Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Οι αστυνομικοί της Φλώρινας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο



7 σχόλια:

  1. αν δεν σας αρέσει μπορείτε να φύγετε,υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θα εργάζονταν με 700 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτο μια ζωη θα εισαι ραγιας. Ραγιας γεννηθηκες ραγιας θα πεθανεις..

      Διαγραφή
  2. NOY DOY DEN THELATE?
    PARTE TORA MIA APO TA IDIA KAI XIROTERA APO TON PIO GELIO PROTHIPOYRGO.
    MANOLIS APO ATHINA .
    XA XA XA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ 700 ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Η ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΒΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛ...ΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ...ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 300 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 450 ΕΥΡΩ....ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ...ΘΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΕΛΑΜΕ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΕΣΑΣ,ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΜΟΝΑΧΑ?

    ΔΕΝ ΛΕΩ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οχι κανεις λαθος, δεν φανηκε σε αυτες τις εκλογες, φανηκε στις εκλογες της δεκαετιας του 80 οτι τα θελαμε, απο εκει ξεκιναει το παραμυθι, απλα ειμαστε μπερδεμενος λαος και δεν μπορουμε να βρουμε ακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.