Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ

Την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την πώληση των μονάδων της Δ.Ε.Η. Α.Ε. σε ιδιώτες, αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας, στην προχθεσινή συνεδρίαση.
Το θέμα συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης, μετά από πρόταση της επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Όλγας Μούσιου. Για τη σύνταξη του ψηφίσματος συστάθηκε τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους Νικόλαο Καρυπίδη, Νικόλαο Ευαγγέλου και Τραϊανό Πετκάνη.

1 σχόλιο:

  1. Στάχτη στα μάτια των εργαζομένων της ΔΕΗ στην Φλώρινα και στο Αμύνταιο και κατ'επέκταση στις οιογένειες τους προσπαθεί να ρίξει την ύστατη ώρα το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας.
    Προσπαθεί τώρα που και οι "πέτρες" γνωρίζουν ακόμα και τον αγοραστή .. τοποθετώντας τριμελή επιτροπή (απο τον παλαιό Δήμο Μελίτης έχει νόημα αυτό .. αλλά για μωρά παιδιά !!! ) και μάλιστα ενας εκ των τριών "σωματοφυλάκων" χρόνια συνδικαλιστής του "μεγάλου" σωματίου Ενέργειας Σπάρτακος ( δεν έχω τίποτε προσωπικό με τον κύριο )ο οποίος τόσα χρόνια δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα απο το συνδικαλίστικό του μετερίζι ,για τους συναδέλφους του και κατέπεκταση για τον τόπο που εργάζεται, ούτε καν ένα alarm όπως λενε οι συνάδελφοι του, δεν σήμανε ,ενώ γνώριζε πολλά.. Τώρα τι θα αλλάξει ! Θεωρώ οτι ο Δήμος αργησε πολύ ,και κάτσε ακόμα ετοιμάζεται να δράσει.. τα πράγματα φωνάζαν απο μακρυά , φωνές στον νομό υπήρχαν αλλά δεν τις έπερναν στα σοβαρά , τώρα πιά .. θα μαζευόμαστε και θα κάνουμε επιτροπές βοήθειας.
    αντε γειά.. είνα αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.