Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ολοκληρώνεται το «Παιχνιδαγωγείο» από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας

Ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο δράσεων που διοργανώνει ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας με τον τίτλο «Παιχνιδαγωγείο: Από την Ιδέα στην Έκφραση».
Το τριήμερο αυτό είναι αφιερωμένο στους μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου Φλώρινας, με στόχο να ενθαρρυνθεί η δημιουργικότητα των παιδιών, να ενισχυθεί η φαντασία τους, η ποιοτική έκφραση του δυναμικού τους και να ωθηθούν σε υγιούς τρόπους ψυχαγωγίας.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σήμερα με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, στις 6 το απόγευμα στο νέο δημοτικό πάρκο.

2 σχόλια:

  1. ηταν πολυ ευχαριστη η συμμετοχη μας και η εμπειρια που ζησαμε σε αυτο το διασκεδαστικο "παιχνιδαγωγειο" που διοργανωσε ο ομιλος ενεργων νεων της πολης μας.αν και εμεις που εχουμε μικρο σε ηλικια παιδι ημασταν στην αρχη επιφυλακτικοι, τελικα αποδειχθηκε οτι η φαντασια, η διασκεδαση και το παιχνιδι δεν ειναι θεμα ηλικιας, ουτε για τα παιδια αλλα ουτε και για τους γονεις!!!!!σημερα παμε να βρουμε τον κρυμμενο θησαυρο στο νεο παρκο και να κλεισουμε ετσι χαρουμενα το ομορφο αυτο τριημερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω απολυτα...μπραβο στον ομιλο για αυτη την ωραια εκδηλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.