Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ

Ως τις πιο κρίσιμες από το ’74 και μετά χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ο γραμματέας της Ν.Ε. Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Κεχαγιάς, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος.
Ο κ. Κεχαγιάς επισήμανε πως το ΠΑΣΟΚ, παρά τα λάθη που έκανε, δε δίστασε την κρίσιμη στιγμή να επωμιστεί το βάρος της διάσωσης της χώρας, την ώρα που η Ν.Δ. ήταν απούσα. Όσον αφορά το δίλλημα των εκλογών ξεκαθάρισε πως είναι ή η φυγή προς τα εμπρός με ισχυρή διακυβέρνηση και παραμονή στο ευρώ ή η ακυβερνησία και η καταστροφή της χώρας.
Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο και πιο συγκεκριμένα τους Θ. Σουμπάση, Ο. Μούσιου και Σ. Στρατάκη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γ. Λιάνη, τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον μεγάλο απόντα αυτών των εκλογών.
Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι τέσσερις υποψήφιοι της Π.Ε. Φλώρινας, Πασχαλιά Ζαμπούνη, Αλέκα Κεβρεκίδου, Άνθιμος Μπιτάκης και Νίκος Σαμαράς.

21 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρυσα ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ οδηγούντε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?
    ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλικάρια του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας, γιατί τον νέο πρόεδρο του κινήματος τον έχετε ποιο χαμηλά από τον Σημίτη και τον Παπανδρέου στις φωτογραφίες τοίχου; Πασχαλιά καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τους περισσεύουν λεφτά για κορνίζες και τύπωσαν μια αφίσα από το ίντερνετ, την οποία την κάρφωσαν με πράσινες υποθέτω πινέζες στον πίνακα των κωματικών τους ανακοινώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θλιβερός θίασος από μαριονέτες. Λυπάμαι και ντρέπομαι για λόγου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΟΜΩΣ!!!!
      ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ
      ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΙΩΝ?
      ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?

      Διαγραφή
  7. ANTI ΣΧΟΛΙΟΥ....ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΝΑ BLOG....

    Αντιγραφή από ένα σύγχρονο Αναγνωστικό που επιδιώκει να μας μάθει όχι μόνο ανάγνωση, αλλά και σύγχρονο τρόπο επιβίωσης !!!!

    Όταν ο μπαμπάς έκλεισε το μαγαζί (γιατί κανείς δεν έμπαινε πια να ψωνίσει κι έτσι δεν μπορούσε να πληρώνει νοίκι και ΤΕΒΕ) κι η μαμά απολύθηκε,
    ήρθε να…
    μείνει μαζί μας η γιαγιά απ’ το χωριό.

    Η γιαγιά είναι πολύ καλή και πολύ πλούσια. Παίρνει 300 ευρώ σύνταξη απ’ τον ΟΓΑ και τώρα που μένει μαζί μας μάς τα δίνει κι είμαστε κι εμείς πολύ πλούσιοι.

    Χτες φάγαμε ψάρια, που είναι καλό και ακριβό φαΐ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι
    και δεν καταλάβαμε γιατί η Μαμά είπε στον Μπαμπά θυμωμένη :
    «Μα για όνομα! Χρυσόψαρα θα φάμε, βρε Σταμάτη;».

    Κι ο Μπαμπάς (που η Μαμά τον λέει Σταμάτη) είπε :
    «όλα τα κινέζικα είναι πιο φτηνά, ακόμα και τα ψάρια. Με τη σύνταξη της μάνας μου τι ήθελες να φάμε; Μπαρμπούνια;»
    Και μετά η Μαμά δεν είπε τίποτα και καθίσαμε όλοι στο τραπέζι να φάμε τα χρυσόψαρα.

    Μετά η γιαγιά πέθανε. Δεν ξέρω αν έφταιγε το χρυσόψαρο που έφαγε ή αν πέθανε από μόνη της, ξέρω μονάχα πως ο Μπαμπάς και η Μαμά πολύ λυπηθήκανε και κλαίγανε και λέγανε «τι θα κάνουμε, τώρα, χωρίς την σύνταξη, Παναγία μου;» και η Παναγία τους λυπήθηκε και τους είπε να βαλσαμώσουμε τη γιαγιά, όπως ο θείος Λεωνίδας είχε βαλσαμώσει εκείνο το κεφάλι από το γουρούνι το άγριο που είχε σκοτώσει στο κυνήγι και το είχε βάλει στον τοίχο της σάλας, στο σπίτι του στο χωριό.

