Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

«Η συμβολή των Θεσσαλών στον Μακεδονικό Αγώνα» (video)

Εκδήλωση με θέμα τη συμβολή των Θεσσαλών στον Μακεδονικό Αγώνα συνδιοργάνωσαν χθες η Π.Ε. Φλώρινας, o Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Ν. Φλώρινας και ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των επισήμων και ακολούθησαν τραγούδια του Μακεδονικού Αγώνα από την παιδική χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του «Αριστοτέλη» με μαέστρο τη Σοφία Μούλη.
Την κεντρική ομιλία εκφώνησε η φιλόλογος και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας και γραμματέας του Συλλόγου Θεσσαλών, Ειρήνη Κουρεμένου.
Αμέσως μετά προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό για τον Μακεδονικό Αγώνα και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς από τη χορευτική ομάδα ενηλίκων του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Ν. Φλώρινας
Παράλληλα με την εκδήλωση, υπήρχε έκθεση φωτογραφικού υλικού από τον Μακεδονικό Αγώνα.



4 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, για το θέμα και για τη γεμάτη αίθουσα! Στην εποχή μας δεν είναι συνηθισμένο το τελευταίο-μπράβο στη Φλώρινα που παραμένει πνευματική πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμα συγχαρητηρια στους διοργανωτες της εκδηλωσης και ιδιαιτερα στην κ.Ρενα Κουρεμενου η οποια ανεπτυξε διεξοδικα το θεμα 'η συμβολη των θεσσαλων στον Μακεδονιακο αγωνα.'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την όλη παρουσίαση και συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο "μπράβο" στους Θεσσαλούς καθώς επίσης στο σύλλογο "Αριστοτέλης " αλλά και στην Π.Ε Φλώρινας. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τέτοιες προσπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο αλλά πολλές ώρες μας κούρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.