Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Νικήτρια η ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο

Η παράταξη της ΠΑΣΠ ήταν η νικήτρια των εκλογών σε τρία από τα τμήματα της Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στο Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών νικητές ήταν οι ανεξάρτητοι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, ανά τμήμα:

Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών
Ψήφισαν 228, λευκά 2, άκυρα 11
ΠΑΣΠ: 147 ψήφοι, 5 έδρες
ΔΑΠ: 42 ψήφοι, 1 έδρα
ΠΚΣ: 24 ψήφοι, 1 έδρα

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Ψήφισαν 296, λευκά 2, άκυρα 13
ΠΑΣΠ: 151 ψήφους, 4 έδρες
ΔΑΠ: 81 ψήφους, 2 έδρες
ΠΚΣ: 29 ψήφους, 1 έδρα
ΕΑΑΚ: 21 ψήφους

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Ψήφισαν 179, λευκά 1, άκυρα 10
ΠΑΣΠ: 117 ψήφοι, 5 έδρες
ΠΚΣ: 27 ψήφοι, 1 έδρα
ΔΑΠ: 24 ψήφοι, 1 έδρα

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
Ψήφισαν 117, άκυρα 3
Ανεξάρτητοι: 99 ψήφοι, 6 έδρες
ΠΚΣ: 15 ψήφοι, 1 έδρα

11 σχόλια:

  1. AΪντε αϊντε και μετά θελούμε να προκοψούν τα παιδια μας με τετοιους μελλοντικούς δασκάλους και καθηγητές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ειναι δυνατόν <> κατα τα άλλα παιδιά να στηρίζουν ΠΑΣΟΚ??????????????????????????
    με ολα αυτά που συμβαινουν
    σιγά μην προκόψει αυτη η χώρα
    ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πασπ,πασπ, τι είναι αυτό; έτσι κάνουν οι..πάπιες στα ..μνημόσυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι μελλοντικοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι πασοκ.αλλα το πασοκ-κρατος τελειωσε.αντε γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To πρώτο που θα διαπιστώσω είναι η συντριπτική αποχή.
    Από όσους ενδιαφέρθηκαν όμως, ο δικομματισμός καλά κρατεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό για την νέα γενιά από το να λατρεύει απολιθωμένες μούμιες ενός παρελθόντος ντροπής. Τα αποτελέσματα είναι όνειδος και ξεφτίλα για τον φοιτητικό κόσμο.