    Εμείς της γιαγιάς δεν της βαλσαμώσαμε μόνο το κεφάλι. Ολόκληρη τη βαλσαμώσαμε γιατί, όπως είπε κι ο Μπαμπάς «δική μας είναι η γιαγιά κι ότι θέλουμε την κάνουμε».

    Έτσι τώρα έχουμε τη γιαγιά συνέχεια μαζί μας και παίρνουμε και τη σύνταξη του ΟΓΑ και είμαστε πάντα πλούσιοι.
    Μόνο που τα βράδια, όταν μαζευόμαστε τα παιδιά κοντά στο τζάκι, η γιαγιά δεν μας λέει παραμύθια, παρά κάθεται ακούνητη, αμίλητη κι αγέλαστη, όπως ο Μπέρνυ στην ταινία «Τρελλό γουηκέντ στου Μπέρνυ», που είχα δει στην τηλεόραση, όταν έπαιζε. Τώρα δεν παίζει γιατί μας έχουνε κόψει το ρεύμα.
    Όμως τον Μπέρνυ δεν τον είχανε βαλσαμώσει καλά και μάζευε μύγες, ενώ εμείς τη γιαγιά τέλεια την κάναμε!

    Καμιά φορά, για να την βλέπει η γειτονιά (έτσι λέει ο Μπαμπάς), την βγάζουμε έξω και την στήνουμε όρθια δίπλα στην αυλόπορτα. Μοιάζει, τότε,
    η γιαγιά μ’ εκείνον τον ξύλινο ινδιάνο που στήνουν έξω από τα καπνοπωλεία
    στην Αμερική.
    Και μια φορά ξεχάσαμε να τη μαζέψουμε κι έβρεξε πολύ κι έγινε μούσκεμα.
    Και ύστερα τη βάλαμε κοντά στο τζάκι να στεγνώσει, αλλά μάλλον τη βάλαμε πολύ κοντά κι άρπαξε φωτιά.
    Ευτυχώς ο Μπαμπάς πρόλαβε και την έσβησε γρήγορα, αλλά μας μάλωσε γιατί «κοντέψαμε να αφανίσουμε το μοναδικό μας εισόδημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ...ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Κ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΨΗΦΙZΟΥΝ

    Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Κ Α Ζ Α Κ Η

    (EΠΑΜ-ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ 'ΟΧΙ')

    ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΡΓΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΨΗΛΑ ….

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ….
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ…
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ …ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

    Δ Ε Ν Τ Ρ Ω Ν Ε Π Α Ρ Α Μ Υ Θ Ι...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως τα μαρξιστικά κατάλοιπα και συμπλέγματα δεν θεραπεύονται εύκολα. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τα όσα αισχρά και ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ γράφει ο "εθνοσωτήρας" Καζάκης, σε απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με την μετάφραση βιβλίου σχετικού με τη Μακεδονία που είχε κάνει ο ίδιος πριν μερικά χρόνια; Καμαρώστε τον:

      Επειδή ο σκοταδισμός με σύμμαχο την άγνοια μπορεί να ευνουχίσει πνευματικά και ηθικά τον οποιοδήποτε, ξεκαθαρίζω τα εξής πολύ απλά:

      Πρώτο: Η μετάφραση έγινε το 2004 και όχι το 2006 και το συγκεκριμένο βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Οδυσσέας. Δυστυχώς ο εκδότης θεώρησε πρέπον να πετσοκόψει την ιστορική επιμέλεια που συνόδευε την μετάφραση, όπου αποτυπωνόταν ανάγλυφα και η θέση του μεταφραστή. Μάλιστα, ο εκδότης συνόδευσε το βιβλίο με μια δική του εισαγωγή εξαιρετικά προσβλητική για το έργο και τον Βρετανό συγγραφέα. Η εισαγωγή αυτή είναι πέρα για πέρα μύθευμα και προϊόν σκοπιμότητας.

