τ.Ο. Καστοριάς, ανοικτή εκδήλωση στην πόλη της Καστοριάς

Η Τ.Ο. Καστοριάς διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στο Cafe Salloon στις 17:00 το απόγευμα όπου θα παρευρεθεί και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος. Γρέγος Αντώνιος. Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του κινήματος μας να λάβουν μέρος στην εκδήλωση όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο και οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, καθώς και το χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα των γραφείων μας σύντομα στην πόλη μας.

Τ.Ο. Γρεβενών, ανοικτή εκδήλωση στην πόλη των Γρεβενών
Η νεοσύστατη Τ.Ο. Γρεβενών, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στην πόλη των Γρεβενών, στις 19:30 στην Ταβέρνα "Πέτρινο" (Πλατεία Μερά), όπου θα παρευρεθεί ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος. Γρέγος Αντώνιος και κλιμάκιο στελεχών της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας. Καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος μας στα Γρεβενά να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και να συζητήσουν για τα τοπικά προβλήματα του νομού μας.

Επίσης οι Βουλευτές που θα επισκεφτούν τη Δυτική Μακεδονία και τα στελέχη της Περιφερειακής Οργάνωσης θα πραγματοποιήσουν επαφές και επισκέψεις με φορείς και ομάδες πολιτών της περιοχής μας.

12 σχόλια:

  1. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΟΜΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΟΓΩ Ε.Ε.), ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔIΚΑΖΟΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΕΧΟΜΕ 8,18 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ........................

      Διαγραφή
  2. Για το άρθρο του Μιχαλολιάκου που μας καλεί να αναφωνισουμε Heil Hitler θα μας πεις, νεοναζί; οταν ξεχειλίζει ο βόθρος βγαίνουν τα σκ@τ@ στον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΝΟΔΟ...ΘΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΠΡΊΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  3. Φλώρινα δείξε κουράγιο. Διώξε τους φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://m.youtube.com/watch?v=vsDshxd4260&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DvsDshxd4260

    Καμαρώστε τους νεοναζί. Γονείς, κρατείστε τα παιδιά μακρυά από το δηλητηριό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δούμε ποιοι είναι οι νεοναζί στην πόλη μας, να τους σταμπάρουμε και να τους απομονώσουμε ! Ούτε ένα λεπτό του ευρώ στους νοσταλγούς του Χίτλερ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΜΕΤΑΙ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
    Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 7 ΤΟ ΕΚΑΝΕ 14 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 21....
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ....
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το άρθρο - ύμνο του Μιχαλολιάκου στον Χίτλερ θα μας πεις, νεοναζί; Μόνο 20 λέξεις έχεις μάθει;

      http://m.youtube.com/watch?v=vsDshxd4260&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DvsDshxd4260

      Διαγραφή
    2. για τον φασιστοστάλιν και τα κάτεργα στον "παράδεισο εργασίας των Γκουλάκ" θα μας πείς;
      Για τα νεοναζί καθίκια που κατέστρεψαν τάφους Ελλήνων στα Σκόπια θα μας πείς;
      Για τον κανιβαλισμό Ελλήνων που πέταξαν στην πηγάδα του Μελιγαλά τα ερυθροφασισταριά σου θα μας πείς;
      Για τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ που μετά την απαλευθέρωση γίναν σταλινοτσολιάδες στον ΣΝΟΦ και ντουφεκάφατε παρέα ΚΚΕ ΕΑΜ θα μας πείς;
      Για τον κατακρεουργιμένο αξιωματικό του Ε.Σ. Καστρισιανάκη απο τα συντρόφια σου θα πείς;
      Για τους ανθέλληνες βουλγαρόσπορους πράκτορες του φασίστα των Σκοπίων στην Φλώρινα θα μας πείς;
      Για τον Στάλιν που ήταν σύμμαχος του Χίτλερ σύμφωνο μολότωφ θα μας πείς;

      Λοιπόν άθλιοι εάν το παρελθόν σας είναι τόσο "δημοκρατικό" ομολογουμένως είστε αξιολύπητα απολιθώματα του Στάλιν του Μιάου τσέ Τούνγκ του Τίτο και του νεοκαπιταλήστα Τσέ Πρας που παρέα με όλο το σινάφι της αριστεράς με δεξιές τσέπες αγγαζέ με τα γαλάζια σφυροδρέπανα .πράγματι άθλιοι είναι κολλημένοι με τα ξεπερασμένα στερεότυπα του σαπισμένου συστήματος που σας ταίζει ακόμη η αριστερά στην ελλάδα ήταν πάντοτε τόσο δημοκρατική όσο εκείνα τα γκουλάγκ της σιβηρίας και οι φυλακές του ΄χότζα του τσαουσέσκο και των άλλων "ηγετών" σας Μείνατε εδώ και μισό αιώνα στην κατάψυξη/.Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΡΩΣΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΡγΟΣΤΑΣΙΟ τα ιδεολογικά σας επιχειρηματα είναι το άλλωθι της δουλίας σας στο σύστημα ξεπουλήματος της χώρας μας...ρίξτε κι άλλο λάδι στην φωτιά...ο εθνικιστικός μας ποταμό ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ/...ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΙ

      Διαγραφή
    3. Εντάξει "εθνικιστή" προδότη. Το καταλάβαμε. Και εσύ του Heil Hitler είσαι και θα αραδιάσεις ό,τι έχεις στην κούτρα σου για να μην απαντήσεις για Μιχαλολιάκο. Εύχομαι να έχεις το τέλος που έχουν οι προδότες. Την απόλυτη περιφρόνηση.

      ΥΓ Ειλικρινά κάνε μια προσπάθεια με την ορθογραφία σου. Είναι ντροπή πια...

      ΥΓ2 Ορφανά (εξαιτίας) του Στάλιν είναι οι χρυσαυγίτες. Γιατί ο Στάλιν (και τα 20 εκατομμύρια των νεκρών σοβιετικών) σκότωσε τον πατέρα τους Χίτλερ
      ΥΓ3. Το Ελλάδα γράφεται με κεφαλαίο Ε, προδότη

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.