Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Ποταμιού στον Αντιπεριφερειάρχη (video)

Επίσκεψη από αντιπροσωπεία του Ποταμιού δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου ενώ το Ποτάμι εκπροσώπησαν ο υποψήφιος βουλευτής Αττικής κ. Γιώργος Μαυρωτάς και ο υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας κ. Λάζαρος Γυμνόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Μπίρος ενημέρωσε διεξοδικά τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή -με κυριότερο αυτό της ανεργίας- καθώς και τις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Π.Ε. Φλώρινας κατά τον πρώτο χρόνο θητείας της περιφερειακής αρχής, ενώ ζήτησε τη βοήθεια των υποψηφίων βουλευτών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ώστε να υιοθετηθούν οι προτάσεις της Π.Ε. Φλώρινας από την κεντρική εξουσία και να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Από την πλευρά της, η κ. Παναγιωτίδου αναφέρθηκε στις θέσεις, τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες της Π.Ε. Φλώρινας πάνω σε βασικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή, με κεντρικό άξονα την ενέργεια.

12 σχόλια:

  1. Στη Φλώρινα δεν πρόκειται να βγει "ποταμίσιος" Βουλευτής. Όμως, η Φλώρινα μπορεί να συμβάλει στην εκλογή "ποταμίσιου" Βουλευτή, μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

    Πώς το είπε και το ξαναείπε ο αγράμματος τενεκές; Ο τσιβδός νεροκουβαλητής του Μπόμπολα και της γενικευμένης διαπλοκής, ντε: Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού είναι ένα κόσμημα, είναι σημείο αναφοράς, είναι ό,τι πιο αξιόλογο έχει παρουσιαστεί στα χρονικά και κάτι τέτοια; Βέβαια!... Το Ποτάμι που, προς Θεού, δεν έχει καμία σχέση με την παλαιοκομματική νοοτροπία, με παιδιά του κομματικού σωλήνα, με τη διαπλοκή των παλαιών και όλα αυτά –ιδίως στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας– τελικά είναι... πιο συστημικός πεθαίνεις!

    Επικεφαλής του, ο Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο "αντισυστημικός":
    Ξεκίνησε από το εκκολαπτήριο της διαπλοκής και του δωσιλογισμού, το Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών, ως μαθητής, διδάσκων και διευθυντής τού Γραφείου Ανάπτυξης, και έφτασε μέχρι την κορυφή του ευνοούμενου δουλοστασίου τής εγκληματικής διεθνούς, τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εξέχουσα προσωπικότητα του Τιμητικού Συμβουλίου στο εν Ελλάδι "παράρτημα" της λέσχης, το ...περίφημο ΕΛΙΑΜΕΠ. "Fellow" του Rotary International. Υπότροφος, αλλά και χρηματοδοτούμενος στις ΜΚΟ όπου προΐστατο, από λογής ιμπεριαλιστικά κράτη, ιδρύματα κι επιχειρήσεις, κυριότατα από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία. (Πάλι "πακέτο-συμπλέοντες" οι Αμερικανοί με τους Γερμανούς;!) Πρόκειται για έναν από τους μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη τού πρώην Υπ. Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, παλιού του γνώριμου από το Κολλέγιο Αθηνών και "ομοτράπεζού" του στην Μπίλντερμπεργκ. ...Και διάφορες άλλες τέτοιες "περγαμηνές". Γι’ αυτό, άλλωστε, το όνομά του "έπαιξε" μετά τον Γιωργάκη ως μεταβατικού Πρωθυπουργού, αλλά και προσφάτως ως υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας... Τελικά "ευτυχήσαμε" να μας κυβερνήσουν ο Παπαδήμος (Κολλέγιο Αθηνών, Τριμερής Επιτροπή: διευρυμένος τεχνοκρατικός κλάδος της Μπίλντερμπεργκ) και ο Πικραμένος (Γερμανική Σχολή Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ).