      Δεύτερο: Ο Μπρέιλσφορντ δεν υπήρξε ποτέ πράκτορας των Βρετανών. Αντίθετα ανήκε στην αντιϊμπεριαλιστική τάση του Ανεξάρτητου Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, το οποίο ιδρύθηκε την τελευταία δεκαετία του 19ου αιώνα, και ασκούσε δριμύτατη κριτική στην ιμπεριαλιστική πολιτική της Βρετανίας παγκόσμια, αλλά και στα Βαλκάνια ιδιαίτερα. Κάτι που τότε, αλλά και αργότερα δεν τόλμησε να κάνει κανείς πούρος εθνικόφρων. Ούτε υποστήριξε ποτέ την ανεξάρτητη Κρητική Πολιτεία. Το βιβλίο του μάλιστα αποτελεί τρανή απόδειξη του πόσο βαθιά ριζωμένο ήταν το αίτημα της ένωσης στους Κρητικούς.

      Τρίτο: Ο συγγραφέας πολέμησε στον πόλεμο του 1897 με την μεριά των Ελλήνων στις τάξεις της διεθνούς ταξιαρχίας υπό τον Ριτσότι Γαριβάλδι (ανιψιό του γνωστού Γαριβάλδι). Άφησε και σχετικά απομνημονεύματα. Η διεθνής ταξιαρχία των φιλελλήνων, αλλά και η ταξιαρχία Σμολένσκι έξω από τον Βόλο, ήταν οι μόνες μονάδες του ελληνικού στρατού που πολέμησαν με σθένος και απαράμιλλη ανδρεία εναντίον των Οθωμανών, όταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος και οι επιτελείς του είχαν σαν αποστολή να σημαίνουν διαρκώς υποχώρηση με σκοπό να οδηγηθεί ο ελληνικός στρατός σε μια ατιμωτική ήττα ώστε να επιβληθεί κατόπιν ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος στην Ελλάδα. Όπως και έγινε.

      Διαγραφή
    2. Τέταρτο: Η πρώτη έκδοση του βιβλίου έγινε το 1906 και από τότε αποτέλεσε βασική βιβλιογραφική αναφορά για την κατάσταση της Οθωμανικής Μακεδονίας πριν και μετά την εξέγερση του Ίλιντεν (1903). Είτε συμφωνεί κανείς, είτε διαφωνεί με τα συμπεράσματα του συγγραφέα, κανείς και ποτέ δεν τόλμησε να αμφισβητήσει από ιστορική σκοπιά την πληρότητα και την ακρίβεια των παρατηρήσεων και των στοιχείων που αναφέρει. Αυτό που διαπιστώνει ο συγγραφέας εκείνη την εποχή, ήταν το γεγονός ότι η Οθωμανική Μακεδονία αποτελούνταν από διάσπαρτες εθνότητες, τόσο ανάκατες μεταξύ τους, που δεν θα μπορούσε κανένας εθνικός αλυτρωτισμός να επιβληθεί στην τότε Μακεδονία, παρά μόνο μέσα από ανελέητους διωγμούς και σφαγές των αλλοφύλων. Όπως κι έγινε.

      Πέμπτο: Το βιβλίο υποστηρίζει την ανεξάρτητη από τους Οθωμανούς Μακεδονία, όπου όλες οι ανάμικτες εθνότητες θα μπορούσαν να ζήσουν ισότιμα και ειρηνικά. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε είναι σίγουρο πώς η ενιαία Μακεδονία θα γινόταν αργά ή γρήγορα ο κρίκος ένωσης όλων των Βαλκανικών εθνών, όπως ήθελε και πάλευε ο Ρήγας (προφανώς κι αυτός ήταν πράκτορας των Βρετανών). Αυτό στην πράξη αποδείχτηκε ουτοπία. Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι τριχοτόμησαν την παλιά Οθωμανική Μακεδονία επιβάλλοντας μια άγρια και αιματηρή διαίρεση του πληθυσμού της.

      Έκτο: Η μεγάλη συνεισφορά του συγκεκριμένου βιβλίου βρίσκεται στο γεγονός ότι αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε ποτέ Μακεδονικό Έθνος, αλλά μόνο διάσπαρτες μακεδονικές εθνότητες (Βουλγαροσλάβοι, Έλληνες, Τούρκοι, Εβραίοι, κοκ). Αυτό έχει μεγάλη σημασία για να αντιμετωπιστεί η προπαγάνδα των Σκοπίων που μιλά για Μακεδονικό Έθνος και θεωρούσε την εξέγερση του Ίλιντεν ως εθνέγερση των Μακεδόνων. Όπως αποδεικνύει το βιβλίο, το Ίλιντεν ήταν μια κακά προετοιμασμένη εξέγερση της οργάνωσης VMRO, η οποία αν και τότε ήθελε να γίνει οργάνωση όλων των Μακεδόνων (Ελλήνων, Βουλγαροσλάβων, Τούρκων, Εβραίων, κοκ) δεν το πέτυχε και τελικά κατέληξε να αλωθεί από τον Βουλγαρικό αλυτρωτισμό.

