Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Έκκληση για αιμοδότες από το νοσοκομείο Φλώρινας

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κάνει έκκληση για προσέλευση Αιμοδοτών, ιδιαίτερα ομάδας Ο Ρέζους αρνητικό αλλά και Ο Ρέζους θετικό, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ασθενών της περιοχής μας που νοσηλεύονται τόσο στο Νοσοκομείο μας όσο και σε νοσοκομεία άλλων πόλεων.
Ωράριο αιμοληψιών: Δευτέρα έως και Παρασκευή 8.30-13.30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23850 45266

Δημήτρης Μαλτέζας
Αιματολόγος

4 σχόλια:

  1. Σοβαρό το θέμα!!! Πάντως το προσωπικό στο τμήμα Αιμοδοσίας είναι Άψογο... Αισθάνεσαι πολύ άνετα και κάνουν τη δωρεά αίματος παιχνίδι... Στο κάτω κάτω ρε παιδιά, σκεφτείτε τα θετικά της υπόθεσης. Ανανεώνεται το αίμα σας, γνωρίζετε αν πάσχετε απο κάτι και έχετε προτεραιότητα σε περίπτωση που εσείς ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο σας χρειαστεί αίμα... Παράλληλα χαρίζετε κάτι πολύτιμο σε κάποιον που το έχει ανάγκη χωρίς να πληρώσετε ή να κουραστείτε και αν είστε εργαζόμενοι σας κάνουν δώρο και μια ημέρα άδεια!!! Τι καλύτερο απο ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο ξεκούρασης; Δίνεις Παρασκευή πρωί αίμα και την κάνεις με ελαφρά... Σκεφτείτε σοβαρά, σκεφτείτε ανθρώπινα... Λίγο αίμα, ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχες απόλυτο δίκιο φίλε! Αισθάνομαι ηλίθιος που τόσο καιρό δεν έδινα αίμα, ενώ μπορούσα άνετα. Μπράβο... Δωστε αίμα ρεεεεεε.

      Διαγραφή
  2. Να δώσουν αιμα οι δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνουν ακομα και για αυτό διήμερη άδεια!!!! Έλεος πια το ξεζουμισατε πια το κράτος με τα ατελείωτα προνόμια σας. Εγώ δινω αιμα οταν το χρειαστεί κάποιος δικός μου αλλιώς μια φορά το χρόνο και σκέφτομαι να σταματήσω γιατι βαρέθηκα για την ίδια πράξη κάποιοι να είναι προνομιούχοι και καπιοι πολίτες ενός κατώτερου θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.