Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία των αστυνομικών υπαλλήλων Φλώρινας

Σε διαμαρτυρία έξω από την έδρα της Α.Δ. Φλώρινας, με ανάρτηση πανό και διανομή έντυπου υλικού στους πολίτες, προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί υπάλληλοι, για να αντισταθούν ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ενστόλων και στο μαρασμό των υπηρεσιών.
Παράλληλα, την προσεχή Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας θα συμμετέχει στην ένστολη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη.

Δείτε στο παρακάτω video τι δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Μπάρος.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ Δίνει συνεντευξη ο Γ.Γ. της ένωσης?
    δεν μπορεί ο πρόεδρος? παρών ηταν. Μήπως ειναι φαν του Μια εικόνα χίλιες λέξεις??
    Τέρμα η πλάκα. Κλιμακωτές κινητοποιήσεις γίνονται από κατω προς τα πάνω. Πρώτα στη Φλώρινα, μετά στην περιφέρεια (Κοζάνη), μετά Θεσσαλονίκη στην έκθεση και η μητέρα των μαχών στην Αθήνα.
    Εσείς μια μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στην Αθήνα την υποβαθμίζετε σκαλί σκαλι, κλιμακωτά προς τα κάτω. Δεν σας άρεσε ο παλμός που δώσαμε στην Αθήνα και ειπατε να καθησυχάσετε τους διοικούντες και οτι η εικόνα εκεινη στο συνταγμα ήταν οφθαλμαπάτη? Μου βγήκατε και φωτογραφία τρομαρα σας. δυο γιάννηδες και δύο γιώργηδες, δυό ξανθές(όχι ξανθιές)και άλλοι δυό περαστικοί. Τρέμε.... βαθύ κράτος των Αθηνών.
    Τα ....άλλα γραφεία ....δενννννννν.??? Από το μπαλκόνι συμμετοχή δεν γίνετε.
    Ας σοβαρευτούμε λίγο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει. Και θ΄ αρχίσω από το τέλος. Όντως συμμετοχή από τα μπαλκόνια δεν γίνεται. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι η συμμετοχή μας σε όλες αυτές τις κινήσεις πρέπει να είναι μεγάλη. Επίσης, θα συμφωνήσω ότι το πλάνο των κινητοποιήσεων έπρεπε να βγει με άλλο τρόπο. Ως εδώ καλά. Αλλά το να κριτικάρεις χωρίς να συμμετέχεις είναι λίγο περίεργο. Ο παλμός της Αθήνας πρέπει να υπάρχει σε οποιαδήποτε άλλη κινητοποίηση. Όσο για το ποιος δίνει συνεντεύξεις, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει το τι λέει και τι μήνυμα βγαίνει προς τα έξω. Και κατά την ταπεινή μου γνώμη και ο Πρόεδρος που έδωσε συνέντευξη και ο Γραμματέας τα είπαν μια χαρά.

      Διαγραφή
    2. Μπορειτε να ευλογάτε τα γενεια σας οσο θέλετε. Ο σκοπός ειναι να εμπνεύσετε τα μέλη σας. Και μέχρι τώρα δεν το κ΄νετε.
      Αλλά δεν πειραζει. Εχετε τρια χρόνια μπροστά. Θ ατο καταφέρετε μεχρι τότε.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.