Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Αλβανοί εθνικιστές κυνηγούσαν στο Αργυρόκαστρο Έλληνες τουρίστες που είχαν φτάσει με πούλμαν από τη Φλώρινα!

Οι ακραίες εθνικιστικές προβοκάτσιες εις βάρος των Ελλήνων, δεν έχουν τέλος στην Αλβανία. Και δεν γίνεται λόγος μόνον για τις καθημερινές πολιτικές δηλώσεις διαφόρων πολιτικών.
Τα τελευταία 24ωρα στον χώρο όπου διαβιεί η Ελληνική Εθνική Μειονότητα καταγράφονται διάφορα περιστατικά που στόχο έχουν να εκφοβήσουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου αλλά και να εντείνουν το κλίμα ανθελληνισμού που επικρατεί στην χώρα.
Όπως μας ενημερώνει ανταποκριτής της Aftonomi.gr, δύο λεωφορεία με Έλληνες τουρίστες απ’ την περιοχή της Φλώρινας, που επισκέφτηκαν το Σάββατο την πόλη του Αργυροκάστρου έγιναν μάρτυρες του ανθελληνικού μένους των Αλβανών.
Μια ομάδα αλβανών εθνικιστών κρατώντας μεγάλες αλβανικές σημαίες στα χέρια τους, τους ακολούθησαν καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής τους στην πόλη μουσείο φωνάζοντας προκλητικά συνθήματα κατά της Ελλάδας.
Το τυφλό μίσος δεν επιτρέπει να δουν πως κάποιοι άνθρωποι επισκέπτονται τη χώρα τους και αφήνουν χρήματα. Η έντονη ανθελληνική προπαγάνδα που χρόνια τώρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, έχει δηλητηριάσει για τα καλά την κοινή γνώμη, πράγμα το οποίο θα έχει αρνητικές συνέπειες και για το μέλλον

Πηγή: elnewsgr.blogspot.gr

17 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΦΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το επομενο σαβατοκηριακο ας ξανα βγαλουν εκδρομούλα για εκει τα ταξιδιωτικα μας γραφεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα εκεί παρά στα Μπίτολα για ψώνια, έχουμε και στην Φλώρινα εμπορικά μαγαζιά....

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ...ΣΤΟ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ...

      Διαγραφή
  3. αλβανοι χσρυσαυγιτες! και τι φωναζαν? εξω οι ξενοι απο την αλβανια? χρυση αυγη αλβανιας για να ξεβρωμισει ο τοπος τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΜΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑΑ..ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ..ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ..

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΣΑΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ? ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ "ΝΙΚΗΦΟΡΟΥΣ" ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ) ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ? ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ!! Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΒΑΘΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΕΣΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙΣ; ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα ,

    Εγώ ως ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου το οποίο διοργάνωσε την εκδρομή στους τάφους τον προγόνων μας φίλε Νίκο και όχι για ψώνια στα Μπίτολα όπως κάποιοι άλλοι και μαθαίνοντας αυτό το περιστατικό από τα διάφορα blogs που ο καθένας γράφει ανώνυμα.

    Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κανείς δεν κυνηγούσε τα λεωφορεία του γραφείου μας, όπως επίσης κανένας δεν μας επιτέθηκε ( αν κάνουν πεταλούδες τα ματάκια κάποιον ας μας πούνε να ξέρουμε ).

    Τώρα αν για συκοφαντικούς λόγους αναρτήθηκε το συγκεκριμένο γεγονός θα ήθελα να ειδοποιήσω τους καλοθελητές ότι ήδη έχει ειδοποιηθεί η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΕΤΤ) και σύντομα θα γνωρίζουμε τον αρθρογράφο!

    Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία

    Με εκτίμηση ,
    Γιατρακάς Θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραιο και αυτο,,,..''έχει ειδοποιηθεί η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΕΤΤ) και σύντομα θα γνωρίζουμε τον αρθρογράφο!''
      αν κανουν και χρεη εισαγγελεα και μπορουνε να σπασουν το απορρητο θα ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια. εδω για σοβαρες υποθεσεις δεν δινουν το οκ, για...μλκιες θα δωσουν?

