Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις από την Χρυσή Αυγή στη Φλώρινα

Για την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 ο Πυρήνας Ν. Φλώρινας του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει προγραμματίσει τις κεντρικές εκλογικές εκδηλώσεις του ως εξής:

6 μ.μ. Άφιξη στο Νέο Πάρκο (Παλαιό Γήπεδο), του Ευρωβουλευτή Στρατηγού ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ και του Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΡΕΓΟΥ.
Συνέντευξη τύπου/Παρουσίαση ψηφοδελτίου Π.Ε. Φλώρινας στο PIATSA CAFE στο Νέο Πάρκο.

7 μ.μ. Ομιλίες των Βουλευτών στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στην οδό Παύλου Μελά 76 (Κεντρική Πλατεία Γεωργίου Μόδη).

8 μ.μ. περίπου, Δείπνο στο ΦΟΟΦ (Λόφος Αγίου Παντελεήμονα) με συμμετοχή ελεύθερη των φίλων και υποστηρικτών του κόμματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΕΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Πυρήνας Π.Ε. Φλώρινας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

16 σχόλια:

  1. τον αγωνα της εθνικης δεν θα το δειτε ρε εθνικισταραδες;;;
    στον αντεκοτουμπου θα βαλουνε με φωτοσοπ παρκε να μην φαινεται...ανεβαστε και καμια φωτογραφια να δουμε ποιοι ειναι απο φλωρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και η Εθνική, καλός και ο Ακετομπούντου, όσοι θέλουν ας την παρακολουθήσουν. Εγώ θα είμαι στην εκδήλωση της ΧΑ. Αν θέλεις, είσαι ευπρόσδεκτος, έλα κι εσύ να ακούσεις και κανένα ωφέλιμο λόγο. Μπορείς έτσι και να δεις ποιοι συμπολίτες σου θα παραβρίσκονται, σίγουρα θα δεις και αρκετούς φίλους σου.

      Διαγραφή
  2. ΕΜΠΑΡΓΚΟ στα μαγαζιά που δίνουν στέγη στους ναζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτείνω εμπάργκο στην βλακεία, μπας και συνέλθεις.

      Διαγραφή
  3. Μόλις τώρα μάθαμε ότι ένας καθωσπρέπει εθνικιστής οφείλει να παρακολουθεί ανελλιπώς κάθε αγώνα των "εθνικών" ομάδων ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, πόλο, κρίκετ, μπριτζ κλπ, αναστέλλοντας κάθε του άλλη δραστηριότητα. Ενδιαφέρον ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηγαινε στην καφετερια στα αλωνα πιο πολλοι θα ειναι αυτοι που θα παρακολουθουν τον αγωνα απο οτι θα ειναι στην εκδηλωση-παρωδια σας ερπετα...

      Διαγραφή
    2. Ελεύθερος είναι ο καθένας να παρακολουθήσει ότι θέλει, μαλάκιο, που περνιέσαι και για θηλαστικό.

      Διαγραφή
  4. Από ότι βλέπουμε η εθνική συνείδηση κάποιων θλιβερών συμπολιτών μας καθορίζεται από τη σύνθεση της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης. (που άρχισε να μην είναι και τόσο εθνική) Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους φαίνεται.

    Και φυσικά οι δημοκρατικές τους ευαισθησίες είναι τόσες, που θέλουν και φωτογραφίες για να μπορούν να απειλούν και να τρομοκρατούν στοχευμένα κάποιους πολίτες. "Δημοκρατικότατα" βεβαίως-βεβαίως, όπως πολύ καλά γνωρίζουν να κάνουν!!!!
    Πάντα φυσικά με ανοχή στην άλλη άποψη, αρκεί να ταυτίζεται με την δική τους. Τα μυαλά τους δεν άλλαξαν από το συμμοριτοπόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι ποιος σου ειπε οτι θελουμε να απειλησουμε κανενα;;;απο που την πηρες την ιδεα αυτη;;;απο τον παππου σου;;;ξερει αυτος ειναι παλιος δοσιλογος φαινεται...και τον τιμας περιτρανα με την επιλογη σου να εισαι σε αυτο το κομμα...απλα θελουμε να δουμε ποιοι ειναι γιατι φοβαστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περήφανοι θα είναι όσοι θα είναι στην συγκέντρωση αγαπητέ. Περήφανοι γιατί δεν έχουν λόγους να ντρέπονται. Όταν εσύ έρθεις για να καταγράψεις τους παρόντες ως απότοκος και θαυμαστής των μυστικών υπηρεσιών της πρώην ανατολικής γερμανίας και της KGB, μην λησμονήσεις να φέρεις και κανένα μνημόνιο για να σκίσεις ! Η μήπως ντρέπεσαι εσύ γι' αυτό;