    Δεύτερος, ο κος Καρκατσούλης Παναγιώτης, ο "νεοκομματικός".
    Πρόλογος: «Όσοι ασκούν εξουσία σε γενικές γραμματείες και δημόσιους οργανισμούς δεν θα είναι υποψήφιοι αν δεν περάσουν 4 χρόνια από τη λήξη της θητείας»
    (#topotami, 30/12/2014)
    Και λίγες ημέρες αργότερα, ανακοινώθηκε από το κόμμα επικεφαλής τού ψηφοδελτίου Επικρατείας ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.
    Πιο πριν, επί Παπανδρέου (Κολλέγιο Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ):
    «Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2011 ... 1. Συγκροτούμε την Ομάδα ... και ορίζουμε τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ως εξής: 1.3. Παναγιώτη Καρκατσούλη του Γεωργίου ... Προϊστάμενο της Μονάδας Α΄ της ΕΥΣΣΕΠ του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, ως Πρόεδρο.»
    (ΑΔΑ: 4ΑΛΥΚ-Υ)
    Έπειτα, επί Σαμαρά (Κολλέγιο Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ):
    «28 Μαΐου 2013 ... Με την αριθ. Υ288/13.5.2013 απόφαση του Πρωθυπουργού ... αποσπάται ο Παναγιώτης Καρκατσούλης του Γεωργίου ... σε θέση Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Διοίκησης της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού.»
    (ΦΕΚ 240/28-05-2013)
    Σε αυτήν τη θέση ο κος Καρκατσούλης είχε μια ιδιαιτέρως προνομιακή σχέση με το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς, εργαζόμενος υπό το καθεστώς τής "έμμισθης εντολής", απολάμβανε τον σταθερό μισθό του Δημοσίου διατηρώντας επιπλέον το δικαίωμα να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.
    Ας αναφερθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε ιδιαίτερο, ότι το 2012 ο κος Καρκατσούλης ήταν εισηγητής σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ και σωματεία που διευθύνουν τα μέλη του, συγγενείς τους ή κολλητοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίτος, ο κος Σκόκος Αθανάσιος, ο "επαναστάτης":
    «Το ίδιο διάστημα μπλέχτηκα με τα κοινά, στη διοίκηση του ΤΕΕ και σαν πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ.»
    (Θανάσης Σκόκος, συντάκτης στο protagon.gr, της ιστοσελίδας τού Θεοδωράκη, της θολοκουλτουριάρικης παγκοσμιοποιητικής διαπλοκής.)
    Ξεκίνησε από την αμφιλεγόμενων προθέσεων Αντι-ΕΦΕΕ (ΚΚΕ) για να γίνει στέλεχος του ΚΚΕ. Υπήρξε ιδιαιτέρως ενεργός συνδικαλιστικά στον χώρο των μηχανικών. «Από το 1992 έως και το 1995 ήταν αιρετός πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ.», μάς είπε το Ποτάμι και αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜΕξαπάτησης. Για μία ακόμη φορά το Ποτάμι "θόλωσε" τα βιογραφικά των υποψηφίων του, παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία, αποκρύπτοντας άλλα κλπ. Για κάποιον μυστήριο λόγο κανένας δεν μας είπε ότι η εκλογή του Προέδρου του ΤΣΜΕΔΕ, επί προεδρίας Σκόκου, γινόταν από το διορισμένο, με απόφαση του οικείου Υπουργείου, εννεαμελές Δ.Σ. του – παρ’ όλο που εδώ και χρόνια ο Πρόεδρος και τα μέλη τού Δ.Σ. διορίζονται στις θέσεις τους χωρίς καμία εκλογική διαδικασία. Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση αυτό; Κανένας σε αυτήν τη χώρα δεν ξέρει ότι οι θέσεις στο Δ.Σ. του ΤΣΜΕΔΕ πλέον ορίζονται με απόφαση Υπουργού; Ή μήπως όλοι ξέρουν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε το 1992, κι επειδή η εν λόγω πληροφορία, όπως την παρουσίασε το Ποτάμι, δεν είναι απολύτως ψευδής, κανένας δεν τη σχολίασε; Μόνον ο Θεοδωράκης ξέρει τις απαντήσεις. Όπως ξέρει τις απαντήσεις και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Το 1992, λοιπόν, το γνωστό μάχιμο μέλος του ΚΚΕ, Θανάσης Σκόκος, διορίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο Δ.Σ. τού ΤΣΜΕΔΕ, και κατόπιν εξελέγη από τους υπόλοιπους όμοιούς του (συνδικαλιστές ΤΕΕ και λοιπών σωματείων των μηχανικών, όπου και ο ίδιος διέπρεπε) Πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ. Δηλαδή, ο κος Σκόκος, στο απόγειο της συνδικαλιστικής του καριέρας, βρέθηκε με κυβερνητική εντολή υψηλά ιστάμενος σε μία εκ των πλέον ισχυρών κι εν πολλοίς διαπλεκόμενων συντεχνιών της χώρας, κι ως εκ τούτου ευνοούμενων από το πολιτικό σύστημα.