      ΥΓ. η κυρια Νικολλετα ποτε δεν εχει διοργανωσει εκδρομες για Μπιτολα θωμα?? ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Έλα από εδώ να με ρωτήσεις αν θες γιατί με ανώνυμους δεν συνομιλώ

      Διαγραφή
  6. Μετά την απάντηση του Θωμά κάποιοι προβοκάτορες πρέπει να ντρέπονται. Δυστυχώς κάποιοι ακραίοι το κάνουν συχνά αυτό για να φτιάχνουν κλίμα. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτόν που έγραψε αυτές τις ανακρίβειες να έρθει να το πει και σε εμένα, που ήμουν στην συγκεκριμένη εκδρομή και ουδεμία πρόκληση δεν δεχτήκαμε από ΚΑΝΕΝΑΝ κατά την διάρκεια της παραμονής μας στις πόλεις του Αργυρόκαστρου και των Αγίων Σαράντα.
    Ίσα ίσα όλοι ήταν φιλόξενοι και διαρκώς μας έλεγαν πόσο υπόχρεοι είναι απέναντι στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
    Διαθέτω σε όποιον έχει απορίες το φωτογραφικό μου υλικό.
    Καλό είναι να μην σπέρνουμε έριδες χάριν εντυπωσιασμού και να μην δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.
    Με εκτίμηση
    Ειρήνη Παπαδοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυρία Ειρήνη στην πανέμορφη Ελλάδα μας υπάρχουν άπειροι προορισμοί εναλλακτικού τουρισμού κι όμως το τουριστικό σας γραφείο όπως κι άλλα στην περιοχή διοργανώνουν εκδρομές στο Μπάντσκο της Βουλγαρίας στην Τουρκία στο Μοναστήρι στα Σκόπια και πρόσφατα απο ότι μάθαμε και στην Βόρειο ¨Ηπειρο (Αλβανία). Το ερώτημα είναι
      Γιατί δέν διοργανώνεις εκδρομές στα Ζαγοροχώρια στο Πήλιο στην Αράχωβα με τους μαγευτικούς Δελφούς σεχιονοδρομικά όπου γίνοντε αγώνες κλπ εκαι προτιμάτε συγκεκριμένα τουριστικά ή εμπορικά θέρετρα του εξωτερικου;
      Για το συμβάν όλοι το μάθαμε απο έγκυρη πηγή στο διαδίκτυο. Τώρα εάν έχετε τόσο τεράστια νομική δύναμη να τα βάλετε και με Κοινοβουλευτικό κόμμα που εξέδωσε βίντεο και ανακοίνωση απο τις ανθελληνικές προκλήσεις αλβανών στο Αργυρόκαστρο τι να να σας πώ; καλά ξεμπερδέματα στα δικαστήρια.
      Σας ενοχλεί περισσότερο οι "διαδικτυακές φήμες σε εισαγωγικά" ή το απάισιο θράσος αλβανών εις τους οποίους μάλιστα αφήνετε πολύτιμο συνάλλαγμα μεταφέροντας εκεί Ελληνες τουρίστες; Αυτό δι εμέ είναι ουσιώδες ερώτημα.
      Μπορεί την ώρα των προκλήσεων να είχατε φύγει απο το Αργυρόκαστρο μπορεί και να είσασταν Αυτό δέν το γνωρίζουμε αλλα το γεγονός ότι ο φίλος Νίκος είπε την άποψη του αυτό δέν αποτελεί αιτία διαφιλονικίας.Αντιθέτως θα πρέπει σάν ΣΟΒΑΡΟ τουριστικό γραφείο να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πελατών σας σε περίπτωση τρομοκρατικών επιθέσεων σε τουρίστες είτε είναι στην βόρειο ήπειρο είτε στα Σκόπια είτε στην Τούρκία .Το ίδιο είχε συμβεί σε συμπατριώτες μας τουρίστες στα Σκόπια πρίν λίγα χρόνια όταν χούλιγκαν τρομοκράτες των σκοπίων πέταγαν πέτρες και προκαλούσαν δολιοφθορές σε ελληνικά τουριστικά λεωφορεία .
      και κάτι τελευταίο...
      Εάν υποθέσουμε ότι πάτε εκδρομή σε μή φιλική χώρα και συγκεκριμένα σας καταστραφεί το λεωφορείο τραυματιστούν σοβαρά οι πελάτες σας τότε πάλι θα κυνηγάτε δικαστικά τον κάθε Νίκο που είπε την άποψη του;;;
      .Στήν προκειμένη έμεσα ή άμεσα ο "Νίκος" ενδιαφέρεται και για την δική σας περιουσία και ασφάλεια πρίν συμβεί το κακό.
      Γι αυτό μήν κυνηγάτε κακόβουλους που λέν την άποψη τους αλλα επικεντρωθήτε στο ουσιώδες που στην προκειμένη μή απάντηση σας, μας προκαλεί έκπληξη .

      Διαγραφή
  8. giati na min pigainoyme sta meri mas. Δεν το κατάλαβα...
    Η Β.Ηπειρος είναι ελλάδα και το μοναστήρι και η Κωνσταντινουπολη και η Μ.Ασία κι ο Πόντος και η Β.Θράκη......
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΙ ΑΝ ΤΟΥς ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. egw den tha sxoliaso apla tha gelaso xaxaxxaxxax
    ayta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.