Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Τους υποψηφίους του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο στην Π.Ε. Φλώρινας, παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Δημητρόπουλος.
Όπως ανέφερε, το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο κατά 50% και στόχος είναι η πρωτιά στις εκλογές. Παράλληλα, υπογράμμισε πως είναι έτοιμη και η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, την οποία αποτελούν οι Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Αναστάσιος Τελαλίδης, Νίκος Κακιούσης και Κώστας Δημητρόπουλος.
Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές Σωτήρης Βόσδου, Δήμητρα Γεωργοπούλου, Στάθης Κωνσταντινίδης και Σταύρος Παπασωτηρίου, που αναφέρθηκαν στην κρισιμότητα της εκλογικής μάχης, τονίζοντας πως το κόμμα τους και ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον. Επιπρόσθετα, ο καθένας έκανε αναφορά και στο δικό του πρόσωπο, στους στόχους και στα οράματά του.

19 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΑ-ΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ?? ΤΟ ΤΡΕΝΟ? ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΤΑ ΤΕΙ? ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ? ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ? ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ? ΤΙ ΤΙ ΤΙ ?? ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ!!! Ε ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Ε ΔΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!! ΓΚΑ ΓΚΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mnimonio for ever!!!!!!!!!!!
    I Love DNT !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σφάξε με Σόιμπλέ μου να αγιάσω!!!
    Ε, ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν όλοι, έχουν και μούτρα για φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλάδα, Φλώρινα-επαρχία 2012 και χωρίς τρένο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα καθόλου φανταστικό σενάριο: ΝΔ Κουλίδης βουλευτής, ΠΑΣΟΚ Σαμαράς βουλευτής, Δήμαρχος Φλώρινας Βοσκόπουλος, βρε μήπως μας την χαλάν την τη σούπα οι ΝΤΟΠΙΟΙ;, ε δεν θα τους περάσει./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ μικρο το τραπεζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που ειναι οι ντοπιοι; Το βλαχοποντιακο λομπι προσβαλλει εναν ολοκληρο ντοπιο νομο. Μαυρο στα κομματα που δεν εχουν ντοπιους. Που ειναι υποψηφιοι απο το Αμυνταιο;Ολα για την Φλωρινα παλι. Μαυρο για να βαλετε μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν θα ανέβει στην πλάτη σου αν πρώτα εσύ δεν σκύψεις.[ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ].....ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ???

      Διαγραφή
    2. Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΟΙΑ?

      Διαγραφή
  7. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ, (εδώ και τριάντα χρόνια)
    Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΓΛΑΣΤΡΕΣ",
    (για το απαραίτητο ντεκορ!!!)
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ .... ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ
    ΚΑΤΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ή Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ (διαλεγετε ανάλογα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΒΟΣΔΟΥ=ΑΓΝΩΣΤΟΣ. ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΤΣΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε έγραψες πάλι με το σχόλιο σου..............
      Λυπάμαι όμως που θα σε απογοητεύσω για ακόμα μια φορά, αλλά η πρωτιά ανήκει αλλού όσο και να μην σου αρέσει. Άνοιξε τα μάτια σου και θα καταλάβεις. Είναι αυτός που πολεμάς σε άλλες σου αναρτήσεις.

      Διαγραφή
    2. MONO ENAΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΣ,ΕΜΜΕΤΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  9. Είμαι περίεργος να δώ οι πολιτικοί του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" τι θα πούν στα καφενεία που θα γυρνάνε,τι θα πούν στον άνεργο νέο,τι θα πούν στον συνταξιούχο τον 200 ευρω,τι θα πούν για το πετρελαιό θέρμανσης,για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΩ Ο ΜΕΡΕΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΙΔΙΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΑΖΟΝΑΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΠΑΘΗΣ. ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΕΣ.
    ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΧΑΡΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αξία ενός ανθρώπου μετριέται από το πλήθος και την αξία των εχθρών του.
      Εις απάντηση των κακόβουλων επικρίτων
      Γιάννης Μελίτη

      Διαγραφή
    2. H ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ , ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.