Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκαν οι γιορτές τσίπουρου

Ολοκληρώθηκαν οι Γιορτές Τσίπουρου που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Αμυνταίου σε συνέχεια του επιτυχημένου θεσμού που είχε ξεκινήσει η πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στο Βαρικό, στο καζάνι του Παντελή Νικολαΐδη, ενώ την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση στο Ξινό Νερό, στο καζάνι του Κυριάκου Πόπτση.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, δήλωσε για τις Γιορτές Τσίπουρου «Διάθεση, κέφι, άφθονο κρασί και τσίπουρο, ώστε δημότες και επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές.
Ο κόσμος διασκεδάζει, μέσα σ’ αυτή την οικονομική συγκυρία που μαστίζει τη χώρα μας και ξεφεύγει από την καθημερινότητα και το άγχος.
Τελειώνοντας οι Γιορτές Τσίπουρου μπαίνουμε στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, καλές γιορτές και να έχουν την ελπίδα μέσα τους δυνατή και θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν όλους.
Η Ελλάδα έχει περάσει και δυσκολότερες στιγμές από αυτή την οικονομική συγκυρία που δυσκολεύει την καθημερινότητά μας και δημιουργεί προβλήματα για το μέλλον της νεολαίας. Με τη θέληση, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα ποιου χαρακτηρίζει του Έλληνες, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.
Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά σε όλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.