Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το ψήφισμα της σημερινής συγκέντρωσης

Εμείς οι πολίτες του νομού της Φλώρινας που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 2 Μαρτίου 2012 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας εκφράζουμε την αγανάκτηση μας με στην εγκληματική αδιαφορία της πολιτείας και των φορέων διαχείρισης η οποία μας έχει φέρει σε απόγνωση.

Διεκδικούμε και απαιτούμε αυτά που μας στερήσανε.

Ζητάμε άμεσα:
1. Μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης
2. Μείωση τιμής καυσίμων στα πρατήρια που θα σημαίνει εξάλειψη του ισχυρότερου κινήτρου για τα χιλιάδες αυτοκίνητα που περνούν τα σύνορα μαζί με τα χρήματα των επιβατών τους
3. Τηλεθέρμανση άμεσα
4. Όχι στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ ΑΕ
5. Κάθετο άξονα
6. Επαναλειτουργία του τρένου και επέκταση της γραμμής εκτός Ελλάδας
7. Παραμονή τμημάτων ΤΕΙ – Πανεπιστημίου
8. Όχι στην υποβάθμιση των υποκαταστημάτων ΙΚΑ και εφορίας στο Αμύνταιο
9. Όχι στην υποβάθμιση της παιδείας
10. Όχι στην υποβάθμιση της Υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας
Ήρθε η ώρα του μεγάλου αγώνα.
Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν ισότιμα με τους υπόλοιπους έλληνες.

Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τη βύθιση της τοπικής οικονομίας.

Ενώνουμε τις φωνές μας

Δεν χαρίζουμε τον τόπο μας σε κανένα
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΤΡΕΙΣ (3) "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΑ. Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΡΔΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FAST FOOD ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.