Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κοζάνη



Πηγή: kozani.tv

7 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΘΑΨΟΥΝ ΠΑΣΟΚ- ΝΔ - ΛΑΟΣ ???

    φτανει πια! με ολο το σεβασμο σε καθε φιλο φλωρινιωτη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    αντιγραφω ....απο αλλο ιστοτοπο σχολιο για τον αυτοκτονημενο δασκαλο...καλυτερα ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ!

    ''Σάββα, η απώλειά σου είναι βαρύτατη. Δεν μας λείπουν οι έξυπνοι. Αυτούς τους έχουμε σε περίσσευμα. Υπάρχουν και αρκετοί έντιμοι, οι περισσότεροι, που ξέρουν το σωστό. Όμως ελάχιστοι από αυτούς αγωνίζονται μέχρι θανάτου γι αυτό. Σήμερα, χρειαζόμαστε τους γενναίους σαν εσένα, που δεν λογαριάζουν τη “ζωούλα” τους, που δε φοβούνται. Που βάζουν μπροστά το δίκιο του άλλου.

    Σέβομαι και τιμώ το Μάθημα που δίδαξες Δάσκαλε. Καταλαβαίνω την βαθύτατη αυτή Πολιτική Πράξη. Κατανοώ ότι είναι μια μορφή έντονης διαμαρτυρίας για τον κόσμο που ζούμε. Ξέρω ότι η στάση σου αυτή δεν είναι η φυγή από τον κόσμο, αλλά η κραυγή: Σηκωθείτε να αλλάξουμε τον κόσμο. Ότι για την αλλαγή της κοινωνίας, να μη διστάζουμε μπροστά σε οποιοδήποτε κίνδυνο. Γιατί αυτός ο αγώνας, είναι πάνω από μας. Είναι για όλους.''

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥς ! ΤΩΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΚΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΤHΣ ΛΑΟΣ ΓΛΥΦΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ.

    ΦΛΩΡΙΝΩΤΕΣ! ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΟΥ....ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε καλά τα λες αλλά η Φλώρινα μυαλό δε βάζει. Εγώ πάντως καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν έχουν νου, όπως λες και εσύ.

      Διαγραφή
  3. Θα βαλει ...εστω και λιγοι! Θα το παλεψουμε....

    Μαυρο δε ΝΔ-ΑΔΩΝΗΣ πασοκ λαος.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το περίμενα αυτο για τους μισθούς και τις συντάξεις, ειναι πολυ πιασάρικο..
    Δεν μας λένε μονο οτι οι μισθοι και οι συντάξεις δεν πληρώνονται απο τα δάνεια που παιρνουμε, τα χρήματα δεσμευονται κατευθείαν για τοκοχρεολύσια.

    Ντροπή τους να εκβιάζουν ετσι τον κοσμάκη, ντροπή τους να λενε τετοια ψεματα.. Ως πότε επιτελους;

    Ασε Μπενυ, μπορούν και αλλοι να τα καταφερουν οπως εσυ και πολύ καλύτερα.. Αν ειναι να μας σωσετε οπως με τον Γιωργακη καλύτερα καντε κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαυρο δε ΝΔ-ΑΔΩΝΗΣ πασοκ λαος black black oystttttttttttt!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.