Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γ. Λιάνης: «Δεν υπάρχουν δαχτυλίδια στη Φλώρινα. Υπάρχουν δελφίνοι»

Στη «μετά – Λιάνη» εποχή αναφέρθηκε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχουν δαχτυλίδια για να δοθούν. Υπάρχουν δελφίνοι πολλών ειδών, που μερικοί έχουν λίγη αναίδεια. Η Φλώρινα, με το αλάθητο ένστικτο της, θα βρει και θα εφεύρει αν υπάρχει το κατάλληλο πρόσωπο που θα συνεχίσει τα 23 χρόνια που ήμουν εγώ βουλευτής της Δημοκρατικής Παράταξης στο νομό».
Ο κ. Λιάνης επισήμανε στη συνέχεια πως «στην πατρίδα μου δεν έχω κάνει κανένα κακό σε ανθρώπους. Λάθη έχω κάνει. Συνειδητό κακό ποτέ» για να προσθέσει πως στις επερχόμενες εκλογές θα έρθει μόνο για να ψηφίσει.
Αναφορικά με τη Φλώρινα τόνισε πως «οι μητέρες των μαχών θα είναι αυτές για το πετρέλαιο και τις μονάδες», ενώ χαρακτήρισε σκάνδαλο το θέμα του τρένου, αλλά και αυτό του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης στο Γράμμο. «Από την ώρα που η Βουλή δίνει 1,5 εκ. ευρώ για το Πάρκο, θα σπάσει τα πόδια της να βρει 1,5 εκ. ευρώ να λειτουργήσει το τρένο. Γιατί θα αρχίσω να λέω ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει από τη Βουλή» είπε.
Όσον αφορά τις μονάδες της ΔΕΗ, ο κ. Λιάνης ανέφερε πως «εάν δε δω μονάδα της Κοζάνης στο πάρε – δώσε, που δε βλέπω μέχρι στιγμής, θα θεωρήσω ότι είναι ο μεγαλύτερος σοβινισμός» και συνέχισε αναφερόμενος προφανώς στον αρμόδιο υπουργό και Κοζανίτη Γιώργο Παπακωνσταντίνου: «Τι λες ρε φίλε; Έχεις έξι μονάδες στην πατρίδα σου και θα δώσεις τις τρεις τις δικές μας και καμία από τις δικές σου; Τόσο δυνατός αισθάνεσαι ή μάλλον τόσο αδύνατος, που χρειάζεσαι αυτό και το οποίο βγάζει μάτι;».

7 σχόλια:

  1. Ποιος τολμά να πειράξει τους Κοζανήτες;

    Αυτοί ξέρουν να μάχονται ενομένοι για τα συμφέροντα του τόπου τους.

    Εμείς οι Φλωρινιώτες τίποτα.

    Ούτε για τα ΤΕΙ
    Ούτε για το Τραίνο
    Ούτε για το Πετρέλαιο

    Ίσως και αν ποτέ μάθουμε το , τότε κάτι να αλλάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι Φλωρινιώτες είχαν αλάθητο ένστικτο κύριε Λιάνη, ούτε εσύ ούτε ο Σταθίκας θα είχατε γίνει ποτέ βουλευτές. Αλλά έτσι είναι οι Φλωρινιώτες, γιατί να αλλάξουν τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο 9:48 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΡΓΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ!
    ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΓΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι προτιμότερο να μην ομιλείτε γιατί το έργο σας δεν σας δικαιώνει, την είχατε την χρυσή ευκαιρία να καταστήσετε την Φλώρινα μια σύγχρονη πόλη της Ελλάδος, την εποχή που μεσουρανούσατε, αλλά τότε εσείς και η γνωστή παρέα σας είχατε άλλα ενδιαφέροντα. Τώρα σας έπιασε ο πόνος, τώρα που έχετε ξοφλήσει πολιτικά. Έλεος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορούμε έστω για μια φορά να μην κατηγορούμε τον τόπο μας και εμάς τους ίδιους ;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ας τονίσουμε τα ελάχιστα, έστω τα ελάχιστα καλά που έχουν γίνει σε αυτό τον τόπο μήπως και πάρουν δύναμη οι νεότεροι για να λειτουργήσουν καλύτερα από τους παλιούς.Λέγοντας συνέχεια πόσο άχρηστοι είμαστε ή που δεν έιμαστε ενωμένοι ή που κατηγορούμε ο ένας τον άλλο, κάτι καλό δεν επήλθε, παράμόνο ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ,ΝΑ ΠΑΙΝΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΛΕΩ ΙΣΩΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε βλέπω καμμία αναφορά του "ευαίσθητου" κ. Λιάνη στα σκάνδαλα σα οποία υπήρξε ο βασικός πρωταγωνιστής. Αλλά ακόμη και στο σκάνδαλο του τρένου έχει συμμετοχή. Πότε θα βρει το θάρρος να παραδεχθεί κάποια πράγματα; Όσο για τους δελφίνους, είναι προτιμότεροι από τις νερόκοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε Λιάνη στις εκλογές δεν υπάρχουν δελφίνοι αλλά υποψήφιοι. Είναι ύβρις αυτό που λες απέναντι στον λαό που ψηφίζει. Για να μην αυταπατάσαι, κανείς μα κανείς δεν δίνει πλέον δεκάρα για όσα λες, για όσα κάνεις (που δεν κάνεις δηλαδή αν και είσαι λαλίστατος)και για όσα σκέφτεσαι. Επίσης στις επόμενες εκλογές θα έχουμε την τυχη να έχουμε υποψήφιους που δεν έχουν λερωμένα χέρια και έτσι ίσως μπορέσουμε να επιλέξουμε κάποιον από αυτούς με σωφροσύνη.

    Εσύ με τα πρωτοπαλίκαρά σου και τους "ευνοηθέντες" ξέρουμε οτι θα "κάνεις παιχνίδι". Αλλά ξέρουμε επίσης ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και χωρίς λεφτά κα υπόληψη δεν θα μπορέσεις να διαφθείρεις πλέον πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.