Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Άδικη ήττα στο 91’ για τον Ακρίτα Αχλάδας

Τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει μια πολύ σπουδαία νίκη, από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης, έχασε πριν από λίγο ο Ακρίτας, που ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από τον Πυρσό Γρεβενών μέσα στην Αχλάδα.
Η ομάδα της Αχλάδας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γ. Ντόνου και τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και τα τέρματα του Ακρίτα πετυχαίνοντας το 2-0.
Το σημαντικό αυτό προβάδισμα για τον Ακρίτα χάθηκε όμως μέσα σε τρία λεπτά. Στο 58’ ο Μπόλος μείωσε σε 2-1 για την ομάδα των Γρεβενών, ενώ στο 61’ ο Γκέτσιος έφερε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας 2-2. Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελειώσει στην ισοπαλία, ο Γεωργίου στο 91’ χάρισε μια σπουδαία νίκη στον Πυρσό και άφησε παίχτες και οπαδούς του Ακρίτα με την πικρή γεύση μιας άδικης ήττας.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
(3ος όμιλος)
Νάουσα – Αστραπή Μεσοποταμίας 3-1
Κάστωρ – Εθνικός Βατερού 2-0
Νίκη Αγκαθιάς – Καστοριά 3-2
Γρεβενά Αεράτα – Αλεξάνδρεια 2-1
Κοζάνη – Περδίκκας 5-0
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Λευκάδια Ημαθίας 2-4
Ακρίτας Αχλάδας – Πυρσός Γρεβενών 2-3
Ρεπό η Ακαδημία Πλάτωνα

9 σχόλια:

  1. se allo ghpedo evlepes re megale gia pia adikia milas???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν γράφουμε για αδικία, εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στις καθυστερήσεις και όχι ότι ο Ακρίτας αδικήθηκε από τη διαιτησία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pragmati o akritas eixe mia polu kalh emfanish kai tou aksize h nikh..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ok tote.as min paizoun ka8isteriseis gia na min grafeis adiki itta..arroure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΚ αγαπητέ 12:23... η εμπάθεια σου απέναντι στο blog είναι φανερή... όπως και απέναντι στην ομάδα της Αχλάδας, όπως φαντάζομαι και απέναντι σε όλους τους άλλους, πλην του εαυτού σου! Α, και μη θεωρείς πως έχει πει και καμία εξυπνάδα και παινεύεσαι άδικα! Γελοιότητα είπες και δε θα ανοίξω διάλογο με κάποιον τόσο εμπαθή! Καληνύχτα... γενικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o megaliteros eironas se blog eisai esy..ego aplos sou eipa tin ali8eia..oti den ginetai na kerdizeis 2-0,na xaneis k na 8eoreis adiki tin itta..podosfairika den 8eoritai dikaio..anetrepsan to apotelesma k kerdisan dikaia..gi poio logo eimai empa8is kai eironas den katalava..mallon esi exeis to provlima..min parexigise gia to arroure..m aresei perissotero apo to pontiki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. me vash auta pou eida se pososfairiko tomaia a3izan oxi na nikhsoun 2-3 alla 2-7....Petros Axlada!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλοι Αχλαδιώτες, είμαι Γρεβενιώτης και ήμουν στο γήπεδο.Αρχικά, πιστεύω ότι ότι αξίζαμε τη νίκη.Μην αναλώνεστε σε τέτοια.Ποδόσφαιρο είναι.Αυτό όμως είναι το λιγότερο.Αυτό που μου έμεινε και είναι αξιοζήλευτο παράδειγμα είναι η γενικότερη συμπεριφορά όλου του ΚΟΣΜΟΥ της Αχλάδας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.