      Έβδομο: Όλα αυτά οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα πώς η αληθινά πατριωτική και δημοκρατική στάση στο ζήτημα των Σκοπίων δεν μπορεί να είναι εκείνη που επικεντρώνει στο όνομα αυτού του κράτους. Είναι αδιάφορο πώς θα ονομάζονται τα Σκόπια. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ίδια η ύπαρξή τους ως προϊόν ανοιχτής ιμπεριαλιστικής επέμβασης και διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας. Ότι όνομα κι αν αποκτήσουν. Δεν μπορεί κανένας αληθινός πατριώτης και δημοκράτης να ανέχεται κρατίδια-υβρίδια, προτεκτοράτα, τετελεσμένα προϊόντα πολέμου και επέμβασης των Μεγάλων Δυνάμεων. Γι' αυτό και η άποψή μου είναι ότι τα Σκόπια, όπως και το Κόσοβο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, κοκ, συνιστούν παρά φύση κρατίδια, τα οποία θα πρέπει να εκλείψουν και να ενσωματωθούν σε μια ενιαία και αδιαίρετη δημοκρατική Γιουγκοσλαβία. Αυτή είναι η θέση μου και αυτή υπεράσπιζα με την μετάφραση του συγκεκριμένου βιβλίου.

      Διαγραφή
    3. Όγδοο: Όσοι μιλούν για "ελληνική Μακεδονία", λειτουργούν όπως τυπικά λειτούργησε η προδοτική εθνικοφροσύνη σ' ολόκληρη την ιστορία του τόπου μας. Ως διατεταγμένοι πράκτορες των Μεγάλων Δυνάμεων και των σχεδίων τους. Κι αυτό γιατί αφενός προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από την αληθινά πατριωτική και δημοκρατική θέση που πρέπει να έχει κανείς για το ζήτημα και από την άλλη προτείνουν πρόστυχους αλυτρωτισμούς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τους Γερμανούς και άλλους μεγάλους για να πυροδοτήσουν πολέμους για επαναχάραξη συνόρων. Όπως ακριβώς κάνουν σήμερα ενισχύοντας τον Σκοπιανό "Μακεδονικό" αλυτρωτισμό, τον Αλβανικό αλυτρωτισμό, τον Βουλγαρικό αλυτρωτισμό και πάει λέγοντας. Οι δικοί μας εθνικόφρονες, δήθεν πατριώτες, είναι η εγχώρια εκδοχή του ξενοκίνητης μαφίας του UCK και των άλλων συμμοριών που χρηματοδοτεί και ενισχύει ο δυτικός ιμπεριαλισμός στα Βαλκάνια για να κρατά διαρκώς αντιμέτωπους τους λαούς της περιοχής.

      Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα "απομονώνουμε" συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.

      Όπως βλέπουμε, αποκαλεί "μακεδονικές εθνότητες" (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι...κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

      Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για...λαούς και "ιμπεριαλιστές", ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

      Όχι "κύριε"! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για...ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!

      ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, "εθνοσωτήρα" Καζάκη!

      Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην...προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την "θέση" ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

      Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

      Όλα τ' άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΤΟ ΕΠΑΜ Κ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ (Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ? )
      ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

      Να καταργηθούν οι δανειακές συμβάσεις, τα μνημόνια, οι διεθνείς δεσμεύσεις που καταλύουν την εθνική κυριαρχία και επιβάλλουν την Νέα Κατοχή της χώρας από τα διεθνή χρηματοπιστωτικά κέντρα, τις «αγορές» και το πολιτικό τους προσωπικό στο ΔΝΤ, την ΕΕ, την ΕΚΤ κλπ.

      Να τιμωρηθούν οι ένοχοι, οι δοσίλογοι, όσοι ευθύνονται ή συνυπέγραψαν την υποδούλωση της χώρας στους δανειστές και νομοθετούν με βάση τις κατευθύνσεις της Τρόικας και τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας

      Να παρθούν μέτρα εκδημοκρατισμού της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, μέτρα ανακούφισης του λαού από την εξαθλίωση που του επιβάλλει η πολιτική της χρεοκρατίας.

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...
      ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΟΣ , ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΟΚ...

      ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...!!!!
      ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΟΥΝ.

