Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ξινονερίτικο καρναβάλι 2013

Με αμείωτο κέφι και με ξέφρενους ρυθμούς γιόρτασαν την Αποκριά στον Δήμο Αμυνταίου, ντόπιοι κι επισκέπτες, με καρναβαλικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξινού Νερού, στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αμυνταίου.
Χιλιάδες πολίτες, επί πέντε ημέρες, διασκέδασαν στη κεντρική πλατεία, ενώ την τελευταία ημέρα, Κυριακή της Τυρινής, πλημμύρισαν τον κεντρικό δρόμο του χωριού απ’ όπου πέρασε η καρναβαλική παρέλαση και διασκέδασαν μαζί με τους καρναβαλιστές που σατίρισαν με καυστικό τρόπο την οικονομική κρίση και την επικαιρότητα.
Σε δηλώσεις τους, τόσο ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίσης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Δημήτρης Ηλιάδης, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων, ανεβάζοντας μάλιστα τον «πήχη ψηλά», προσφέροντας το ποσό των 30.000€, ώστε το μοναδικό για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας οργανωμένο καρναβάλι, να αναβαθμιστεί και να αποτελέσει πόλο έλξης για την Δυτική Μακεδονία…



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.