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ανώνυμε, έχω 2 δοσίλογους παππούδες, δε ξέρω ποιον από τους δυο εννοείς.

      Τον πρώτο δεν τον γνώρισα. Δεν έχω ούτε φωτογραφία. Ήταν κάτοικος Αγ.Σαράντα της Βορείου Ηπείρου και "εξαφανίστηκε" από το καθεστώς Χότζα το '71 λίγο μετά αφού ο γιός του (ο πατέρας μου) πέρασε τα σύνορα για να γλιτώσει από το μαρξιστικό παράδεισο.

      Ο δεύτερος δοσίλογος παππούς έκανε και αντάρτης. 14 χρονών τον άρπαξε το ΔΣΕ από το σπίτι του και τον έκανε μαχητή. Του έμαθαν και τραγούδια, ακόμα τα θυμάται. Ένα βράδυ τον έστειλαν να φυλάξει σκοπιά και την κοπάνησε και έτσι γλίτωσε. Αηδιασμένος αργότερα έφυγε Γερμανία. Από τα άλλα παιδιά που ήταν μαζί τα περισσότερα σκοτώθηκαν, τα άλλα στάλθηκαν στο μαρξιστικό παράδεισο της Αν.Ευρώπης.

      Όλα αυτά όμως σήμερα τι σημασία έχουν; Δε θα τα έλεγα, αλλά το έφερε η κουβέντα.

      Διαγραφή
    3. @2-56
      Βρε παιδακι μου εσυ αδικεισαι εδω. Βρηκες σε ανωνυμο σχολιαστη τι ηταν ο παππους του!!!
      Γιατι δε γινεσαι καφετζου; Θα κανεις καριερα.

      Διαγραφή
  6. ο "ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 1133πίμί πρέπει να είναι πολύ ρατσιστής κρυφονοσταλγός των ΕΣΕΣ και της ΟΧΡΑΝΑ που δρούσε - ζούσε άνετα επι 1ης Γερμανικής Κατοχής...Μετέπειτα άνετα θα είχε ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΝΟΦ -ΝΟΦ Σήμερα φυσικά σχολιάζει σαν "δημοκράτης ρατσιστής θαμώνων και ..καφετεριών" υπο την κελεμπία του φανατικου της εθνικής μακαρονάδας....

    Ρε τσίφτη μήπως ο παππούς σου μήπως ήταν ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ;μήπως ΤΟΥΡΚΟΣ ;;;;; πολύ ρατσισμός σου βγαίνει ...άκου εμπάργκο !!! ΩΡΑΊΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ μας είπες..πές κι άλλα για να ΄γελοιοποίησεις τον ¨δημοκρατικό προφίλ" σου ..και που είσαι μην κυκλοφοράς συχνά με τα σκυλάκια σου...διαθέτουμε και ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ...άκου εμπάργκο ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρουσίαση του ψηφοδελτίου 3 ημέρες πριν από τις εκλογές. Βρε παιδιά γιατί τόση βιασύνη; Δεν μπορούσατε να περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νέα Δημοκρατία κόμμα που ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ τη χώρα για περίπου είκοσι από τα τελευταία σαράντα ένα χρόνια ξέρεις 8:51 πότε έκανε παρουσίασε το ψηφοδέλτιο; Να στο πω εγώ. 2,5 ώρες μετά τη Χρυσή Αυγή στο
      Λύγκος. Δυστυχώς από εμπάθεια σκίζεις.

      Διαγραφή
  8. Το τέρας του Ναζισμού η μεγαλύτερη ντροπή για την ανθρωπότητα σηκώνει κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.