Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Υπογραφή συμβάσεων του προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησε η υπογραφή των συμβάσεων της υπ΄αριθ. ΚΟΧ 5.304/1/2012 ανακοίνωσης, για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Καλούνται οι επιτυχόντες να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο εργατικό κέντρο Φλώρινας για την υπογραφή των συμβάσεων από 4/9/2012 ημέρα Τρίτη έως και 11/9/2012 ημέρα Τρίτη.

3 σχόλια:

  1. Με εμας που καναμε ενσταση τι θα γινει????????????? θα ξεχαστει ετσι ??????????? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ Τ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, Ν ΑΓΙΑΣΕΙ Τ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! *Τ ΒΗΣΜΑΤΑ* ΚΑΛΑ Τ ΕΙΠΕΣ..ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙ..ΜΗΝ Τ ΨΑΧΝΕΙΣ..ΚΟΙΤΑ Ν ΨΑΞΕΙΣ Ν ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.