      Διαγραφή
    5. και εγω συμφωνω οτι πολλα μας ΕΝΩΝΟΥΝ ...ΕΠΑΜ - ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ δεστε κ αυτο ...

      Οι υποψήφιοι που θα υποστηρίξει το ΕΠΑΜ , στα πλαίσια του κοινού ψηφοδελτίου με το όνομα « ΟΧΙ» θα πρέπει

      Α. Να μην έχουν προηγούμενη επαγγελματική θητεία στην πολιτική

      Β. Να συμφωνήσουν στην απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης για τις ανάγκες του ΕΠΑΜ

      Γ. Την αξιοποίηση της κρατικής επιχορήγησης για κοινωνικές ανάγκες (π.χ. υπέρ απεργών Χαλυβουργίας, ΑΛΤΕΡ, ΙΓΜΕ κλπ.)

      Δ. Την ανακλητότητα των υποψηφίων.

      Διαγραφή
  9. ANTI ΣΧΟΛΙΟΥ......(αντιγραφή απο το διαδύκτυο)

    Δραματικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 45χρόνος εκπαιδευτικός από τη Σταυρούπολη, ο οποίος κρεμάστηκε με σκοινί στην αποθήκη του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ThrakiToday.

    Ο 45χρόνος εκπαιδευτικός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, Σάββας Μετ., διορισμένος στην Αθήνα, είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του για τις εορτές του Πάσχα. Στα τρία πολυσέλιδα σημείωματα που άφησε πίσω του εξηγεί του λόγους της πράξης του, αποδίδοντάς την στο Μνημόνιο και στην οικονομική του κατάσταση.

    Ας σκεφτουμε φίλοι μου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πασοκ ρε και νδ για να πεθανουμε ολοι...αλλα καπιοι λιγοι..οχι ολοι..θα την βολεψουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"-ΕΠΑΜ-ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!!!
    Τρεις επώδυνες εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους πρέπει να γίνουν πράξη την επομένη των εκλογών από τη νέα κυβέρνηση: συγχωνεύσεις και κλείσιμο δημόσιων φορέων, αναδιάρθρωση των υπηρεσιών των υπουργείων με κατάργηση του 40% των δομών τους και απολύσεις.

    Οι παρεμβάσεις που συνεπάγονται και αθρόες μετακινήσεις εργαζομένων έχουν «κλειδώσει», καθώς η χώρα έχει δεσμευθεί από το πρώτο μνημόνιο να μειώσει τον αριθμό των υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2015 κατά 150.000 (μέσω συνταξιοδοτήσεων, εφαρμογής σφιχτής πολιτικής μείωσης των προσλήψεων και συμβασιούχων προγραμμάτων εργασιακής εφεδρείας) και ως το τέλος του χρόνου τουλάχιστον κατά 15.000. Ο δρόμος των απολύσεων έχει ανοίξει με την εργασιακή εφεδρεία, αλλά και τις διαδικασίες της αξιολόγησης δομών και προσωπικού, ενώ το σενάριο της άρσης της μονιμότητας, στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης μετά το 2013, ολοένα και κερδίζει έδαφος. Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν αποχωρήσει από τις 6 Οκτωβρίου 9.384 υπάλληλοι, είτε εντασσόμενοι στο καθεστώς της προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας, αριθμός που δεν «έπιασε» τον αρχικό στόχο.


    ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΠΑΜ!
    prespioths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μετωπο του ΟΧΙ βασικα μην μπερδευτουμε στην καλπη ,,,!!!!!

      Διαγραφή
  13. ΕΠΑΜ...ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

    αν κ ολοι εχουμε απογοητευτοι...και ζουμε φλωρινα
    Ας βοηθησουμε να βγει στη βουλη αυτη η συνεπης φωνη ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ? ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....
    παγωσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΠΑΜ-ΟΧΙ Καζακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η 30χρονη άνεργη Πασχαλιά Ζαμπούνηη, που κατεβαίνει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα και είναι απο τις νεώτερες υποψηφιές στην Ελλάδα, κερδίζει τις εντυπώσεις. Νεαρή και άφθαρτη, αλλά και πολύ όμορφη, συγκεντρώνει τα βλέμματα των συνυποψήφιών της.Τώρα, αν κατορθώσει να πάρει και ψήφους, είναι άλλο θέμα, καθότι η συγκυρία δεν ευνοεί καθόλου το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.