    Κι ακολουθεί ο κος Σκυλακάκης Θεόδωρος, ο "ακομμάτιστος":
    Μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 1976, με πολλές θέσεις και "διακρίσεις" στη "μεγάλη πατριωτική παράταξη", ώσπου κατέληξε Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Τζαννετάκη, καθώς και Προϊστάμενος του Γραφείου Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη (Μπίλντερμπεργκ) και Σύμβουλός του, περίοδος που υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ. Στο μεγάλο φαγοπότι, ήταν Υπεύθυνος για την Προετοιμασία του Δήμου Αθηναίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και άλλα... Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του κόμματος «Οι Φιλελεύθεροι» του Μάνου (Κολλέγιο Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ, συνεργάτης ΕΛΙΑΜΕΠ). Ιδρυτικό μέλος του κόμματος «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας (Γερμανική Σχολή Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ, συνεργάτιδα ΕΛΙΑΜΕΠ. Ο Κυριάκος, προκειμένου να διατηρούνται οι ισορροπίες, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών). Τέλος, τον Νοέμβριο του 2012 προσχώρησε στο κόμμα «Δράση» του Μάνου, του Βερέμη (Κολλέγιο Αθηνών, Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ, Μπίλντερμπεργκ) του Μπουτάρη (Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, ομιλητής ΕΛΙΑΜΕΠ), του "δυστυχισμένου Έλληνα-απογόνου τεκνοποιητικών μηχανών που συνευρέθηκαν με ομοφυλόφιλους", αποφοίτου του Κολλεγίου Αθηνών κι εν συνεχεία γερμανοτραφούς, Δήμου κ.α., όπου το 2013 εξελέγη Πρόεδρος.

    Ε, δεν νομίζω να βγάλει πάνω από τέσσερις Βουλευτές Επικρατείας το Ποτάμι!...

    Στην τελευταία τιμητική θέση ο "άμεμπτου ηθικής υπέρ-πατριώτης" Νίκος Αλιβιζάτος.

    Καλό "βόλι",
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποτάμι το μόνο που έχει να κάνει είναι να γεμίσει το φράγμα Τριανταφυλλιας για να έχουμε νερό.......
    Κανείς μας δεν θέλει να πέσει στο ποτάμι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάζαρε μπέρδεψες την Περιφέρεια με τον Δήμο. Αφού παρακολουθείς τα του Δήμου τόσο στενά γιατί δεν τον πήγες τον άνθρωπο να δείτε και τον Δήμαρχο??? Αλλά πως να πας στο Δημαρχείο με τι μούτρα να δεις τον Βοσκοπουλο αφού ο πατέρας σου στην Κολχικη τον κυνήγησε άγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΑΚΟΎΩ ΌΤΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΕΊΝΑΙ ΟΜΟΡΟΣ Ή ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ..... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ....
    ΜΑ ΤΙ ΜΌΡΦΩΣΗ ΤΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΣΤΟ ΠΟΤΆΜΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπίρο για το ποτάμι είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γυμνοπουλε ποια είναι η θέση σου αλήθεια για την ενέργεια και την μικρή ΔΕΗ????
    Είσαι υπερ του να την παρει ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ???
    Και βέβαια είστε υπερ των μεγάλων συν χρηματοδοτουμενων εργων μεγαλοψυχα και χωρίς μικροκομματικες αντιπαράθεσεις αφού τα εργα θα τα πάρει ο γνωστός εργολάβος..... Νομίζεις ότι στην ΦλώρΜίλτος αστε χαζοί και ήρθες εσύ απο την Αθήνα να μας δουλέψεις?? Σε πληροφορώ ότι το πολιτικό επίπεδο μας είναι υψηλό .

    Μιλητος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΎΕΣΑΙ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΕ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΦΈΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΆ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ. ΆΣΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ.
    ΕΠΕΙΔΉ Η ΦΛΏΡΙΝΑ ΈΧΕΙ ΠΟΤΆΜΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΈΣΟΥΜΕ ΜΈΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν το ΠΑΣΟΚ ηταν στις δοξες του ο Γυμνοπουλος ηταν παρον και ερτεχε για δικους του λογους.Τωρα που το καταντησανε μικρο κομμμα εψαξε και βρηκε στεγη σε αλλο χωρο.
    Γιατι αραγε;;;; Δεν τον εξεφραζε πλεον το ΠΑΣΟΚ;;;;
    Μηπωσ τα συμφεροντα του ειναι τωρα αλλου?
    Μηπωσ ολα γινονται για την καρεκλα?
    μηπωσ μασ περναει για χαζουσ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. San poli axia na tou edoses re file etsi ki alios kanis den ton xeri sti. florina

      Διαγραφή
  10. Τι να περιμενησ από ανθροπουσ που θημουντε τη φλωρινα μονον στησ εκλογεσ
    Που ζει και που εργαζετε ο υποψιφιοσ τησ φλωρινασ. Νομιζω οτι δεν τον εχψ ξαναδη στη περιοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο ΕΡΕ. ~ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ. μετα ΧΟΥΝΤΑ το 81 ΠΑΣΟΚ τώρα ΠΟΤΑΜΙ όσο να πεις έχει μια σταθερότητα
    Κ@ τικ @ριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.