    ΥΓ: Φωτεινή εξαίρεση οι φοιτητές του ΤΕΕΤ. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγά τα συγχαρητήρια...έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες!!ο φοιτητής ψηφίζει με το τι γίνεται στο πανεπιστήμιο και όχι με τις θέσεις του εκάστοτε κόμματος. στις σχολές όπου η πασπ είναι πιο οργανωμένη και ασχολείται με τα φοιτητικά θέματα τότε εννοείται ότι θα κερδίσει αυτή!η παντελής απουσία άλλων φοιτητικών παρατάξεων είναι ξεκάθαρη και ολοφάνερη. ρωτήστε πρώτα τους φοιτητές ποιος στους βοηθάει στα φοιτητικά θέματα και μετά σχολιάστε την ψήφο τους.
    ΥΓ. Η πασπ έχει διαχωρίσει την θέση της από και έχει εναντιωθεί στις θέσεις του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κομματοσκυλα φοιτητες τελειωνεται πανεπιστημια γινεστε κομματουπαλληλοι αρπαζεται σαν κορακια και καταντησατε την ελλαδα ελλαδιτσα...Θα σας βολεψει ο μπαμπακας σε δουλεια...Μονο για να κανετε παρτυ εισται...Αν κυβερνουσαν αγροτες η οικοδομοι και φτωχοι ανθρωποι δεν θα ειμασταν σε αυτα τα χαλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και αν μάθαινες και λίγη ορθογραφία καλό θα ήταν επίσης... εργάτη μου εσύ! να δούμε ποιος θα σου μάθαινε να γράφεις, να διαβάζεις και να σε έκανε καλά όταν θα ήσουν άρρωστος. χωριάτη αν δεν υπήρχαν οι φοιτητές η φλωρινίτσα σου δεν θα υπήρχε καν στο χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. otan psifizoun kata kurio logo, logo filias ta apotelesmata einai tetoia....ego spoudaza sto tei kai ezisa xronies pou i maxi stin kalpi itan terastia.....psifizan 1000 atoma peripou kai oi parataxeis itan kata kairous dap-pasp-psk-fos(karatzaferis) s.a.s(thygatriki tis pasp)....mia mikri anadromi....2003 pasp 3 dap 3 pks 1(gia mia psifo kai sto tei egine tis popis me atoma tis pasp na stelnoun sto nosokomeio meli tis pks me spasmena podia kai xeria...2005 dap 4 pasp 3 kai sto tei proti fora exo apo to tin aithousa tis katametrisis vriskontai 500 atoma!!! 2006 niki pasp gia 2 psifous....me dap sta teleftaia 40 psifodeltia na exei 36 dika tis....2008 4-2-1 uper tis dap kai gia proti fora i pasp me 2 edres....persi 5-2 gia tin dap....kai fetos i pasp den katevike...autes kapote itan ekloges oxi san kai autes tou panepistimiou i akoma kai tou tei pou ginontai pleon metaxi sugenon kai filon...kai ta paidia parigan ergo....kai klinontas dustuxos ola ta eutrapela stis ekloges ta exoun kanei ta paidia tis pasp toso se tei oso kai aei....ena palio melos tis dap-ndfk tei florinas pou xerei na anagnorizei tis megales nikes tou antipalou tou alla kai tous dikous tou thriamvous(otan se psifizoun panw apo 500 atoma einai triamvos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. file esu pou krineis tous foitites profanos apo tin florina eisai giauto min xehnas apo tous foitites zeite oi perisoteroi ekei giauto ase to kurigma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ...ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΕΛΑΔΙΑ...ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ 10 ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. άραγε...ποιοί μας ταιζουν... τις καφετέριές σας εμείς τις δουλεύουμε, τα σπίτια σας εμείς τα νοικιάζουμε, τα εμπορικά σας καταστήματα πάλι εμείς τα δουλεύουμε, τις ταβέρνες, τα φαστουντάδικα όλα εμείς!!! και μιλάς? ήσασταν χωρίς εμάς? τι ήσασταν χωρίς τους φοιτητές? ποιός κόσμος σας ξέρει? θα θελες!!! με την υποανάπτυκτη φλωρινίτσα σας που μόνοι σας θα την βγάλετε από τον χάρτη κανείς δεν σας ξέρει. δεν έχετε να προσφέρετε τίποτα, όχι στους φοιτητές αυτούς από χρόνια τους έχετε γραμμένους αν και χάριν αυτών ζείτε και υπάρχετε ακόμα, άλλα ούτε και στα δικά σας παιδιά έχετε να προσφέρετε κάτι. όλοι φεύγουν θεσ/νίκη, αθήνα ακόμα και εξωτερικό γιατί έτσι την καταντήσατε την πόλη σας, μόνοι σας, εσείς οι ίδιοι μαζί με τους ανεύθυνους πολιτικούς σας που μόνο για το τομάρι τους νοιάζονται! και δες και ποιος δουλεύει σε όλα τα μαγαζιά της πόλης σας γιατί εγώ μόνο φοιτητές βλέπω. και στην τελική εσύ παλικαρά και εθνικαρά εγώ έβγαλα 16+ μπήκα στο βαλκανικών γιατί μου άρεζε, πήρα πτυχίο στα 4 χρόνια, δούλευα και τα πλήρωνα όλα μόνη μου, ΟΛΑ γι αυτό παλικαράκι βούλωνε και πολλά μη λες!!!!αιντε χωριάτες που σας ανοίξαμε τα μάτια και τα βγάζετε τώρα μόνοι σας. συγχαρητήρια που δουλεύεις από τα 18, εγώ δουλεύω από τα 16, θες να μετρηθούμε?νομίζω πως δεν σε παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.