Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Νέα πρόκληση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ! Το τρένο θα φτάνει μέχρι την Κοζάνη!

Μετά το περίφημο snow train του περασμένου χειμώνα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχώρησε σε μία ακόμα πρόκληση απέναντι στη Φλώρινα, τη στιγμή που οι τοπικοί μας άρχοντες δείχνουν να κοιμούνται «τον ύπνο του δικαίου» και η Κοζάνη βγαίνει ωφελημένη για άλλη μια φορά!
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της εταιρείας, από χθες Πέμπτη «λειτουργεί νέα υπηρεσία συνδυασμένης μεταφοράς τρένου – λεωφορείου στη διαδρομή Κοζάνη – Λάρισα και Κοζάνη –Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, με συνδυασμένη μεταφορά τρένου και λεωφορείου.
Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της Κοζάνης έχουν τη δυνατότητα με δύο δρομολόγια λεωφορείων ανά ημέρα και ανά κατεύθυνση να συνδέονται με τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια να μετεπιβιβάζονται σε συρμούς με προορισμό την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη ή άλλους ενδιάμεσους σταθμούς.
Η τιμή εισιτηρίου της συνδυασμένης διαδρομής Κοζάνη – Αθήνα ξεκινάει από τα 14 ευρώ για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Ειδικά για τη διαδρομή Κοζάνη-Θεσσαλονίκη το εισιτήριο απλής διαδρομής με λεωφορείο θα κοστίζει 5 ΕΥΡΩ, ενώ διατίθεται μηνιαία κάρτα σε τιμή προσφοράς 50 ΕΥΡΩ για περιορισμένο χρονικό διάστημα .
Για τις επόμενες ημέρες εισιτήρια εκδίδονται στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κοζάνης και από τα κατά τόπους σημεία πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων η κράτηση είναι υποχρεωτική.
Σύντομα θα υπάρξει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων της ιστοσελίδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

8 σχόλια:

  1. Το τρένο θα φτάσει μεχρι την Κοζάνη , Μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη δεν θα πωληθούν , Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας στην Κοζάνη κ.λ.π
    Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη οτι όλα αρχίζουν και τελειώνουν για την έρμη Δ.μακεδονία στην Κοζάνη;εκεί είναι η γραμμή Μαζινό, αυτή έχει τα γένια αυτή και τα χτένια , εμείς μια ζωή τα αποπαίδια ,τα ορφανά που μας ρίχνουν κανά κομματι ψωμί έτσι για να συντηρούμαστε.
    Αυτά να τα βλεπουν οι προύχοντες του Νομού.
    ΟΛΟΙ όμως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους Σούρδους και πάλι...

    Στον αγώνα εμείς με 5 φίλους του τραίνου κι αυτοί με υπουργούς, βουλευτές και τοπικούς άρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν παμε να πνιγουμε ολι μαζι η φλωρινιωτες,που ειναι η βολεμενοι η βουλευτες που ειναι η δημαρχοι ,ασε για περιφερια δεν το σηζηταμε ,καλα μας κανουν αφου ψηφιζουμε ανοικανους , εδω και κατι χρονια χανουμε απο την φλωρινα καθε λιγο κ` λιγακι τραπεζα , τρενο,πανεπιστημιο,ΔΕΗ δεν ειμαστε παραμεθοριο ,δεν γεινεται δρομος κανενας,Τι να πρωτοθυμηθω .Οταν με το καλο ερθουν η εκλογες τρεχατε παλι να ψηφισετε αλλους ψευτες και ανοικανους ,για να μας παρουν και τα σωβρακα η γειρο νομοι, αλιμονο στα παιδια μας αλιμονο στους νεους ,και οσι παρουν τα ματια τους και φυγουν γλιτωσαν, αυτι που θα μηνουν εδω θα ειναι για κλαματα, και ειναι ακομα και τωρα για κλαματα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ(9-12) ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.
    Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦ.ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ.
    ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ "ΜΠΕΓΚΝΑ" ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ,Κ.ΙΩΣΗΦΙΔΗ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anikanoi axristi aniparktoi oi foreis tis florinas oloi einai gia ta baza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά η πρόκληση δεν ειναι απο την Τραινοσέ αλλα απο τις "αρχές" της Φλώρινας (Δημο, Περιφέρεια, Βουλευτές) που τόσους μήνες σφυρίζουν αδιάφορα και το μόνο που ξέρουν είναι να λένε παχυά λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φίλε ποντικέ όχι μονο "κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου" αλλα ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ αφάνταστα ενοχλητικά και μηνιάτικο παχουλό ξεκοκκαλίζουν.....θα φέρω τα μπαμπάρια απ το βουνό με κουδούνες και ρόπαλα μπάς και σφυρίξει κανα τρένο οργής για να ξυπνήσουν ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν οι βουλευτάδες, οι Περιφερειάρχες και οι άρχοντες ταξιδεψουν με το τρένο, τότε θα χουμε πολλά δρομολόγια. Όταν οι παπάδες θα ταξιδεύουν Κυριακή πρωί με το τρένο για να εργαστούν, τότε θα έχουμε τρένο. Και όταν όλοι μας αγωνιζόμαστε. Και όταν όσοι δεν αγωνιζόμαστε, δεν "φτύνουμε" αυτούς που αγωνίζονται...πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.